47495
German Truck Simulator
  • Blum
    6.5 GHz proci? Az milyen? :DDDDD
  • vajo
    jaah! full maxon az egész GTS nekem 200fps-el fut!!!! fraps leszívja 60-70 re !! Track Mania United Forever full maxxon megy 45 fps-el! neten is 45 és50 között van! szal nem a gép a baja! 6.5ghz proci kevés lenne neki?
  • Iveco Magirus
    Láttam itt night modról képet..Valaki tudna linkelni egy ehhez való night modot?Ha van már?
  • Tominho94
    Szerintem egyszerűen ugyanolyan szar az editorja mint ETS 1.3-nak.
  • Blum
    Az természetes. Ha videót veszel fel,az rendesen leszopja a teljesítményt. Bika gép kell neki.
  • TechnoBase
  • Blum
    VGA-d igencsak gyenguszka. Többi stimmel.
  • vajo
    És ha videót akarsz felvenni nem szaggat be a gém? vagy ha nem is a gém, de a videót ha visszanézed szaggat mint állat! nálam ez van mindig!
    (bocs h lámáskodok XD)
  • vajo
    még1! az Normális ha bemegyek editorba (" cheat germany ") és rámegyek h New item / Road! rákattolok akkor egy háttérben futó külön alkalmazásként jön elő, és így nem tok épteni mert neki akartam állni BP-ig egy vonalnak de így nem tom... ezért nem építettem ETS 1.3 ban is! vagy valami kell hozzá?
  • Blum
    Én.
  • Tominho94
    Kár, pedig szerintem 1 tuti magyar mapot össze tudnál hozni.
    De megértem, mivel én is szerkesztgettem néha ETS-t, nem 1 leányálom...
  • vajo
    Am valamelyikőtök használ Fraps-ot?
  • VRolee94
    Én is elkezdtem játszani.

Autópálya fölött:
    Megálltam fotózni a tengerpartnál.

Szerintem jó kis játék lett ez.Grafika király, szépen megcsinálták a tájat is.
  • vajo
    Nálam minden városban szaggat egy pár másodpercig aztán minden jó.

Am valaki próbálja már ki! kódnak írd be hogy cheat driver egymás után 5 ször. Engem kihajintott hibaüzivel.
  • Scania R580
    Nálam ugyanez van, csak nem fagy ki... :S Szerintem még bug:D
  • kislancos
    NINCS

#1975:vagy csináld azt hogy menübe belépsz alt+tab nekem ebben az segített csak 1 idő után már kidobált a játékból...
  • luspaydavid
    :D
  • tomi0113
    nekem is van vele ilyen bibi de nálam ha Frankfurtba be megyek akkor kezd el szaggatni de nem dob ki!
  • attila49
    Nállam is volt ilyesmi baj még annó Pttm nél csinálj 1 mentést hamarabb mielőtt oda érsz a szaggatási ponthoz és amikor szaggat töltsd be nállam ez a funkció működött Pttm be
  • PDes
    HEllo, Gondolom már sokan kérdezték és már televen a "hcipőtök" vele, de én alul a keresőbe beírtam és nem hozott ki rá semmit.
    Tehát van már magyarosítás hozzá vagy legalább angol nyelv?
  • RS
    Nem tudjátok mi lehet?
    Megyek, kanyarodok be Hamburgba és nagyon erősen elkezd szaggatni, majd kifagy hibaüzenettel.
    ETS-nél semmi szaggatás, és egyéb probléma nem volt.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+
    2.61 GHz, 2,00 GB RAM
    NVIDIA GeForce 9500 GT

• vajo
    ocsmány! (ne vedd sértésnek! negatív dícséret!)
  • Carlos
    Mint egy arab taxi!
  • Danda2008
    Ki mit szól hozzá félig kész:
  • PttM Fa
    Akk nem tudom... Én nem játszok mert a gépem szar...Gépigény nincs meg..................
  • Félember #1970
    hogy is volt ez tegnap az interiorral...?!!(valaki mindha mondta volna hogy ha kell neked segítség nem segítünk...)

de legyen neked gyerek nap...
    akkor veszed meg ugye a kamiont amikor fuvarban vagy... leviszed a fuvart és utánna visszatesz oda a játék ahol vetted a kamiont...
  • süni96
    várom az új vidkarim xDnemjáccok csak próbálgattam 1-2dolog megmaradt és azt itt elmondom:D
  • imihungary
    Azt tudom, bemeek a garázsba de nem tudom hogy kell venni, nyomok egy entert, de sehol egy kaufen
  • PttM Fa
    Hát németűl a vásárlás valami kaufen vagy mi...
  • MANos Viktor
    Igen? És úgy játszol?
  • vajo
    Pöpec lett Dani!
  • imihungary
    Hogy vettél másik kamiont?
  • sfm
    Valaki meg tudja mondani, hogy hol vannak a .sii fájlok??
  • ifadriver
    Pontosan, ezek csak próbák, nem csinálok magyar mapot és nem is tervezem, mert már anno ETS-nél megtapasztaltam, hogy egy komplett országot megépíteni a nulláról az irdatlan nagy munka, ami nem egy emberes meló ill. rengeteg szabadidő, türelem és kitartás kell hozzá.
    De gondolom lesznek majd itt is próbálkozások mint ETS-nél, de nem véletlenül nem készült el ahhoz sem sose egy teljes magyar térkép.
    Egy ilyet sztem csak csapatba lehet megcsinálni, szervezett munkával, ahol ki vannak osztva a feladatok egymás közt, hogy ne mki ugyanazt csinálja és haladjon a cucc. Adott 18 német város, azokkal lehet operálni.
    Ha vki esetleg belevág, akár többen összeállva, már most sok sikert kívánok neki(k)!
  • VERESS 96
    hello ti hogyna veszitek meg rögtön az uj kamionokat?

Mert a pénz kérdést megoldottam de miután megveszem a gépet nem cseréli ki de a pénzt meg leveszi most ez hogy van?
  • Blum
    Na,gondoltam áthozom Lorcy DAF-ját. Majd ha lesz idegzetem Zmodhoz,akkor megcsinálom saját szájízemnek :P

• imihungary
    Másik kamiont hogyan tudok venni?
    németet nem nagyon vágom :S
  • PttM Fa
    Jaaaaaaaaa okkééé ....
    #1954 : Azt hittem a topik neveket mondod... XD
  • MAN 19 422 4X4
    mi a redvás kurva anyáért nem tudok belépni a kamion vásárlásba beirom a cheat money t oszt baszik rá
  • Félember #1955
    omfg:D a város nevek vannak átírva...xD arra gondolt Leho