250
Biztosítás váltás előtt vagyok, segítsetek!
-
vexler #130 szerintem is a netes segítséget kell igénybevenni ebben a témában. Én tudom ajánlani a biztositastipp.hu-t. Én ott kalkuláltam ki, hogy mire kellene váltanom, hogy jól járjak, úgy nézki be is jött. -
vizilou #129 hát figyelj, jobb ha körbenézel a neten, mert vannak oldalak, ahol ki tudod számítani, hogy neked melyiket lenne érdemes választanod, stb. -
#128 Sziasztok!
Látom itt mindenki nagyon tudja mit, hogy, merre :)!
Nekem nemrég óta van autóm és nem tudom melyik biztosítót érdemes választani. Annyit azért sejtek,hogy a legolcsóbb nem biztos, hogy jobb is,de ennyi.
A segítségeket örömmel fogadom :) -
#127 külföldi -
berreg #126 tényleg! ez hivatalosan az esélyegyenlőség éve:D:D:D -
mirakon #125 Adnak esály a rablónak tudod esélyegyenlőség elv :P:D -
berreg #124 de akkor is nagy és ha balhézol betakar:D kivéve ha te meg elvből tartasz fegyvert:D
és miért nincs ott "elvből"? -
extramagascsaj #123 nem mindben
van ahol nem tartanak...pl. a citi bankban (elvből nincs fegyver) -
berreg #122 ebben is van valami, de ugye tudod, hogy ha ezt bankban csinálod akkor az őröknek fegyvere van?!:D -
extramagascsaj #121 meglehet...
csak én bizalmatlan természetű vagyok :D
ha elkúrják az ügyletem...akkor tudni akarom,h kinek a fejét ugassam le érte,és vonjam felelősségre...:D -
extramagascsaj #120 omg
ne hasonlítsd már össze azt,h megkötsz egy szerződést azzal,h átutalsz egy összeget -
berreg #119 vigyázzatok, bennfentes, vagy úgy kevesebb lenne az ügyfél:D:D:D:D
viccet félretéve szerintem tényleg nincs gond a netes ügyintézéssel, biztos azért ott is megvan az a technikai kontroll mint a személyesben! különben eléggé kérdéses lenne a törvényessége...:) -
RozmarGyik #118 De ha egy megbízható céggel kötsz egy megbízható szerződést akkor nincs benne semmi para. Az átutalást meg bármikor elírhatod és rossz bankszámlaszámra megy el a pénzed... -
extramagascsaj #117 ill. úgy mondom inkább, h szokott lenni :)
nehogy aztán kivételt találj és verd az asztalom :D:D:D -
extramagascsaj #116 de van -
mirakon #115 Apropó biztosítás nem tudja vki hogy mi van akkor hogyha kötelezőt meg cascot kötök akkor nincs vmi kedvezményescucc? -
extramagascsaj #114 megkötöm magamnak :D:D:D
azt a szerződést én már aláírtam az adott helyen,adott időben...az már csak egy tranzakció,h utalok...
de egy szerződést kössek a neten? az nem ugyanaz...szvsz -
extramagascsaj #113 de nem ezzel akarok foglalkozni...később... -
kismiki #112 Azt mondod amit lehet ott intézel, meg azt is, hogy félsz attól, hogy nem látod a papírokat. Egy átutalásnál nem félsz? Ott sincs semmi papír, szerintem ha mersz utalni, akkor biztosítást is köthetnél... -
extramagascsaj #111 nemrég kezdtem el melózni,mivel eddig nappalin tanultam fősulin
most átmentem levelezőre és másodállású vállalkozóból főállású lettem
nem vagyok oda ezért a szakmáért különösebben... de kezdem megszeretni
anyám bankár, nővérem bankár...hát...én is az lettem :D -
berreg #110 és ezt főmunkaidőben csinálod vagy tanulsz is mellette? -
extramagascsaj #109 igyekszünk beosztani az időnket...
csak pl mi teljes körű ügyintézést vállalunk...és ezért más egy kicsit...
bonyolult tud lenni
-
berreg #108 elhiszem, hogy mindenki igyekezik, sőt, látom is hogy teli vannak munkával és állandóan kapkodniuk kell, csak sajnos mindennek ellenére, kevesen vannak és lassan halad a sor...
de persze valószínűleg te mérföldekkel előrébb vagy mert te határozod meg hogy mikor tudsz ügyfelet fogadni és foglalkozni rendesen az ügyeivel és mikor nem! -
extramagascsaj #107 amit lehet,azt ott intézek...
utalást ilyeneket igen...
de van amit ugye személyesen kell...
(mint pl benyelt bankkártyaátvételt...aláírásminta adást) -
RozmarGyik #106 Miért nem netről intézed a banki ügyeket? -
extramagascsaj #105 speciel én alkuszokon keresztül melózom...ergó nekem nem adnak fix pénzt..nem lehet ráérősen kezelni az ügyeket...
a bankban a jányok akkor is megkapják a fix pénzüket,ha sietnek,ha nem...
meg helybe megy az ügyfél
egy EV-nél fontosabb,h korrektebb,gyorsabb legyen, különben esélye sincs hosszú távon a placcon maradni,és jól megélni a melójából -
extramagascsaj #104 hát hidd el semelyik oldala sem olyan jó
én is állok sorban a bankban,meg várok,mikor privát ügyeket intézek
de speciel mikor melóról van szó,akkor igyekszem vele
mert
1. utálom ha ellep egy halom dokumentáció és nincs lezárva az ügylet
2. ha az ügyfél nem elégedett,akkor én sem,mert abból élek,h ő elégedett a munkámmal
(3.minél hamarabb végzek vele..annál hamarabb kapom meg a jutalékom:P) -
berreg #103 valószínűleg tényleg jobban otthon vagy a témában! csak annyi, hogy az ablak másik oldalán máshogy telik az idő, de ez így szokott lenni:) -
extramagascsaj #102 hm
hol laksz te? meg milyen irodákba jársz, ha szabad kérdezni? -
mirakon #101 és időpontot nem biztos hogy van akkorra amikorra szeretnéd vagy csak pár hét műlvára -
extramagascsaj #100 hát ez elég sok mindentől függ
-
extramagascsaj #99 én biztosan azért látom ezt másként, mert én ezzel foglalkozom nap mint nap...
de sztem egy jó szakemberrel, jól szervezve a dolgokat meglehet mindent csinálni ügyesen, gyorsan,kedvező feltételekkel -
RozmarGyik #98 Ha már itt tartunk. Hol lehetne most jó hitelkonstrukcióval hitelt felvenni. Mondjuk használtautóra? -
berreg #97 de ez csak a felelősségbiztosítás része a dolognak, másik része a hiteligénylés, meg az ilyenek, megint problémás általában, persze annak aki akar vele élni... -
extramagascsaj #96 ezért kell időpontra menni -
#95 Nem oylan lassan, de ha vannak előtted 15-en, mert mindenki egyszerre ér oda munka után akkor már nem olyan gyors szerintem... -
extramagascsaj #94 hát nem tudom...nem olyan lassan lehet megcsinálni egy gfb-ét :I -
mirakon #93 A papírokat megkapod postán a csekkel együtt persze aztán a csekket ha akarod megintcsak feladhatod a neten -
berreg #92 valamit valamiért... nekem megéri azért, hogy gyorsabban túl legyek a dolgokon... de a szerződést meg postán megkapod! -
extramagascsaj #91 hát nem tudom
nekem nem bizalomgerjesztő a tény,h nem látom a papírokat, meg az ügyintéző arcát...