258
Az élet a világmindenség meg minden.
-
kocsisgabor9999 #18 Hagyjad a VIP felhasználókat. Azt hiszik: van pár csillag a nevük mellett, és ők a bölcsek. -
Fürtös #17 Na jo hamar megtaláltam a bizonyitékot arra,hogy az emberiség vloban erösen közelit a csödhöz...
Waren fiam élö példa vagy rá...
Értelmes hozzászolást nem irtál csak kritikát...
Nem gondolod,hogy feleslegesen koptatod az ujjacskáidat a billentyüzeten? -
#16 az a baj ,hogy amint boldog lesz az ember egybol jon valami ami elcseszi az egeszet. boldogsag? amikor emberek azzal probaljak boldogga tenni a masikat ,hogy pl. vesznek neki valamit? az csak rogtonzott boldogsag.. lehet mas orszagban lehet ,de itt szvsz nem lehetsz boldog ,ert nem engedik. ragodsz mikor milyen csekk jon... ragodsz esetleg a parkapcsolatodon... ragodsz a munkahelyeden ,hogy semmi kedved ehhez.. hat nem tudom :\ en szemely szerint megprobalok azal boldog lenni amim van es egyutt elni a problemaimmal. ugyanis maskepp nem megy. neha sikerul es nagyon derus vagy egesz nap.. neha meg ugy erzem ,hogy kifizetem csak valaki lepjen meg ,hogy legyen valami oromom azon a napon.
nagyon sokat tudnek meg beszelni errol ,de epp eszek :D -
kocsisgabor9999 #15 ÉN. Nézz be a topikjaimba. :D -
kocsisgabor9999 #14 Végre egy hasonló felvilágosodott ember hegi mellett. Örülök neki, hogy mások is gondolkodnak ilyen dolgokon. Egyébként a boldogságot nem a pénzel fogjuk megvenni. ;) -
Fürtös #13 Ki az a Kocsis Gábor?
-
kocsisgabor9999 #12 Mi bajod van a világszemléletemmel? Esetleg nem egyezik az átlag birkáéval? Bocsi. -
kocsisgabor9999 #11 kocsisgabor klón? O_o ez érdekes. -
#10 nem érted kocsisgábor topikjait. ugyhogy fail.
ja és egy /facepalm, ha már el szlengesedtünk :D -
Fürtös #9 Mit gondoltok?Hogyan kellene élni?
Szerintetek mi a siker titka,és mi maga a siker?
-
#8 igen
nem
igen
igen -
#7 az alcím alapján azt gondoltam hogy végre valami rendes topik? de aztán látom hogy csak egy kocsisgabor klón :( mellesleg 42, de ezt sajnos lelőtték már. -
Fürtös #6 Nos akkor kezdjünk bele:
Hajnalok hajnalán mikor felébredek és elindulok ujjab derüs napomra,Mit láthatok?
Emberek rohannak,emberek telefonálnak,vásárolnak,azon agyalnak hogyan fog telni a mai nap:D
Emberek-ök?
És ha igen vajon élnek-e valojában?Boldogok-e?
Vagy csak bábok,bábok amelyeket irányitanak a médiával?
Akik hamis értékek után kutatnak? -
Fürtös #5 de gyorsak vagyunk:D
-
Fürtös #4 Szép estét/derüs hajnalt!
Ilyet sem csináltam még, nyitottem egy topicot.
Mi célbol?
Kiváncsi vagyok mások véleményére:
Hová tart az emberiség?
Ugy élünk ahogyan kéne?
Boldogok vagyunk?
Lehetünk-e egyáltalán boldogok?
Különben is mi a boldogság?
Jo irányba halad-e az emberiség?
Ilyen és ehez hasonlo dolgokorol folyhat a beszélgetés. -
#3 42 -
#2 huhhh -
Fürtös #1 A topic mottoja:
Attol,hogy ember vagyok még lehetek boldog?