Zenészek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor majd hamarosan küldök egy linket, ahova fel lesz töltve.
Remélem holnap estére sikerül összehoznom.
Remélem holnap estére sikerül összehoznom.
Jó, de egyelõre csak információt gyûjtök, mert még nincs elég pénzem...
Mivel még iskolás vagyok, pontosan 13 és fél éves.
Mivel még iskolás vagyok, pontosan 13 és fél éves.
Hát én csinálok hangfalakat.Tudom hogy milyen kellene neked.Amit látsz a banerképen hangfalakat,azzokat is én csináltam😊Ha gondolod megbeszélhesuk a dolgot...
Idioták kiméljenek!!! :)
És lenne egy különösen zenével(hangszerrel) kapcsoltatos kérdésem.
Épp most készülök venni egy elektromos gitárt és meg szeretném kérdezni, hogy hány wattos erõsítõ kell hozzá, hogy ne csak otthoni gyakorlásra, hanem mondjuk egy nagyobb osztályterem nagyságú helyiségbe is elég legyen?
Épp most készülök venni egy elektromos gitárt és meg szeretném kérdezni, hogy hány wattos erõsítõ kell hozzá, hogy ne csak otthoni gyakorlásra, hanem mondjuk egy nagyobb osztályterem nagyságú helyiségbe is elég legyen?
Hát a videót azt nem tudom, hogy hogyan oldjam meg, mert ha kamerával veszem fel, akkor gondolom elég rossz lesz a hang minõsége.
A videószerkesztõhöz meg nem nagyon értek, hogy egy videót, meg egy hangfelvételt összerakjak...
A videószerkesztõhöz meg nem nagyon értek, hogy egy videót, meg egy hangfelvételt összerakjak...
Igen,de a sima hangfelvétel is elég...De szintetizátorol videó jó lenne.Nem baj ha még nem játszasz olyan jól.Söt ha van vallami hiba akkor segitek😊
Elfelejtettem leírni, hogy zongorázni nem tudok olyan nagyon jól, mert azt sokkal kevesebbet gyakoroltam, mint a gitárt.
Tehát aki gitárral hallgatott meg attól kaptam a dicséretet, aki meg zongorával, szintivel az azt mondta, hogy lehetnék jobb is.
Ezt a felvételt hogy érted?
Készítsek magamról videót gitározás közben? 😊
Tehát aki gitárral hallgatott meg attól kaptam a dicséretet, aki meg zongorával, szintivel az azt mondta, hogy lehetnék jobb is.
Ezt a felvételt hogy érted?
Készítsek magamról videót gitározás közben? 😊
Szivesen meghalgatnálak...Én csak szintetizátoron játszom.Valahogy meglehetne oldalni?Felvétel vagy valami?😊
Sziasztok!
Én nem vagyok hivatalos zenész, de nagyon szeretek gitározni és zongorázni(+szintetizátorozni).
Zongorázni már 6 éve tanulok, gitározni 1 éve és aki eddig meghalgatott, mindenkinek leesett az álla...😊
Én nem vagyok hivatalos zenész, de nagyon szeretek gitározni és zongorázni(+szintetizátorozni).
Zongorázni már 6 éve tanulok, gitározni 1 éve és aki eddig meghalgatott, mindenkinek leesett az álla...😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
köszi xD
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
**ZENEKAR** --TAGOKAT-- //KERESEK//!
BUDAPEST,... BASS, BILLENTYÛ, GITÁR, , DOB,
Énekes--, kreatív, belevaló --BASSZEROST és GITÁROST keres _**
zenekar alapításhoz, egyedi, **igényes és átütõ dalok megvalósításához.
További tagok jelentkezését is várom:
DOBOS és BILLENTYÛS posztra.
Stílus: rock, alter, pop (funky)
[email protected]
*****06 20 39 75 308******
egy két dalötletbe itt belehallgathattok:
http://www.myspace.com/tandras1977
BUDAPEST,... BASS, BILLENTYÛ, GITÁR, , DOB,
Énekes--, kreatív, belevaló --BASSZEROST és GITÁROST keres _**
zenekar alapításhoz, egyedi, **igényes és átütõ dalok megvalósításához.
További tagok jelentkezését is várom:
DOBOS és BILLENTYÛS posztra.
Stílus: rock, alter, pop (funky)
[email protected]
*****06 20 39 75 308******
egy két dalötletbe itt belehallgathattok:
http://www.myspace.com/tandras1977
Kuss!-magyarázta.
Jó az,Én szoktam ugyis zenélni hogy szol a szám és rá játszok😊Abbol sokat lehet tanulmi😊
egyedû otthon skvájörön marshall drágámmal + boss ds-2 pedál
a logóm láttán tudjátok mit játszok inkább😊
a logóm láttán tudjátok mit játszok inkább😊
.
Igen, mások idegeit használom pengetõs hangszerként, igazi virtuóznak tartanak 😉 Egyébként nem.
...vágod?
...vágod?
Korg szintetizátorok nagyonjok!Mindig is azt akkartam talán majd jövöre összejön egy😊
pedig elég régóta (3 éve) rajta van, magam készítettem, nemröhög.😛
...vágod?
Koszi.
Hát hangosításhoz nem nagyon van cucc, ami nekünk van az énekre elég, volt hogy más cuccán csináltam amikor megkértek rá. Ami van az egy kis 4 csatis keverõ, 2x200W-os végfok meg 2 hangfal amiben darabonként van 2x15"-ös hangszóró meg egy magassugárzó (nem vágom a márkájukat, de ha nagyon kell akkor vasûárnapra ki tudom deríteni 😊). Ja gyári cuccok amúgy.
Hát hangosításhoz nem nagyon van cucc, ami nekünk van az énekre elég, volt hogy más cuccán csináltam amikor megkértek rá. Ami van az egy kis 4 csatis keverõ, 2x200W-os végfok meg 2 hangfal amiben darabonként van 2x15"-ös hangszóró meg egy magassugárzó (nem vágom a márkájukat, de ha nagyon kell akkor vasûárnapra ki tudom deríteni 😊). Ja gyári cuccok amúgy.
...vágod?
Egy bandában zenéltem, de feloszlott, ritmusgitáros voltam.
Lajos (és én):
Itt mellettem még pihen egy Korg AX5G, illetve haverom Coxx CG-65R erõsítõje. Jól szólnak 😊
Lajos (és én):
Itt mellettem még pihen egy Korg AX5G, illetve haverom Coxx CG-65R erõsítõje. Jól szólnak 😊
...vágod?