47495
German Truck Simulator
-
Blum #1995 6.5 GHz proci? Az milyen? :DDDDD -
vajo #1994 jaah! full maxon az egész GTS nekem 200fps-el fut!!!! fraps leszívja 60-70 re !! Track Mania United Forever full maxxon megy 45 fps-el! neten is 45 és50 között van! szal nem a gép a baja! 6.5ghz proci kevés lenne neki? -
Iveco Magirus #1993 Láttam itt night modról képet..Valaki tudna linkelni egy ehhez való night modot?Ha van már? -
Tominho94 #1992 Szerintem egyszerűen ugyanolyan szar az editorja mint ETS 1.3-nak. -
Blum #1991 Az természetes. Ha videót veszel fel,az rendesen leszopja a teljesítményt. Bika gép kell neki. -
#1990 -
Blum #1989 VGA-d igencsak gyenguszka. Többi stimmel. -
vajo #1988 És ha videót akarsz felvenni nem szaggat be a gém? vagy ha nem is a gém, de a videót ha visszanézed szaggat mint állat! nálam ez van mindig!
(bocs h lámáskodok XD) -
vajo #1987 még1! az Normális ha bemegyek editorba (" cheat germany ") és rámegyek h New item / Road! rákattolok akkor egy háttérben futó külön alkalmazásként jön elő, és így nem tok épteni mert neki akartam állni BP-ig egy vonalnak de így nem tom... ezért nem építettem ETS 1.3 ban is! vagy valami kell hozzá? -
Blum #1986 Én. -
Tominho94 #1985 Kár, pedig szerintem 1 tuti magyar mapot össze tudnál hozni.
De megértem, mivel én is szerkesztgettem néha ETS-t, nem 1 leányálom... -
vajo #1984 Am valamelyikőtök használ Fraps-ot? -
#1983 Én is elkezdtem játszani.
Autópálya fölött:
Megálltam fotózni a tengerpartnál.
Szerintem jó kis játék lett ez.Grafika király, szépen megcsinálták a tájat is. -
vajo #1982 Nálam minden városban szaggat egy pár másodpercig aztán minden jó.
Am valaki próbálja már ki! kódnak írd be hogy cheat driver egymás után 5 ször. Engem kihajintott hibaüzivel. -
#1981 Nálam ugyanez van, csak nem fagy ki... :S Szerintem még bug:D
-
#1980 NINCS
#1975:vagy csináld azt hogy menübe belépsz alt+tab nekem ebben az segített csak 1 idő után már kidobált a játékból... -
#1979 :D
-
tomi0113 #1978 nekem is van vele ilyen bibi de nálam ha Frankfurtba be megyek akkor kezd el szaggatni de nem dob ki! -
#1977 Nállam is volt ilyesmi baj még annó Pttm nél csinálj 1 mentést hamarabb mielőtt oda érsz a szaggatási ponthoz és amikor szaggat töltsd be nállam ez a funkció működött Pttm be -
#1976 HEllo, Gondolom már sokan kérdezték és már televen a "hcipőtök" vele, de én alul a keresőbe beírtam és nem hozott ki rá semmit.
Tehát van már magyarosítás hozzá vagy legalább angol nyelv? -
#1975 Nem tudjátok mi lehet?
Megyek, kanyarodok be Hamburgba és nagyon erősen elkezd szaggatni, majd kifagy hibaüzenettel.
ETS-nél semmi szaggatás, és egyéb probléma nem volt.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+
2.61 GHz, 2,00 GB RAM
NVIDIA GeForce 9500 GT
-
vajo #1974 ocsmány! (ne vedd sértésnek! negatív dícséret!) -
#1973 Mint egy arab taxi! -
Danda2008 #1972 Ki mit szól hozzá félig kész:
-
#1971 Akk nem tudom... Én nem játszok mert a gépem szar...Gépigény nincs meg.................. -
#1970 hogy is volt ez tegnap az interiorral...?!!(valaki mindha mondta volna hogy ha kell neked segítség nem segítünk...)
de legyen neked gyerek nap...
akkor veszed meg ugye a kamiont amikor fuvarban vagy... leviszed a fuvart és utánna visszatesz oda a játék ahol vetted a kamiont... -
#1969 várom az új vidkarim xDnemjáccok csak próbálgattam 1-2dolog megmaradt és azt itt elmondom:D -
imihungary #1968 Azt tudom, bemeek a garázsba de nem tudom hogy kell venni, nyomok egy entert, de sehol egy kaufen -
#1967 Hát németűl a vásárlás valami kaufen vagy mi... -
#1966 Igen? És úgy játszol? -
vajo #1965 Pöpec lett Dani! -
imihungary #1964 Hogy vettél másik kamiont? -
sfm #1963 Valaki meg tudja mondani, hogy hol vannak a .sii fájlok?? -
#1961 Pontosan, ezek csak próbák, nem csinálok magyar mapot és nem is tervezem, mert már anno ETS-nél megtapasztaltam, hogy egy komplett országot megépíteni a nulláról az irdatlan nagy munka, ami nem egy emberes meló ill. rengeteg szabadidő, türelem és kitartás kell hozzá.
De gondolom lesznek majd itt is próbálkozások mint ETS-nél, de nem véletlenül nem készült el ahhoz sem sose egy teljes magyar térkép.
Egy ilyet sztem csak csapatba lehet megcsinálni, szervezett munkával, ahol ki vannak osztva a feladatok egymás közt, hogy ne mki ugyanazt csinálja és haladjon a cucc. Adott 18 német város, azokkal lehet operálni.
Ha vki esetleg belevág, akár többen összeállva, már most sok sikert kívánok neki(k)! -
#1960 hello ti hogyna veszitek meg rögtön az uj kamionokat?
Mert a pénz kérdést megoldottam de miután megveszem a gépet nem cseréli ki de a pénzt meg leveszi most ez hogy van? -
Blum #1959 Na,gondoltam áthozom Lorcy DAF-ját. Majd ha lesz idegzetem Zmodhoz,akkor megcsinálom saját szájízemnek :P
-
imihungary #1958 Másik kamiont hogyan tudok venni?
németet nem nagyon vágom :S -
#1957 Jaaaaaaaaa okkééé ....
#1954 : Azt hittem a topik neveket mondod... XD -
MAN 19 422 4X4 #1956 mi a redvás kurva anyáért nem tudok belépni a kamion vásárlásba beirom a cheat money t oszt baszik rá -
#1955 omfg:D a város nevek vannak átírva...xD arra gondolt Leho