47495
German Truck Simulator
-
#1672 Nálunk nem lesz kapható. (legalábbis egyelőre úgy néz ki) -
#1671 Sajnos egyet kell érteni, a csillivilli megvan, feldobták baromságokkal, de a lényeg: a vezetés picit jobb lett, de messze van a szimulátortól. -
#1670 Na most az igazi az interior,csak azért mert átírtam a mentést.xD
-
rokerkamionos #1669 xD -
#1668 -
-
#1666 Leszoktam kicsinyíteni a képet 800x600-ra:D -
#1665 Értem:) Köszi,de inkább átírom a mentést:D -
#1664 Rakok képet, mert kazainál szar a felbontás...
Amugy tele van buggal ez a szar
Remélem, hogy még javítják a hibákat, de én megvárom amíg itthon is kapható lesz a TESZKÓBAN ;) -
#1663 #1661 -
Blum #1662 Kamiont hol lehet venni újat? :O Vagy mit kell hozzá teljesíteni? -
#1661 Rostock-Nünberg fuvarom volt
közben beszaladtam berlinbe venni egy kamiont utána még lekell vinned azt a fuvart azzal a kamionnal amit beadott de mikor levittem a fuvart viszarakott berlinbe a gép nem is kellett viszamennem és már az a DAF volt amit vettem+ saját cégem volt és én választom a fuvarokat stb...
jah és miután saját céged lett jön majd percenként a mail...szerződéseket küldenek nekem már van a stokes, transinet, trameri meg még egy párral :D -
Solt #1660 És ez szimulálja a felezőt igaz?
Hogy őszinte legyek, a lényegi dolgok ugyanazok mint az ETS-ben... ugyanaz a híg fos. Minden ami szimulációhoz kapcsolható, az NULLA.
Ha így halad az SCS, akkor a büdös életben nem lesz ebből a sorozatból szimulátor... -
Blum #1659 Ezt szeretem a legjobban a játékban
-
#1658 Hogy tudtál venni kamiont?:O -
#1657 Első benyomásra nekem is jobban tetszik mint az ETS.. :) -
#1656 most csináltam meg a saját cégem :E
tök fasza...percenként kapom a a szerződéseket a cégektől h fuvarozzak nekik stb...
nekem ez a gém nagyon bejön...észrevenni az automata váltón is h javult egy kicsit, mikor rakttan vagyok akkor nehezebben indul el a kocsi mint üresen(bár még mindíg nem az igazi de javul)
és ami a legjobban tetszik az egészben, hogy ha parton megyek a kamion nem gyorsul(mint ETS-ben) hanem lassul és a hangján is észrelehet venni h parton felfele megyek...
összességében eddig nagyon bejön a gém:) bár még most vettem meg a DAF-omat, annak is az interior-ja nagyon fasza bár kívülről sajnos még mindíg lowpoly de majd bekonvertálom azt a helyére ami ETS-be is van nekem és kész :D -
#1655 Menni kell manuális váltóval aztán annyi sebességet pakolsz ahogy kedved tartja.Akár kettőt is lehet egyszerre.Ennyi.. -
Solt #1654 Ha German Truck Arcade lenne a neve, akkor mindegy lenne. Így, hogy a neve SZIMULÁTOR, úgy érzem alap dolgok szimulálásának az elvárása jogos igény. Márpedig az életben, sem felfelé, sem visszaváltásnál nem váltogatják végig az összes fokozatot. -
#1653 DAF és MAN melyik várásba vehető meg? -
UTB #1652 Lehet hogy arra gondolt hogy vissza váltásnál nem lépked egyesével,vagy ha üresen megy akkor nem kell minden fokozatot használni. viszont valóságban így van de játékba tök mind1 hogy hogy vált szerintem. -
Solt #1651 Hmmm... szerintem nézz utána... -
kiskamionos #1650 hali.olvastam a fórumon hogy az off topikban tölthető GTS de neke mcsak eggy a bökkenő mégpedig azhogy mikor beakarok meni az off topikba 404es hibát talál a gépem.valaki tud segiteni? pmben-is jöhet. -
#1649 Nah lejött! Ki is probáltam de nem tudom befejezni a fuvart mert megfagy! Vkinek 5let? -
#1648 TGX interior a kedvenc,olyan,mint a valós életbe:
-
Blum #1647 Mér,mennyit váltson egyszerre? -.-' -
#1646 itt is 1ssével rakja a váltó a sebességet?? -.-' -
rokerkamionos #1645 Engem is kidob:( -
Blum #1644 Valaki,akinek sikerült berakni a játékba az ETS-es kamiont,leírná,hogy mit kell csinálni? Mert én akármit csinálok se az ETS-es Volvomat,se a DAF-omat nem fogadja el és lefagy töltésnél. -
#1643 Na lent van:D -
#1642 Tipikus scs hiba, ezt egyik játékban sem tudták rendesen belőni, pedig csak 1 számot kell átírni. -
#1641 Akkor megnyugodtam hogy működni fognak a módok! -
#1640 köszi! -
Blum #1639 Én akármit csinálok,hiába írom át a definitiont,vagy akármit,a játék kidob. Ha csak simán úgyhagyom,ahogy volt ETS-ben is,akkoris. :( -
Blum #1638 OFF topikban van a link... -
#1637 Sziasztok Srácok!
Vki dobna egy linket nekem is?!
Köszi! -
kisgyerek2 #1636 Én általában így szoktam.Letöltöm,kipróbálom,uninstall.Ha tetszett megveszem,nem tetszett,elfelejtem. -
#1635 Na végre beindult a letöltés:) -
kisgyerek2 #1634 Nem teljesen bug mentes,de jó
-
Már csak a Schmitz pótot kéne beüzemelni