250
-
Hajnalcat #50 [részleteket akar]
Csak próbáltok vagy jártok már koncertekre is játszani? Mi a zenekarotok neve? -
Hajnalcat #49 #48
-
Hajnalcat #48 Nemis mondtad! :O -
#47 Gitározok, stúdiózok meg néha hangosítást is csinálok, szal remélhetőleg beférek a topikba :)
Ebben a zenekarban játszok: Corrodal. Ez még egyelőre csak élő próba felvétel, majd december végén kezdjük el felvenni a teljes anyagot.
Itt van pár zenekar akiknek felvételt csináltam:
Presage of Insanity
Negat!v
Libido Wins
Säw
Meg még folyamatban van 1-2 project... -
#46 Ez is szép darab!:) -
#45 Koleszos nem állandó zenekarban, viszonylag állandó tagként ritmusgitározok.
Fémhúros kivágott nyakú elektroakusztikus Cort
-
#44 Adobe Reader 9,szügséges a kottákhoz,ez be olvasa öket...LETÖLTÉS:Adobe Reader 9 -
#43 itt,vanak kották,és aki játszik szintetizároron az még stylusokat is tudleszedni...Jó oldal:) -
#42 thx -
#41 Meghalgattam,nagyon szépen gitározol!:) -
#40 Értem...:) -
#39 Jerry's breakdown
City of New Orleans
kis részlet
Countrywide
Sebtében felvett valami amit csak úgy összedobtam
szóval ilyenek :) -
#38 többnyire fingerstyle-t. 2 szólam megy egyszerre, fent a felső szólam három ujjal, lent a basszus követi azonos ütemben, de akár teljesen más ritmusban(!) (meg kell tanulni függetleníteni a hüvelykujjat), és abból áll a basszus rész. Hüvelykpengetőt használok, mert az jól kiemeli a basszus játékát:) -
#37 Bocsánat also kettöt:D -
#36 Ezzek meg a hangfalaim,az elso kettöt én csináltam.De inkáb csak monitorként szoktam öket használni...:) -
#35 Szép!Miket szoktál játszani vele? -
#34 Az a jó!De csak maxhangerön:D -
#33 ez meg a gitárom xD
Fémhúros kivágott nyakú elektroakusztikus Fender
-
#32 Valahogy így gondoltam én is,tanárhoz nem akarok menni,meg úgysincsen időm:) Majd ha meg tudom venni tuti meg fogom,és boldogítom a családot,meg a szomszédokat:) -
#31 Akkor biztos halotad szolni is.Ha tetszik és ugy vagy vele megér anyit akkor ved meg(vagy vetesd meg),és kezdjell játszani rajt lelehet tölteni gitártanito programokat,azzal könyeb a tanulás.:) -
#30 Köszi ez is szépen szol:)Az az igasák hogy általában egyedül játszom,de van olyan hogy a haverom be áll dombal... -
#29 figy kezdő gitárnak lehet kapni olyan kombókat, amiben minden benne van, kb ahogy írtad, 27k körül. És egy jó darabig elég lesz az tuti! szal hajrá! :) -
#28 Igen a hangcucra gondoltam,az a lényeg hogy szépen szoljon...:) -
#27 Mindenképp itt venném,mert itt lakom:)
27500-ért meg az a gitár szerintem tökéletes kezdésnek.Barátomnak ugyan ilyen fajta basszusgitárja van. -
#26 Szép darab!
zenekar esetleg van? vagy soloban tolod? :) -
#25 Ez az én szintetizátorom...
-
#24 oké a próbatermünk az Ikaruszban van, a Fonógyári úton. Valamelyik hétfő délután [csak ne a jheti legyen] ha akarod, kinézhetünk. rajtad múlik -
#23 melyikre érted? :D
Ha:
- a hangcuccra: igen, az szól nagyon szépen, nincs vele gond
- a Perlre: a srác akié a dob, elég régen vette a Bikini dobosától, kb a 90' évek elején, szal nem mai kutya :)
- az Amatira: hát ő kiváló állapotban van, csak fejleszteni kéne, új bőrök leszorító bilincsek stb.
- a duplázóra: az biztos, lehet vele darálni :) -
n3whous3 #22 [szól] -
#21 Buda pesten érdemes venni gitárokat.Mert ott 20-30ezzért jó minöségüt kapsz,a tartozékai:Gitár,kombo,kihangosito kábel,hordozo táska.Onnan tudom hogy az unoka tesom is ott vett:) -
#20 Jó kis cuc!Gondolom jól is szol...:) -
#19 Nekem meg nincs érzékem gitárhoz,de mégis vennék egyet,ha hagynák anyámék,és lenne rá pénzem.Fender Squier,27500+erősítő,abból nem kell nagy egy 2x2méteres szobába:D -
#18 Egy próbateremben vagyunk, ott a Variola nevű zenekar cuccait használjuk, kivéve a dob, mert az egy Perl.
A saját cuccom egy régi kis amati :)
Vettem hozzá egy Platin duplázót
A cinek Headlinerek, 14es csibit használok :)
Röviden ennyit :D -
#17 Az jó!Milyen felszerelésetek van?Én azt szeretem amikor melve vág a mély:)Jobb kedvem van zenélni felpörget...:D -
#16 Szegeden, zenekarban, dob :) -
#15 -.-
ha esetleg szólnál annak, aki tud valamicskét, és még van is dobcucca, dobolhatnál.
[IGEN MAGAMRA GONDOLTAM] -
#14 Kapni már nagyon olcson elégjó szetet.Az egyik haverom is dobol.Ha van tehetséged hozzá én szerintem akkor gyakorolj ha gondolod majd körül nézek dobok után... -
#13 Igen,én is györi vagyok szeretek itt györben szép város:) -
n3whous3 #12 Én nem zenélek, de doboláshoz van érzékem, nagyon kár, hogy nincs pénz egy jobb szettre, szívesen nyomnám néha :( -
#11 látom te is győri vagy :]