47495
German Truck Simulator
-
#1913 jöhetne pár szép kamion letöltés
nem haragszom meg érte :) -
#1912 Definitionból kikell törölni az ablaktörlő sorát.. -
#1911 -
#1910 -
#1909 -
#1908 Akkor sorry! de ugy tudom hogy Kisbrekusz & RS készitette. -
#1907 Off topicban a link... -
pappattila #1906 szevasztok honan tom leszed ni a játékot már régota várom és nem találtam jo liket PLS -
fodorpetii #1905 vki árulja el miben más mint az ETS? köszi -
kisgyerek2 #1904 Logitech MOMO Racing kormányom van.Nem adtam neki áramot,csak az USB-t dugtam a gépbe.Optionen,majd katt a Lenkrad-Achse-nél a deaktiviert-re,majd forgattam a kormányt.Utána katt a Gaspedal Achse-nél,itt gázt nyomtam,majd a Bremspedal-Achse-nál féket.Ezután így nézett ki a képernyő,és működött a kormány.
Nem tudom a többi kormánnyal mi újság,nálam így jött be. -
adam512 #1903 Ha amugy akadozik és leveszem a soundeffect (hangeffektek,azaz játékbeli hangok) vagy mit és akkor nem akadozik akkor a hangkártyával van a baj?
Ha rajtahagyom a sima music-ot (ami végülis az hogy a menübe van zene) akkor nem akadozik, pedig az is hang.
Ha valaki tudja mi lehet a baj az segitsen.
Köszönöm. -
sfm #1902 Megint nem akarok pofátlan lenni, de esetleg nekem is átírnál egy kamiont? -
#1901 örök hála! -
imihungary #1900 hotfile-ről ha töltöm akkor az uccsó másodperceknél megáll, nem csinálja tovább, rpaidról meg nem enged tölteni.
Miért van ez?... -
#1899 Valaki nekem is segíthetne igazán!
Az a bajom a játékkal hogy elkezdem a karriert és nem bírom befejezni a fuvart mert kifagy a játék! VGA Drivert már cseréltem! DX frissitve!
A konf: C2 quad Q9550 2GB Ram VGA 8600GT 256mb OS Win7 64 bit!
Légyszí! -
#1898 Ln se vettem észre, de optionsben kiválasztod billentyűzet+kormányod kombót. Aztán ahol ki van írva, hogy deactivated. Oda rákatt aztán elsőnél kormányt tekered, második gázra rálépsz, harmadiknál meg a fékre.
Aztán config.cfg-ben itt 1-est átírtam 0-ra:
uset g_steering_func_param "0"
hogy a kormány viszonylag úgy forduljon ahogy én tekerem. De alt+tabolást nembírja. FFB-t még nem sikerült rájönnöm, hogyan van.
-
#1897 Vettem egy kamiont, de nem kaptam meg.:S
Ahol vettem most egy D betű ikon van. Ez most mit jelent? -
pappattila #1896 szevasztok honan tölthető a game ? pls előre is THX -
kisgyerek2 #1895 Ha valaki megtalálja azt a lang.pdb fájlt,vagy (ha más a neve) a nyelvi fájlt,adja meg az elérési utat legyen szíves.Húgomnak felsőfokú német nyelvvizsgája van,hátha tud segíteni..... -
#1894 Igen amúgy ezt lehetetlen össze eggyeztetni szinte.
Érj oda a fuvarral idöben, + még a vezetési idöre is figyelj.:S -
#1893 Mégegyszer megkérdezem, mert szvsz mindenki elsiklott felette: Ki hogy állította be a kormányát? A tengelyeket nem akarja rárakni. -
#1892 valaki mégegyszer belinkelné a pótot mert szar a link -
#1891 Hali én is itt vagyok!!:)
Valaki tud segíteni át dobni a scania-m???
Vannak már letöltő oldalak??:D -
tomi0113 #1890 köszi mind a kettőtöknek de miért nem megy előre, hátra, jobbra, és balra a kamera? -
#1889 Jaja, úgy bizony :
Közben beállítottam a night mod-ot:
Meg az interiorok magasságát is:
-
#1888 #1885 és #1886 Kösz! Akkor most már értem miért vittem féláron az első két fuvart. -
#1887 Nekemis ez a gondom... -
#1886 anyi időd vanm levinni a fuvart
ha késel akkor gondolom von le belőle...bár még egyszer se késtem el -
Blum #1885 Hogy mennyire vagy elkésve a melóval. -
#1884 Valaki el tudná mondani, hogyan lehet beállítani a kormányt?
Csavargatom jobbra balra, nyomom a gázt, de semmi... A gombokat beveszi róla, de a tengelyeket miért nem akarja rárakni a gázra stb??? -
#1883 KépA kép lemaradt. -
#1882 Mi az a piros bekeretezett rész? Mert ha felmegy akkor megbüntet. -
Blum #1881 Priviben átdobod a kamionod defjét,akkor átírom neked. -
#1880 Átszeretném hozni a tgx-emet,valaki leírná hogyan kellene?:) -
#1879 áhh valahogy kikéne kapcsolnom az alvást xDDD
levittem egy fuvart, utána a tradeaux írt nekem egy e-mailt h ha leviszem nekik a rakodógépüket Hannoverből Rostockba adnak nekem 25 ezer €-t...
igenám, félúton járok és mindjárt teljesen letelik a vezetési időm:S
és nem kéne h levonjanak belőle:S
pedig valszeg az lesz mert nem érek oda úgyse időben...:( -
#1878 Nekem lenne egy hülye kérdésem: Másnak is "automaták" az irányjelzők?
Nem lehet azt valahogy kikapcsolni? -
imihungary #1877 ment a PM! -
#1876 GTS Open Career Mod akinek megvan az feltőltené valahova -
Blum #1875 Igazad van..majd én is összedobok egyszer egy 105-öst vagy egy TGX-et :P -
DIESEL DOG #1874 Mert a config.cfg-ben át kell írni a console és developer sorok végén a 0-át, 1-re. Majd játékban, numerikus billentyűn lehet irányítani a debug kamerát...