258
Az élet a világmindenség meg minden.
-
ba32107 #218 Én ugyanezt műveltem Scarlett Johansson filmjeivel :P -
Fürtös #217 Naszoval,azon tünödtem jomultkorában,hogy elmentünk a holdra...maholnap a marsra indul expedicio,és még mindig gyógyithtatlan betegségek vesznek minket körül... vajon miért nincs ellenszere a ráknak,aidsnek stb.?
Szerintem szimplán üzleti kérdés:( Szerintetek?
Mi mindenre lenne képes az emberiség ha végre összefognának? -
Fürtös #216 Hello,kicsit eltüntem az elmult napokban,sok volt a munkám.
De addig se térjünk el a témátol. -
kocsisgabor9999 #215 Köszi. -
#214 te kezedbe kéne adni az irányítást kedves fáraó -
raulreal #213 OFF: És jön egy új filmje is idén! Alkonyat (Twilight) a címe!!! YEAH!!!!
Ezután a film után, leszedtem az összes elkészített filmjét (mármint a csajnak :) ) és megnéztem :D
Plusz betárultam egy rajongói lapjához is :D -
ba32107 #212 Csak 10 percre? :O
Nekem 1 óra is kevés lenne a csajjal :D -
kocsisgabor9999 #211 Szivesen bújnék a bőrébe 10 percre Alexandernek. -
kocsisgabor9999 #210 Aha. :D -
raulreal #209 Én utána nem tudtam aludni. :) Ritka jó film, már 3szor láttam. De össze kellett szednem magam az első után. "Happiness is only real, when it's shared!" R.I.P. Alexandre Supertramp!
u.i. Kristen Stewart naon-naon dögös volt benne, nem?! -
Mirk #208 Egy a biztos.
Az hogy nem tudunk semmit, se az életről, se a világról, se magunkról.
Így az esélytelenek nyugalmával lehet élvezni az életet. -
kocsisgabor9999 #207 Ha az emberek kezében van, az kicsit megrémít. -
campy #206 Élet? egy olyan dolog ami megmagyarázhatatlanul jött létre...sokak szerint Isten keze van a dologban mások a természethez kötik... 2 ember létezik, a jó és a rossz...sztem értelmetlen, hogy vannak céljaink, álmaink, vágyaink, amiket megtanulunk, megvalósítunk, átadunk az utódaink számára majd végül meghalunk...hova vezet ez? ez addig fog tartani amig nem jön egy másik életforma? Azt tudjuk, hogy mik voltak ez ember előtt, de vajon kik jönnek utánunk? UFOK, idegenek, gépek? a jövő az emberiség kezében van, de vajon még meddig? -
Mirk #205 fail -
ba32107 #204 Ugye, mondtam :) -
kocsisgabor9999 #203 Ma az úton egy nő leszállt a bicikliről és belement a gödörbe. Csak azért, hogy ne menjen át előtte egy fekete macska. -.-''''''''' -
kocsisgabor9999 #202 Most néztem meg az "Út a vadonba" filmet. Nem találok szavakat. Életemben nem láttam még ilyen jó filmet. -
kocsisgabor9999 #201 án vagyok -
#200 ki az a Kocsis Gábor?
Tök mind1 jól él-e az emberiség, nem ellenőrzi seni se. bár az állatokkal azért nem kéne kitolni:( -
#199 még '81-ben készítettek belőle egy sorozatot, érdemes megnézni, meg a könyvet is elolvasni, mind a kettő kva jó. ^^ -
Fürtös #198 link -
#197 elolvastam, megnéztem a honlapjukat, van elemzésük a válságról is. egyáltalán nem elképzelhetetlen amit írnak. nem tudom, külföldön milyen hasonló kutatócsoportok léteznek, az ő elemzéseikre is kíváncsi lennék. én kíváncsian várom, hogy igazuk lesz-e. -
Mirk #196 ha tudsz angolul -
ba32107 #195 Más kérdés hogy a wikis szócikken is ott van, de mivel fogalmam sincs mire gondoltatok, akármelyik is lehetne az ott felsorolt dolgok közül. -
ba32107 #194 Mint már írtam lejjebb is, beírtam, és az első találat kurvára nem adott semmit. Most másodszorra megnéztem, és a 7. találatban eldugva megtaláltam.
Amúgy marhára bírom egyeseknek a fellengzős stílusát, hogy "alapmű" így meg úgy, de konkrétan egyik se mondaná meg, hogy mi az.... -
#193 ....vagy fiút))))) -
ShaiHulud #192 http://www.dni.gov/nic/PDF_2025/2025_Global_Trends_Final_Report.pdf -
#191 :O illene ismerni, alapmű :O -
Fürtös #190 Egy kis jövökép:
http://www.lokeshullam.rimava.sk/index01.php
-
Fürtös #189 Bizony Pdf.
És kimondja a tutit...
ezekszerint helyes az elgondolásom,miszerint 30 évesen irány a légio,hogy miért?
Elég jol elboldogulok mindenfajta kétkezi munkával,de valahogyan meg kell majd védenem a családomnak termelt élelmet.
Ennek fényében viszont pozitiv,hogy mégis érdemes családot alapitani,feltéve ha találok olyan értelmes nöszemélyt aki hasonloan gondolkodik.... -
Mirk #188 szerintem ez pdf-ben van -
#187 vélemény, esetleg? -
Mirk #186 Beírod google-be hogy 42 és az első találatra rákattintasz
Ott van amit keresel és nem arra gondolok hogy a 41 és 43 közötti szám -
#185 emberek!
- galaxis útikalauz stopposoknak -
ha ezt az alapművet nem ismeritek akkor miért osszátok az észt? -
ecneb #184 jó szarviccek off :D -
ba32107 #183 Ennyit wiki nélkül is tudtam róla :D -
ecneb #182 42 (forty-two) is the natural number following 41 and preceding 43. -
Fürtös #181 Na persze a szülök...
De ugyanebbe az irányba tart nagyon sok ember.
És majd 60 évesen (ha megéri) elmerenghet az életén:
Dejo voltam 3x tengerparton nyaralni!
És ennyivel ki is fujt...szép mondhatom:D -
ba32107 #180 Akkor talán tessék valami forrást adni, ugyanis azt kértem (és képzeld használtam a Google-t). Nem fog leszakadni az ujjad. -
#179 A valász mindenre... tessék egy kicsit olvasgatni, nem fog fájni.