250
Biztosítás váltás előtt vagyok, segítsetek!
-
#170 fogyasztói szempontból pedig ez a nyerő, de ezt is eltörlik, nehogy valami jó is legyen nekünk. Én megversenyeztetném évi egyszer a net, telefon, tv szolgáltatókat is, akkor legalább nem lehetne egyes fogyasztókat úgy bezárni, ahogy most teszik, főleg ADSL területeken.
Biztosításnál kénytelen a régi ügyfeleinek is a kedvezményeit szórni a biztosító, vagy bizony otthagyják azonnal... -
VinczeLacz #169 Mindenképp minden évbe újra kell kötni, mert ilyenkor a biztosítók versengenek az ügyfelekért, főleg most, mert jövőre már nem lesz ez, mivel változott a jogszabály. -
stranger22 #168 Az újrakötés bevált módszer, általában olcsóbb lesz...
Hogy miért nem vágom egy kis adminisztrácio és mindjárt olcsóbb lesz... -
ribot #167 mindenképp megéri váltani vagy ha nem is váltsz csak újrakötni! lényegesen olcsóbb. -
#166 hm.. vajon honnan ismerős ez a helyzet? csak nem ez van az mobil-előfizetésekkel is?
éljen a kapitalizmus :)
-
#165 Újrakötéskor nagyon sokat lehet néha spórolni, jaja. A biztosítók hülyének nézik az embert és ha már ügyfél vagy náluk, akkor torkonszarnak, ha új ügyfélként bukkansz fel, akkor meg hipphopp és máris csoda történik. Én minden évben át-, vagy újrakötöm az összes autót, ha kell, ha nem és mindig egyre kevesebbet fizetek. -
#164 gyerekek, olyan létezik, hogy ha ugyanannál a biztosítónál újrakötöm a kötelezőt, akkor feleannyi lesz jövőre mint idén? vmelyik kalkulátor ezt dobta ki... -
#163 Szóval te afféle jós is vagy?! Tudod az egyesületi tagok állják a biztosító faszságait, ergó aki egyesületi tag, az vállalja, hogy ha bukta van, az az ő buktája is, merthogy közös balhé. Kösz, de kösz nem. -
#162 Sir Quono Jedi, a Máv nem azért ment csődbe mert egyesület volt, hanem azért mert rossz volt a gazdálkodás. A Köbe és a TIR is pl egyesület, és stabilan működik, jó árakon, és nem fognak csődbe menni:) -
jetskci #161 Tudom én, de ha nem fizetnek a másiknak, attól még benyelik a pénzem :)..
Amikor balesetem volt, akkor a másik biztosítójára gondoltam.. Hogy ő nem választott valami jót.. Meg én sem.. De ez már régen volt..
Casco-ról nem is beszélek .. -
#160 ja, hát jónak egyik sem jó, de mivel kötelező, muszáj vmelyiket fizetni. Ez benne a legnagyobb kizsákmányolás. Demokratizmus ugyebár, ebben élünk:D kész vicc az egész... -
#159 Kötelezőnél mégis hogy nyelik be a pénzedet? Ha te vagy a károkozó, akkor ők fizetnek a másik félnek, ha meg nem, akkor az ő biztosítója fizet neked?! Kompre?! Volt már jópár ilyen ügyem, de mivel sosem én voltam a hibás így kúvára semmi köze nem volt hozzá az ÉN biztosítómnak. Kötelezőről beszélünk, nem pediglen casco-ról. -
jetskci #158 Kedves Sir Quno Jedi! Először is menő neved van !
Az olcsót én sem választanám, de a nagyot sem! Mindkettő lótrágya! Benyelik a pénzed, és sose látod viszont! Még fiatalon 19 évesen volt egy komolyabb balesetem, mikor is totálkáros lett az autóm.. Hónapokig vártam a kifizetést.. Nem ajánlom senkinek, amit akkor éltem át! Kenyérre sem volt mindennap pénzem! Ilyen idők voltak..
Azóta vagyok ilyen megfontolt.. Gyűlölöm, ha valaki ki akar cseszni velem.. Az esetek nagy részében szerencsére észre is veszem, és gondoskodok róla ... -
jetskci #157 A fórum tökéletes konzekvencia levonására bizonyos eseteket taglalva..
Nem a választást könnyíti meg, hanem ha már döntöttél, de még nem kötöttél szerződést, arra jó, hogy megtudd másoktól, mennyire megbízható..
Ettől függetlenül jól jön a kalkulátor..
