250
Biztosítás váltás előtt vagyok, segítsetek!
-
n3whous3 #10 Alkusz cégekkel csak a gond van meg a problémázás, keresd meg magad pár biztosítónál, hogy miként jársz jól. -
n3whous3 #9 Hát a legalja szennye, amiket te felsoroltál, ha olyan biztosítót akarsz, ami persze nem a legolcsóbb, de BIZTOS háttér és nem gecizik veled, akkor Allianz vagy még 1-2 ismertebb. -
vexler #8 Ehh, szívemet lelkemet beleöltem a hozzászólásba, erre nem küldi el és elveszett a kisregényem :S:S :(((.. Így újraírom:
Sir Quno Jedi , ne haragudj :)! Csak név nélkül nehéz lenne konzekvenciát levonni egyik-másik biztosítóról.. Azt hittem ez olyan mint a laptopnál, ahol dobálózhatunk a márkákkal :D.. De akkor majd körülírjuk őket.. Például így: "a nyáron csődbe menttel volt dolgom".. Azért gondoltam, hogy itt véleményezhetnénk, mert munkahelyemről ezt az oldalt el tudom érni, és szeretem is ezt a fórumot..
Köszi koppi85, majd belekukkantok az oldalba este, most nem mehetek fel..
Lenyomom a kalkulátort, itt viszont szívesen olvasnék véleményeket, mert hogy most egy gép kidobja melyik lenne a számomra megfelelő, és még nyereményjátékon is részt vehetek, az köszönöm, de nem elég...
-
#7 Egyetértek az előttem szólókkal... Kell egy alkusz aki elintézi a biztosítási összehasonlításokat és kész. Hogy ez online vagy offline, mindenki döntse el maga... -
koppi85 #6 Bocsesz főnök! -
#5 Ne írjunk neveket, mert az reklám! Én sem írom be az én kedvenc alkuszomat, pedig vagy 5 éve nem csalódtam bennük, de ez magánügy. -
#4 megbízhatóság ?
garancia ?
kötelezőnél ???!
Amúgy nincs univerzális megoldás és válasz, a biztosítók annyi szempontot figyelembe vesznek ma már, hogy lehet, hogy a legdrágább biztosító adja neked a legolcsóbb ajánlatot. Ballagjál fel szépen valamék online alkusz portálra és pár percen belül meg is kapod, hogy a te járgányodra, jogsidra, stb. ki adja MOST a legjobb ajánlatot (forintra)! -
koppi85 #3 Szerintem nézz meg egy biztosítóváltóknak szóló oldalt pl.:biztositastipp.hu !
Nem kell sok idő hozzá mégis összetudod hasonlítani melyik éri meg jobban neked! -
vexler #2 Félretéve a tréfát, nyitásom célja az volt, hogy megoszthassuk egymással milyen tapasztalataink vannak a kötelező biztosítónkkal.. Épp váltás előtt állok, időm nem engedi, hogy tüzetesebben elmerüljek az internet világában válaszokért kutatva.. Így nagy segítség lenne, ha leírnátok melyiket érdemes választanom(KÖBE, TIR, Wabard? stb.).. Fontos szempont a megbízhatóság, garancia.. Ne legyen drága, de túl alacsony futamos sem.. -
vexler #1 ELSŐŐ