47495
German Truck Simulator
-
#1512 mert a németek fizetnek az scs softnak hogy kiadják ellöb azért -
#1511 Szisztok!
Már alig várom a nagynapot! 01.13-at! Nagyon kíváncsi vok rá! -
#1510 De ez miért van,hogy ott elöbb megjelenik,mint itthon? -
#1509 Nem akarok vészmadárkodni, de semmi hír itthoni kiadásról. -
#1508 én is de jo lenne ha német lennék -
Blackdog #1507 ETS-sel is ez volt, az is jóval a megjelenés előtt már fent volt egy torrent oldalon. Sajnos ez az oldal most nem elérhető, direkt megnéztem. -
tomi0113 #1506 pedig jó volna most szívesen lennék német xD -
#1505 tehág nem kerult fel -
#1504 faxxa lenne. -
#1503 németek nem tennék fel?
-
#1502 Ha mindenki ezen a féleményen lenne,sztem gyors nyugdijba mennének a fejlesztők.... -
kisgyerek2 #1501 Mellényúltam.E A Games -
#1500 Úgy igazából a Codemastersnek az égvilágon semmi köze az NFS Shifthez. :D -
nenus #1499 akinek nincs internete úgyis megveszi :D
de téma lezárva :D nem értitek a lényeget -
Tominho94 #1498 Nemsok... -
tomi0113 #1497 én is ezt szoktam csinálni egy idő után meg már ETS-t is meg tudtam venni olcsóbbért... -
DIESEL DOG #1496 De úgy igazából mi köze az NFS: Shift-nek ehhez a topikhoz??!! -
kisgyerek2 #1495 Ha senki nem venné meg például a SHIFT című játékot,hanem mindenki letöltené,akkor azt vennéd észre,hogy a Codemasters,egy idő után nem ad ki játékot,a cég csődbe megy,a programozók éhen döglenek stb...
Remélem nem vettétek reklámnak. -
#1494 Hát én azt csinálom.. -
Tominho94 #1493 -
nenus #1492 akk ne vegyenek meg semmit hanem töltsenek le mindent -
Most jó nagy baromságot mondtál.
Szerintem ezt még magad sem gondoltad komolyan...
Ennyi erövel megveszed a nagy Shift gémet azt is megunod nem?
Akkor ugyan ott vagy vele...
Kinek mi jön be én anno pttmel képes voltam eljátszani akár 3 évig is ugyan azon a mapon..
Meg aki szeret kamionokat vezetni és úgymond beletudja élni magát a játék adta lehetöségekbe az sosem fogja megunni az ilyen "szimulátorokat".. -
Tominho94 #1490 Nem mert az az atomübermájer... -
#1489 mert a Shfitet nem unod meg? -
Blum #1488 Vagyok olyan műveletlen paraszt,hogy nem ismerem!
Köszi! -
Tominho94 #1487 Egyszer minden játékot megun az ember... -
Tominho94 #1486 Az lenne az aranyvilág...:D -
nenus #1485 felesleges megvenni...semmi értelme...megunod csak porosodik...
számold ki...elmész a boltba, megkeresed, sorba állsz a kasszánál, és haza mész...ez kb ugyan annyi időt vesz igénybe mintha letöltenéd...+ még spórolsz is...+ vedd hozzá azt is hogy lehet hogy más rendszerkövetelménye lesz és nem indul majd el a gépeden...ne vedd meg szerintem...pénz kidobás...akkor gyűjts hozzá még 5000 ft-t és vedd meg a Shiftet -
#1484 ennek semmi értelme :D Ennyi erővel egy csomó játék féláron lenne a boltba -
Tominho94 #1483 Szerintem azért az lenne a fair ha csúsznak vele, engedjenek 1 picit az árából, legalábbis szerintem, de persze ez csak az én véleményem... -
#1482 csúszásnak mi köze az árhoz? van ám logikád -
Tominho94 #1481 Szerintem 1 3500-4000 a reális...
Ha viszont csúsznak vele, adják olcsóbban...
Én mindenesetre meg fogom venni. -
DIESEL DOG #1480 Hmm... anno az ETS volt 4990 HUF... feltételezem hogy ezen játékot is ennyiért fogják a boltok polcaira kitenni. -
nenus #1479 kétezernél többet nem adnék ki érte -
Tominho94 #1478 Szerintetek mennyibe lesz?
4-5000-be?
Mert szerintem annyit megér.
Sokat fejlődött ETS óta. -
#1477 úristen , ti télleg nem ismeritek? trucksimsforum.de -
nenus #1476 mi megy itt... -.- ez a mózes szánalom .... de vele együtt az is aki leáll vele vitázni...meglátszik h mindenki az ets topikbol települt ide át -.- ugyan az vár erre a topikra is mint arra.... gratulálok mindenkinek ... -
Blum #1475 Melyik ez a német fórum,ahol vannak ezek a képek? -
#1474 Teccik ez az ivecos kép hogy bent áll a raktárban.:P
Blokkolnááám!xD -
németek..