És tényleg mindenkinek javaslom, nem csak biztosító társaságnál, hogy nyugodtan vigye haza a szerződést, és otthon mégegyszer gondolja át kell e neki! Meg fogunk lepődni, hogy az esetek 50%-ban nem is ott/azt akartuk megkötni! -
#156 Azt azért megnézem, ha valaki az összes biztosító ajánlatát uccsó betűig kivesézi. :D Én részemről leszarom, legyen olcsó és (mivel ezzel sokan befürödtünk, hála a köcsög MABISZ-nak és fasz PSZÁF-nak) ne legyen egyesület. Ennyi. Ja és ne legyen látványosan egyértelmű kamu, mint a *****tel a visszamenőleg változó díjaival károkozásnál. Szerencsére messze nem ők adták a legjobb ajánlatot egyik kocsimra sem, ergó nincs is velük problémám, csak kerülöm őket. A vicc az, hogy idén a nagyobb és ismertebb (aka drágább) biztosítók lényegesen jobb ajánlatokat adtak. Hihetetlen, de igaz. Ezek után hülye lennék a gagyi ÉS DRÁGA biztosítókkal kötni üzletet. -
#155 igazad van, a biztosítóknál csak az előnyöket mondják és minden mást elhagynak a mondókából, így persze minden olyan szépnek és jónak tűnik az elején, hogy sokan fejest ugrunk bele a csábító ajánlatokba. Aztán tátjuk a szánkat amikor mégsem úgy történnek a dolgok ahogy kellene, mert nem olvastuk el a teljes szerződést. Ha van rá lehetőség én is mindenkinek azt ajnálom,hogy üljön le, szánjon rá néhány percet, nehogy később ráfázzon. Itt a neten keresztül is meg lehet nézni, akár külön külön az összes biztosító weboldalát. Sőt, ha valami nem vili, akkor tessék felhívni őket és konkrétan rákérdezni a sötét részekre :) sokkal gyorsabb és hatékonyabb mint fórumokon kérdezősködni, bár ez sem egy utolsó megoldás :-) -
jetskci #154 Szia valotar!
Én az A.....z-nál vagyok.. Még nem tudom hogyan fizetnek kártérítést, mert 14 éve balesetmentes vagyok.. Illetve volt egy koccanásom, de nem az én hibámból, és nem sérült az autó, így elmentünk, mintha mi sem történt volna, így a pontom is megmaradt..
Ha váltani akarsz, és épp szerződést kötsz, vedd figyelembe, hogyha nem tetszik az ajánlat, vagy még gondolkodni szeretnél rajta, aláírás nélkül hazaviheted, nem kell azonnal megkötni.. Jogod van hozzá, hogy tüzetesen átnézd a kisbetűs részt, de ez is le van írva azon az oldalon a praktikák között.. Én onnan tudom például.. -
valotar #153 A #133-as hozzászóló már adott egy linket, én ott néztem.. Megvan rajta mind a 15 biztosító.. Kb. 5 perc alatt kidobja az ajánlatokat..
Azt hiszem maradok az arany középútnál, de még van egy hetem dönteni..
Lehet arra kötöm, amire te.. Elég elérhetőnek tűnik.. Csak nincs időm tapasztalatokat olvasni róla, ha van valami, oszd meg légyszi! -
extramagascsaj #152 hú
hát azzal is foglalkozom
ööö
elég sok adat kell hozzá...
most egyenlőre másik irodában vagyok...most nem tudok számolni,de ha felveszel msn-en,akkor ha minden igaz 12h után kitudom számolni neked -
#151 Tsokolom!
Latom biztositassal tetsziek foglalkozni... hogy a retesbe kalkulaljak a masik automnak biztit? ugyanis ahol nezegettem a meglevore van kalkulator es nekem gondolom zsir uj A0-t kell majd szamolni a masikra! (jol gondolom? papiron par napja vettem meg szal :D)
tetsziek tudni segiteni? (ha kell privatba elkuldenem az adatait az autonak megminden)
koszonom! :] -
#150 nah enmeg megkotottem a Fifi STre a biztositast... mostanim(kájendéjdzs) ajanlott kereken 80 rugot egy evre(csekken egyben)... G3n3rt3l meg cirka 56XXX Ft... hat errol ennyit remelem nem huztam bele nagyon a rosszba :D -
extramagascsaj #149 nem mindenkinek ugyanaz a jó
autótól és szerződőtől is függ, hogy melyik a legkedvezőbb
nincs olyan,h legjobb biztosító,csak olyan van h adott ember számára optimális. -
csaszi21 #148 én maradok a drágábbnál, szerintem az olcsó biztositó olyan is. Igérget összevissza aztán amikor kárt okozol, vagy neked okoznak kárt, akkor a minimális kártéritést kapod és nem azt amennyit valójában kellene. Hát nem tudom, végülis kinek a pap kinek a papné... -
cukorborsoka #147 én sem vagyok benne biztos hogy az a legjobb. Én most egy elég hires, nagy biztositónál vagyok, de találtam egy ugyanilyen népszerűt viszont picit olcsóbbat. Jók ezek az összehasonlitó táblázatok, tényleg áttekinthetetlen lenne nélkülük a kinálat. Telitett a piac...:) -
valotar #146 Sziasztok!
