101
  • kicsizoz
    Na most elbizonytalanítottál, mert eddig mindenki azt mondta, hogy a "San Andreas-nak nyomába sem ér". Egyenlőre nem érzem a késztetést, hogy megvegyem, de kicsit elbizonytalanítottál pozitív irányba...
  • Kovász
    Nem tudom, te milyen sokoldalú meg színes küldetésekről beszélsz... az egyetlen normálisabb küldetés a bankrablásos volt sztem. A többi tényleg csak arról szólt, hogy ki kell nyírni xy-t. A mobiltól meg kurvára nem lett változatosabb a dolog, csak most egyes küldetések mobilon érkeznek. Ennyi. A sleep mód meg azért nem jó, mert akkor nem csak a haverok hívása kerül letiltásra, de a küldetéses hívások sem jönnek..
    Mind1, az előző gta-kat többször is elővettem, ezt nem fogom
  • kicsizoz
    Ha kívülállóként hozzászólhatok: Ha ennek a története nem olyan kerek mint a San Andreas, akkor már nagyon gáz van...
    OFF
    Nem vagyok GTA rajongó, de próbálok időnként megbarátkozni vele, a San Andrest viszonlyag hosszabb ideig eröltettem, de az lett a vége, hogy inkább újra végignyomtam a Mafiát.
    ON
  • Hunter of Deer
    +1
  • Sharkys
    Nem tudom, szerintem a San Andreas volt a legrosszabb rész az újabb GTA-k közül. Nekem nagyon bejött a 4. rész, az irányítástól meg a rádióadók változatoságától én se voltam elájulva, de ezeket leszámítva minden nagyon tetszett. Nem igazán értek egyet a cikkíróval, főleg amikor a sztorit fikázza. Dobott volna a sztorin ha titkos prototipusokat lopkodunk? Na ne már, szerb bevándorlók vagyunk nem valami KGB ügynök egy Ian Flemming regényből, járjunk már a földön. Bankrablás itt is volt, jó nem volt annyira jó, mint a Maffiába, de nekem tetszett. Realisztikusabb az egész és végre rájöttek hogy a kevesebb több. Sokkal átgondoltabb, mint a San Andreas volt.
  • bertino
    teljesen jo cikk, komolyan.
  • Cat 02 #15
    Nem lett optimalizálva rendesen...
  • ace05
    "rossz konzol port lett" Valaki elmondja hogy ez mit jelent mert ezt nem itt olvasom először!
  • winnie
    "Végre egy teljesen korrekt cikk as SG-n. Teljesen egyetértek vele."

remélem nem arra célzol, hogy csak az a cikk lehet korrekt, amivel egyetértesz? főleg nem, ha kritikáról van szó, ami alapból szubjektív.
  • Rincewind
    A multiplayerrol nem is beszelve. Szerintem a San Andreas a labat nem nyalogathatja meg a GTA IV-nek.
  • Rincewind
    Szerintem egyertelmuen jobb, mint a San Andreas. Lehet, hogy kevesebb dolog van a GTA Iv-ben, de azok legalabb 10-szer annyira kidolgozottak es szorakoztatoak. Kuldetesek is egyertelmuen szinesebbek es sokoldalubbak, mint az eddigi GTA-kban (reszben a mobilnak es az internetnek koszonhetoen).

Es a szocializalodas sincs a jatekosra eroltetve, egyszeruen csak sleep modba kell rakni a mobilt es tobbe nem hivogatnak.

A Lost and Damned DLC meg mindjart itt a nyakunkon, hogy meg tovabb duzzassza a GTA IV amugy is gazdag vilagat.
  • balage187
    Nekem sem ez volt a kedvenc GTA reszem az biztos. A San Andreasnak nyomaba se ert. A grafika szep, de tudjuk, hogy sok problema volt, van vele. A radio osszeallitas tenyleg az eddigi leggyengebb (legalabbis Vice City-hez es San Andreashoz kepest mindenkeppen). Ami nagyon bejott az a talk radio stationok, azok kozul a WKTT. Judge Grady musora (Just or Unjust) nagyon fasza volt. :) "You took a shit in the airfilter?! Ahahah! That's cold! I like your style!" :)

Azon kivul a sztori, a zenek, a reklamok, a tobbi dolog osszessegeben nem nyerte el a tetszesemet. Egyszer vegigjatszhato, de ennyi.
  • dmegyesi
    Egyetértek az előttem szólókkal, ez a cikk messze korrektebb kritika, mint a nagy játéklapokban megjelent PC-s elemzések. Végre egy olyan cikk az SG-n, amit gyakorlatilag csak elismerni lehet.
  • RxMorpheusz
    Messze az eddigi legjobb kritika amit a GTAIV-ről olvastam. Volt szerencsém a 2 magyarországi vezető játéklap kritikáját is elolvasni, és nem akartam elhinni hogy komolyan gondolják az ott leírtakat. Nem azt mondom hogy rossz lett ez a rész, de nem is érdemel olyan értékeléseket, mint amilyeneket kapott. Legalábbis a PC verzió biztosan nem.
    Mégegyszer gratulálok a cikkhez, csak így tovább!
  • Voltan
    Végre egy teljesen korrekt cikk as SG-n. Teljesen egyetértek vele.
  • Xabinho87
    Persze hogy van. Vannak hajók és helikopterek is. Én Xbox 360-on játszom vele mióta kiadták és még most sem unalmas. A játék szerintem minden szempontból jobb az elődöknél. A környezet is sokkal hangulatosabb, kellemesebb mint az eddigiek. A multiplayer meg hosszú hosszú hónapokra lefoglalja az embert ha ismerősökkel, barátokkal játszik.
  • masoma
    jó cikk. mindenre kitértél. autón és motoron kívül van jármű? (esetleg hajó?)
  • Kandurex
    konzolon is unalmas volt,...
  • Cat 02 #3
    Ha kezelőfelület=irányíthatóság akkor az nem tom h 5 csillag ^^
    Ám zenék eléggé rosszak, Vladivostok FM jó, San Juan Sounds, meg van talán egy betelefonálós csatorna, többi gány.
  • hodobaj
    Igen a rádió összeállítás nekem se tetszett. Volt egy két jó szám.
  • HöfEE
    A gta iv egy rossz konzol port lett , sajnos. Azért el lehet játszani vele annyira nem vészes. Az értékeléshez hozzátennék annyit, hogy én nem adtam volna 5 csillagot a hangokra és zenékre. A környezet és szinkronhangok még jók, aláírom. De a rádióban szóló zenék? Hát szerintem az összes eddigi GTA leggyengébb összeállítása, egyedül a Vladivostok FM amiben hallgatható zene szól. Lehet nekem tűnik úgy de szerintem az összes adó nagyon Amerikai zenét játszik és még abból is a szarabb fajtát. Vice City-ben a kornak megfelelő klasszikusok szóltak, GTA3-ban is szerintem teljesen jó zenék mentek, San Andreasban már kicsit több volt az igénytelen zene de még ott is talált az ember hallgatnivalót. Persze ez szubjektív vélemény.