Zenészek

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak próbáltok vagy jártok már koncertekre is játszani? Mi a zenekarotok neve?

<#wow1>

Nemis mondtad! 😮

Hellhammer
Gitározok, stúdiózok meg néha hangosítást is csinálok, szal remélhetõleg beférek a topikba 😊
Ebben a zenekarban játszok: Corrodal. Ez még egyelõre csak élõ próba felvétel, majd december végén kezdjük el felvenni a teljes anyagot.

Itt van pár zenekar akiknek felvételt csináltam:
Presage of Insanity
Negat!v
Libido Wins
Säw
Meg még folyamatban van 1-2 project...

krisztianp16
Ez is szép darab!😊

Idioták kiméljenek!!! :)

ivjoe
Koleszos nem állandó zenekarban, viszonylag állandó tagként ritmusgitározok.

Fémhúros kivágott nyakú elektroakusztikus Cort
krisztianp16
Adobe Reader 9,szügséges a kottákhoz,ez be olvasa öket...LETÖLTÉS:Adobe Reader 9

krisztianp16
itt,vanak kották,és aki játszik szintetizároron az még stylusokat is tudleszedni...Jó oldal😊

Aquir
thx

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

krisztianp16
Meghalgattam,nagyon szépen gitározol!😊

krisztianp16
Értem...😊

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
többnyire fingerstyle-t. 2 szólam megy egyszerre, fent a felsõ szólam három ujjal, lent a basszus követi azonos ütemben, de akár teljesen más ritmusban(!) (meg kell tanulni függetleníteni a hüvelykujjat), és abból áll a basszus rész. Hüvelykpengetõt használok, mert az jól kiemeli a basszus játékát😊

krisztianp16
Bocsánat also kettöt😄

krisztianp16
Ezzek meg a hangfalaim,az elso kettöt én csináltam.De inkáb csak monitorként szoktam öket használni...😊

krisztianp16
Szép!Miket szoktál játszani vele?

krisztianp16
Az a jó!De csak maxhangerön😄

Aquir
ez meg a gitárom xD
Fémhúros kivágott nyakú elektroakusztikus Fender

bardocz
Valahogy így gondoltam én is,tanárhoz nem akarok menni,meg úgysincsen idõm😊 Majd ha meg tudom venni tuti meg fogom,és boldogítom a családot,meg a szomszédokat😊
krisztianp16
Akkor biztos halotad szolni is.Ha tetszik és ugy vagy vele megér anyit akkor ved meg(vagy vetesd meg),és kezdjell játszani rajt lelehet tölteni gitártanito programokat,azzal könyeb a tanulás.😊

krisztianp16
Köszi ez is szépen szol😊Az az igasák hogy általában egyedül játszom,de van olyan hogy a haverom be áll dombal...

Vaxi
figy kezdõ gitárnak lehet kapni olyan kombókat, amiben minden benne van, kb ahogy írtad, 27k körül. És egy jó darabig elég lesz az tuti! szal hajrá! 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

krisztianp16
Igen a hangcucra gondoltam,az a lényeg hogy szépen szoljon...😊

bardocz
Mindenképp itt venném,mert itt lakom😊
27500-ért meg az a gitár szerintem tökéletes kezdésnek.Barátomnak ugyan ilyen fajta basszusgitárja van.
Vaxi
Szép darab!
zenekar esetleg van? vagy soloban tolod? 😊

krisztianp16
Ez az én szintetizátorom...

Vaxi
oké a próbatermünk az Ikaruszban van, a Fonógyári úton. Valamelyik hétfõ délután ha akarod, kinézhetünk. rajtad múlik

Vaxi
melyikre érted? 😄
Ha:
- a hangcuccra: igen, az szól nagyon szépen, nincs vele gond
- a Perlre: a srác akié a dob, elég régen vette a Bikini dobosától, kb a 90' évek elején, szal nem mai kutya 😊
- az Amatira: hát õ kiváló állapotban van, csak fejleszteni kéne, új bõrök leszorító bilincsek stb.
- a duplázóra: az biztos, lehet vele darálni 😊

n3whous3

púúúúú

krisztianp16
Buda pesten érdemes venni gitárokat.Mert ott 20-30ezzért jó minöségüt kapsz,a tartozékai:Gitár,kombo,kihangosito kábel,hordozo táska.Onnan tudom hogy az unoka tesom is ott vett😊

krisztianp16
Jó kis cuc!Gondolom jól is szol...😊

bardocz
Nekem meg nincs érzékem gitárhoz,de mégis vennék egyet,ha hagynák anyámék,és lenne rá pénzem.Fender Squier,27500+erõsítõ,abból nem kell nagy egy 2x2méteres szobába😄
Vaxi
Egy próbateremben vagyunk, ott a Variola nevû zenekar cuccait használjuk, kivéve a dob, mert az egy Perl.
A saját cuccom egy régi kis amati 😊
Vettem hozzá egy Platin duplázót

A cinek Headlinerek, 14es csibit használok 😊
Röviden ennyit 😄

krisztianp16
Az jó!Milyen felszerelésetek van?Én azt szeretem amikor melve vág a mély😊Jobb kedvem van zenélni felpörget...😄

Vaxi
Szegeden, zenekarban, dob 😊

Vaxi
-.-
ha esetleg szólnál annak, aki tud valamicskét, és még van is dobcucca, dobolhatnál.

krisztianp16
Kapni már nagyon olcson elégjó szetet.Az egyik haverom is dobol.Ha van tehetséged hozzá én szerintem akkor gyakorolj ha gondolod majd körül nézek dobok után...

krisztianp16
Igen,én is györi vagyok szeretek itt györben szép város😊

n3whous3
Én nem zenélek, de doboláshoz van érzékem, nagyon kár, hogy nincs pénz egy jobb szettre, szívesen nyomnám néha 😞

púúúúú

Aquir
látom te is gyõri vagy :]

n3whous3
Á azt nem értheted 😄

púúúúú

krisztianp16
😊

Aquir
fémhúros gitáron többszólamút, otthon 😊

krisztianp16
A helyes írás nem az eröségem😄De szerintem többen vanak igy.Igen mulatost is játszom.

nekemis 😄DDDDDD

azér itt is van kultúra: "melet"
krisztianp16
Mért?😊

PrasCo
Mulatóus? De látom, helyesírási szótárt nem szerkesztesz.
n3whous3
nekem a gépészek topik jutott errõl az eszembe AS😄S::SAADS

púúúúú

krisztianp16
Én pl:yamaha psr550-venel zenélek.De melet sulibálokban discot tartok illetve kihangositásokat.És hangfalakat is csinálok😄

krisztianp16
Sziasztok!Ezt a topikot zenészeknek.dj-knek,kihangositoknak és olyanoknak akik zenével foglalkoznak...Pl:hangfaltervrajzokat belinkelhettek akkor elmondhasátok min zenéltek és hol.Vagy csak kiírjátok hogy válaltok ilyeneket.És persze kérdések is jöhetnek😊

← ElőzőOldal 5 / 5