47495
German Truck Simulator
  • imihungary
    innen
  • DIESEL DOG #1832
    Ez örök klasszikus lesz!
  • V43 1105
    Off topic #218 hsz... Házigazda irja ki felülre szerintem, mert a 12 évesek nem tudnak keresni -.-"
  • Fagyas Trans
    köszi!
  • V43 1105
    Szia!

Próbálkozz meg egy videókártya driver frissitéssel, ha nem segit akkor az Nvidia vezérlőpultban kapcsold ki a kiterjesztés limitet, angolul "EXTENSION LIMIT" ;-)
  • kalee

• Bufee
    Sziasztok! Egy linket légyszives adjatok honnan töltötétek le? Előre is Köszönöm!
  • V43 1105
    Szerintem a textúra elérésekkel van baj..
  • luspaydavid
    Azóta sikerült a numerikus billentyűzeten de köszi :D
    #1812 Erre valaki?

• Fagyas Trans
    sziasztok!
    Nem tudjátok mi ez?
  • V43 1105
    config.cfg-ben irjátok át a developert, console-t "1" értékűre :-) Ja, jut eszembe! Mostmár a numerikus nyilakkal vezérlitek a kamerát ;-)
  • Dizson
    Ott legalább van ffb, igaz nem lehet állítani csak a logitech profilerben az erősségét, de a sensitivity ott is ugrál... Ráadásul a gombok beállításánál is van valami hiba, mert több különböző gombot a kormányon ugyanannak lát a játék...
  • luspaydavid
    Ebbe tudtom segíteni?
  • LecterDoktor
    Dizson: Nekem az ETSben van így, nem tudom, hogy miért:S
  • DIESEL DOG #1818
    Hmm... valahol láttam én egy szép TGX-et ETS-hez, lehet hogy megkeresem és berakom GTS-be... :)
  • bazsa06
    Nekem nagyon tetszik a játék... szerintem jól sikerült..
  • Dizson
    Kormánnyal nekem is vannak gondjaim, egyrészt nincs ffb, másrészt meg nagyon érzékeny és ha hirtelen tekerek rajta egy nagyot, akkor nem kanyarodik, olyan mintha átváltana kevésbé érzékenyre. Olyan mintha ugrálna a sensitivity... Van valami megoldás erre?
  • Félember #1815
    én is át dobtam az actrost...:P

pót majd később... ;D

mi lesz ebből a topikból:S már előre félek:S
  • TechnoBase
    Én is beraktam. Mindjárt jön a pót...

• DIESEL DOG #1813
    Ezek még lemaradtak... 100%-osan működnek, Samson Flare Pack kell hozzá...

Kereskedőnél:

• luspaydavid
    A pót megvan de valami itt is hiányzik :( Mit csináljak még vele? hogy jó legyen?

• DJKonya
    Sziasztok!
    Na úgy látom ki tört a nagy GTS őrület.
    Valaki tudja hogy Magyarországon hivatalosan mikor lehet a boltokban kapni a játékot? Egyáltalán lehet-e?
  • atila4
    Vki legyen szíves mondja el részletesen miket kell átírni mert nem tudok berakni kamiont :(
  • bela96
    légyszives atika vegyél fel msn-re mert ezt igy nem értem itt a cimem [email protected]
  • luspaydavid
    Kicseréltem a Defiket de az Actrosom még mindig nem látom de legalább nem lépet ki :D Mi a godd?
  • DIESEL DOG #1807
    Na bent van a Sheryo féle Renault Magnum, és az AI között is látható!

• DIESEL DOG #1806
  • Kenny85
    Kormány beállításról volt már szó vagy felesleges tovább visszaolvasnom. Pár oldalt visszaolvastam de nem találtam semmit róla, látja G25-öt a játékmenüben de nem lehet ráállítani semmit se.
  • kazai21
    Ezt a képet most lőttem:)
  • Roland10
    Úgy ahogy mondod.
  • kazai21
    Hagyjad ne is vitatkozz vele úgy se fogja megérteni mit írt:)
  • norbee46
    #1793-ra vki?!
  • Dizson
    Miért nem müxik a Force Speedback?
  • Atikah
    cseréld ki egy eredeti kamion definiton-jére az adott kamion definiton-jét és írd át a kerekeket, meg max a modell elérési útját és jó lesz.. én ezt csináltam és jó
  • bela96
    és roland mit kell át irni segits itt az msn cimem [email protected]
  • Scania R580
    Nem annyira tetszik ez a GTS ;D
  • DIESEL DOG #1796
    Ha az új 700-as Volvo-ra gondolsz akkor az nem. Ugyanazok az alap Volvo-k vannak a játékban Valiant néven mint anno az ETS-ben is...
    Cuccokkat ahogy elnézem mindenki magának rak be, hogy tölteni lehet-e azt nem tudom, vagy csak nem láttam még...
  • imihungary
    Annyi kérdésem lenne még utána nem is lámáskodok tovább, hogy az új volvo megtalálható alapból a játékban?
    Vagy tölthetőek már a cuccok valahonnan szerintetek?
  • DIESEL DOG #1794
    A szokásos cheat money, ugyanúgy mint az ETS-nél... :)
  • norbee46
    Sziasztok!

Vki megtudná mondani hogy miért fagy ki a game?
    Konf:core 2 Quad 9550 2GB Ram 8600 GT 256 Mb