47495
German Truck Simulator
-
nenus #1632 megemelkedett a fülke -
#1631 Off topik, #243 asszem. -
#1630 um... wtf :S
-
#1629 szép!már most modok nélkül imedám ezt a játékot
jó8 mindenkinek -
Hyp3r #1628 hali! vki tudna nekem priviben segíteni a játék beszerzésével kapcsolatban? -
#1627 Szép! -
nenus #1626 igen
nem nehéz rájönni hogy mit akar a játék
am azt észre vettétek hogy milyen híres sofört csinál belőlünk a fejlesztő? :D 2 percenként jön az email
| #1616:én úgy csináltam h felvettem a pótot, útközben beugrottam a kis kereskedőhöz, és amint lerakodtam meglett a gép...de ha elmész berlinbe 1 ugyan olyan kereskedés lesz mint etsben és egyből meglesz a géped -
#1625 Zsír!!!!
20 perc és megvan nekem is.:P
És full német nyelvű a gamma? -
nenus #1624 nah elindultm :)
most bevontatom ezt a pótot a telepre aztán megyek a sajátomért...de csak holnap :D addig is megálltam 1 hotel parkolóban mert a hetesen a kút tele volt:D
jól sikerült a játék :) -
#1623 ebben egyátalán nemcsúszik
Directxbe megy de ha városba érek szaggat mint a fos:::::D:D:DDD -
#1622 Most kezdett esni a gémbe az eső hát étet hübb lett nem ilyen nagy cseppek vannak meg az esőnek tök jó hangja is van :D -
#1621 Engem kidob :( -
#1620 Ha beleteszem a scaniámat amit ets-be is használok akk kifagy:( -
#1619 itt is 1-sével rakja a sebességet a váltó??? -.-' -
#1618 sztem az első kamionnal amit bead el kell érni valamennyi pontot és utána lehet saját céget csinálni+új kamiont venni...:( -
#1617 ja és gyerekek a fizikával mi a helyzet?
Ugyna úgy driftel a kamion 20-30nál mint estbe?:D -
#1616 Hogy lehet másik kamiont venni? -
#1615 és amúgy értetek valamit a játékbol mert gondolom full dajcs az egész:D -
#1614 kíváncsi vagyok, hogy hány fuvart kell megcsinálni a "gépnek" ahhoz h saját cégem lehessen... -
#1613 Ezt nem értem akkor a smima .scs-t ami az ETS-hez van berakva a MOD-ba jó?? -
#1612 aha -
#1611 Ugyan azok a kamionok jók hozzá mint etshez?:) -
#1610 Nos a kamionok cseréje ugyan úgy megy mint ETS-be, tök ugyanaz.
Az irányítás és a gyorsulás is más szerintem. És érződik rajta, hogy nagyobb a gépigénye mint ETS volt, gondolom a jobb kidolgozottság miatt.
Pár kép tőlem is:
-
psycraft #1609 oké:d csáp -
#1608 Azt most nem írom le főleg este még annyira se tudom majd holnap elmondom én lépek hali! további jó játékot! -
#1607 -van ugyanazok a kódok mint ets-hez
-map editor nemsokat változott szerintem, szinte mintha 1.3-as patchelt ETS-be lenne
-hangok jobbak szerintem, talán a duda kicsit gázos :D
-mintha a kamionok reálisabban gyorsúlnának, bár lehet azér mer csak C osztályos kocsikkal mentem
#1600: nekem is kéne :P 16x élsimítást nembírja :( -
psycraft #1606 milyen kari? -
#1605 Nincs mit nekem megy full on az ETS de a GTS full on néha beszaggat de nem vészes :D -
psycraft #1604 jol van kösz. rem nekem elbirja a kártyám!!! -
#1603 Ahha cheat monez is :D
Ja szerintem egy kicsit jobb élethűbbek a hangok meg a lámpa is máshogy viláhgít mint refin vagy nem refin
-
#1602 Húú az jó:D -
#1601 van. -
#1600 én meg mehetek vidcarit venni mert nembírja a gépem k***a a***át -
psycraft #1599 A hangja jobb lett a gépeknek? mikor vált vagy ugy általűban? -
#1598 Consol van? -
#1597 végre kilehet használni az uj 1 gigás videokarit:D shader model 3.0 ra is lehet állitani :) -
#1596 Tetszik ez a gém :D jó a bánya is :D Eddig semmi gondom vele csak anyi hogy még nincsenek módok de sebaj.
-
#1595 gondolom a garázsnál csak ahoz saját cég kell -
#1594 Valaki nemtudja másik kamion hollehet venni? -
#1593 Ez most kurvára ide tartozik.-.-"