Zenészek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Youtube szinte az összes formátumot FLV videóvá alakítja
Ajánlatok:
MPEG (MPG)
YouTube recommends MPEG4 (Divx, Xvid) with MP3 audio. This option probably provides the best compromise between quality and file size. Other versions of MPEG are also acceptable.
AVI
This is the default format used by many editing programs. It provides excellent picture quality but file sizes are large. This can be a good option for short videos.
MOV, WMV & Others
These are perfectly acceptable, but may not provide the same quality or small file sizes as MPEG4.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nekem meg tudnátok mondani, hogy a youtube milyen videóformátumot fogad el? És egy jó videószerekesztõ is kéne, de NEM a Movie Maker, mert az nem jó nekem. :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ezt a progit eltudnád nekem küldeni?
Köszi:)
Még veszekfel majd én is:)
Idioták kiméljenek!!! :)
ezek miért szekvencerek? :)
Sõt még le is írhatjátok!!
http://www.youtube.com/watch?v=vNu7uu2NsH4
Akár Cubase vagy reason, vagy esetleg fruity loops.
Szerintetek milyen?
De inkább élö zene!:P
#183:Én már 8évesen zenélvel foglakoztam söt elöbb:D
Létszi hozzatok embereket, hogy kicsit feldobjuk a topikot!:PKösziszépen elöre is!Üdv Krisztián
Én tugyátok min játszok???
Hugyom játék gitáján szoktam nyomni de naon keményen xD
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Kerestem én is,de nem találtam nagyob képet rolla.......
Majd dobj rolla képet..:)
Yamaha psr 550-el 100%-ig meg vagyok elégedve.Amugy egy yamaha psr 3000ezzere fáj a fogam.:D
Az alsón már többször is játszodttam, a felsõt csak látásból ismerem.
Nekem egy régi, de megbízható Roland E36-osom van.
Vallami csárdás...nem tudom a pontos nevét a nagybátyámtol tanultam:)
LETÖLTÉS
Ezeken nyomom:)Most meg lesz a kocsim megyek egykétt helyre zenélni...(Már várom):D

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Csak akkor tudsz olyat kirakni, ha egy témát te alapítassz.
hogy raktad ide ki?
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Annyira azert nem vagyok kezdo, hisz mar jatszottam mind a harom fele gitaron(spanyol, femhuros-akkusztikus, elektromos, elektro-akkusztikus)
Elnezest, de ennel a gepnel, ahol most vagyok nincsenek ezkezetek...:)
Inkább akkor már veszek egy elektromosat. .:)
nem rossz csak így tovább :) én szobatárs nylonján rövid ideig elvoltam, aztán vettem egy fémhúrosat