Zenészek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovacsgellert
Mégiscsak sikerült, de sokat kellett várni.
Itt a link:
http://iaro.3dmax.hu/kep/audio004.wav

kovacsgellert
Már próbáltam...3x is, de nem megy...Nem tudom, hogy miért.

Aquir
töltsd ide

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kovacsgellert
Én is ezt mondtam/írtam, csak egy kicsit hosszabban fejeztem ki magam. :)

Aquir
király :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kovacsgellert
Hoppá...Ez úgylátszik nem megy...Megpróbálom feltölteni máshova...

kovacsgellert
Ha én így tudnék gitározni én lennék a világ legboldogabb embere...
Én még cask itt tartok:
http://data.hu/get/1070909/audio004.wav.html

kovacsgellert
Ok. Innen már megy. :)

kovacsgellert
Nem lehet letölteni. Ez jelenik meg:

Az adott fájl nem létezik. Valószínûleg a tulajdonosa már törölte rendszerünkbõl.

McGrady

Kuss!-magyarázta.

McGrady
Helló, én is mutatok akkor egy kis imprót :-)
letöltés
Szerintetek milyen??

Kuss!-magyarázta.

Keresek dobost, basszust, gitárost, és egy tiszta énekest, aki ha gondolja játszhat az elõbb felsorolt hangszeren is. Stílus úgy kb.: Eyes set to kill, Alesana, Atreyu, Alexisonfire...etc. Ha van szándékodban áll jelentkezni, akkor keress meg:
[email protected]
06/30 258 14 96

krisztianp16
De csinálok...:)

Idioták kiméljenek!!! :)

kovacsgellert
Ha nincs idõd, akkor nem is sürgetlek. A jogosítvány sokkal fontosabb mint ez. :)

krisztianp16
Még nem,nincs sok idöm.Mert jogsit rakomle...De igyekszem...:)

kovacsgellert
NA? Felvettél valamit?

krisztianp16
értem...

kovacsgellert
Közben találtam egy máásik rögzítõt, és szerintem ez alrgjobb, ami eddig volt. A neve: Messer 0.992

krisztianp16
Ja értem...

kovacsgellert
Nem konvertáltam semmit.
A ACA Audio Recorder már egybõl mp3-ként menti le a fájlt.

krisztianp16
Rendben,nagyon jó komolyan...Ha gondolod majd rakokfel éjn is zenét...De amugy te milyen programal konvertáltad?

kovacsgellert
Köszi.:)
Bár most inkább gitározgatok, mint zongorázom.

kovacsgellert
az utolsó hozzászólás még nem volt amikor ezt a na milyen-t írtam.

kovacsgellert
Na milyen? :)

krisztianp16
Hát halod nagyon jol nyomod!Én játszom ezt a dalt.És még sok mulatost is:)Nagyon ugyes vagy Gratulálok!!!:) Csak igy tovább...

krisztianp16
Most töltöm...

krisztianp16
Értem akkor elég 20WAT is:)

kovacsgellert
Itt a link a hangfelvétellel:
http://iaro.3dmax.hu/kep/audio01.mp3

De fogok csinálni még egyet, mert ez nem olyan jó...

kovacsgellert
Hát nekem elég lenne, ha otthoni gyakorlásra jó, mert ha valahova elviszem, aakor tudok kölcsönkérni két egyenként 500wattos hangfalat a barátomtól, és ide is adja, mert megbízik bennem és persze nagyon vigyázo is rá. Már egyszer ideadta õket. :)

krisztianp16
Azzok othoni gyakorlásra vanak.De ha vallahova elviszed ahol kiabálnak elhiheted nekem semmitsem fogsz hallani belöle...:)

kovacsgellert
Értem...
De ha csak így szól jól, akkor minek árulnak egy csomó 15wattosat, meg 10 wattosat... Sõt, még 2 wattosat is láttam egy helyen...:D

krisztianp16
Áááááááááá.Ha azt akakrod hogy jolszoljon.De amugy 100Wat is elég.De aztol füg milyen hangzást szeretnél...

kovacsgellert
300 watt? nem sok az egy kicsit?

krisztianp16
legalább 300Wat.És 30Cm körül legyen a perem.30Cm kiseb ne legyen...

Aquir
gitár topic? :)

kovacsgellert
És még mindig nem válaszolt senki a másik kérdésemre ami így szólt:
Épp most készülök venni egy elektromos gitárt és meg szeretném kérdezni, hogy hány wattos kombó kell hozzá, hogy ne csak otthoni gyakorlásra, hanem mondjuk egy nagyobb osztályterem nagyságú helyiségbe is elég legyen?

kovacsgellert
Köszi.:)
Már megvan az audacy csak sehogy sem tudtam mp3-ba exportálni, de letöltöttem egy másik programot és azzal majd holnap felveszem és fel is töltöm az általad megjelölt helyre. :)

krisztianp16
Köszi hogy te is segitesz...:)

Aquir
Töltsd le az Audacity-t (ingyenes, és ha pl. nem tudod belekonvertálni az eredeti hangfájlt, akkor is fel tudod élõben venni a programba miközben a gépen éppen lejátszod egy lejátszóval stb.), én a Kmplayer (ez is ingyenes) egyik *.dll-jét használtam ahhoz hogy mp3-ba is tudjon menteni
Ezután ide feltöltheted

kovacsgellert
És ha már itt tartunk zenét hova lehet feltölteni?

krisztianp16
Ha van mp-3mad vagy vallami hasonlo azzal jó a felveszed:)Nem kell studio minöségunek lennie:)De ha kell program utána nézhetek...:)

kovacsgellert
Nem gondoltam volna, hogy ennyi gondom lesz ezzel a hangfelvétellel....
Kéne gey olyan program, ami startbó mp3-ként menti le és nem ilyen. auo meg nem tm milyen más formátumokba...
Tudnál segíteni?

krisztianp16
Akkor jó:)

kovacsgellert
Még van 3 hónap nézelõdési idõm, úgyhogy nem fogom elsietni. :)

krisztianp16
Igen,ugy értem hogy nevegyél használtat amit nem látál...Hogyha elöte megnézed és téleg jó.Olcson van minden akkor vedmeg.De én ugy vetem keveröt hogy nem látam meghozta a postás müködik minden de nem az igazi...

kovacsgellert
Jó. Tehát akkor kombót vegyek, de ne használtat.

krisztianp16
Bocsi...használtan nevegyél.

krisztianp16
Jó abban igazad van.De postán keresztul is meg lehet oldani.De adok egy jó tanácsot.Gitár kombot használtam nevegyél!:)Tapasztalat...

kovacsgellert
Én is kösöznöm. De amint leírtam, még csak tervezgetem a gitárt, mert most még csak az árának a fele van meg.:)És hiába keresel magyarországi boltban/weboldalon, mert ha valami baj van vele, akkor én innen 500 km-re Magyarországtól, hogy vigyem vissza, hogy cseréljék ki vagy javítsák meg?

krisztianp16
Okés,köszi:)Én is olcson megxcsinálom csak ezzekhez kell külön erösitö.De ha gondolod keresek olyant neked olcson amiben bene van az erösitö(Kombo)hangfalat...