Olvastam, hogy itt választ kaphatok esetleg a legjobb biztosítás kiválasztására.. Nekem most fog lejárni az előző szerződés, és fogalmam sincs melyiket válasszam. Nem voltam megelégedve.. Írtátok, hogy a mi zöldünk esetleg megoldás lehet. Néztem az oldalt, amit mondtatok, de ott drágának mutatja a nagy magyart.. -
mofakil #145 Mindenképpen olyat kell keresni, amelyik mindegyik magyarországi kgfb-biztosítót össze tudja hasonlítani. Meg az sem árt, hogyha káresemény van, akkor korrektül tudnak segíteni.
Ha most így konkrétan nevekre-címekre vagy kíváncsi, én a netriskkel kezdtem, tavaly óta én is a www.biztositastipp.hu -n vagyok, mint a korábban hozzászóló.
A többség szokás meg szimpátia alapján választ, de amúgy nincs egetverő különbség az alkuszoldalak között, én éppen az apró részletek és a profi ügyintézés, amik alapján választani szoktam. Nézz körül te is, érdeklődj! -
vizilou #144 és milyen oldalon intézitek a biztosítót? -
mofakil #143 Ja, és némileg off: hasonlóan szkeptikusak voltak a szüleim is, amikor kinéztek egy jófajta tévét a közeli szaküzletben, az öcsém meg az árösszehasonlító oldalon (nem akarok reklámot csinálni, nyilván tudja mindenki, hogy melyikre gondolok) kétharmad áron talált ugyanilyen készüléket, csak épp a város másik pontján. Azóta már nem olyan elutasítóak:) -
mofakil #142 Pedig előbb-utóbb hozzá kell szokni a dolgok internetes intézéséhez, nem kell annyira húzódozni ettől. Az meg biztos nem okoz kárt, ha körbenézel néhány alkuszoldalon, és tájékozódsz... képtelenség egymagunk összehasonlítani a sok ajánlatot. Nemcsak biztosításoknál van így, hanem pl. repülőjegyek vagy a bankok esetében is. -
bagdadigiliszta #141 Én még nem annyira bízok ebben az egész netes ügyintézésben,de azt tudom, hogy váltanom kell,mert sikerült összehozni egy törést és a biztosítóm nem a legjobb...szépen fogalmazva :( -
vossen #140 na ezt díjaztam benne énis nagyon, nincs várakozás, idegeskedés..és minden egy helyen volt -
zsirol #139 hihetetlenül jó ötlet ez a netes dolog. Nem kell fél évszázadot sorrban állnom... -
ribot #138 de természetesen mindenkinek jogában áll eldönteni, h mi mennyit ér neki...erre vannak az alkusz oldalak. -
zsirol #137 Fantasztikus...megkötöttem életem első biztosítását :D! Nagyon egyszerű (még nekem is) és ráadásként még gyerekkedvezményt is kaptam. Erre varrjatok gombot :) -
ribot #136 nem azt mondtam, h megéri pár száz forintért váltani, hanem hogy érdemes egy olyan biztosítót választani, amelyik biztos lábakon áll ás nem fog csődöt jelenteni, még ha az drágább is valamivel. -
vossen #135 ja és pár száz forintért nem éri meg váltani! -
vossen #134 Hail ribot! én már voltam ezen az oldalon, kiszámoltam, hogy nekem nem éri meg váltani, úgyhogy maradok a mostaninál -
ribot #133 én is csak ajánlani tudom a biztositastipp.hu-t
Mind a 15 biztosító ajánlatait elértem. kaptam online kedvezményt.
ezen kívüli kedvezményeik:
gyerekkedv.
közszolgálati kedv.
nyugdíjas kedv.
mozgáskorlátozott kedv.
de nézzétek meg az oldalt és mindent megtalálok rajt
csak ajánlani tudom mindenkinek
üdv. ribot -
ribot #132 és megkötöttem online a biztosításom. Azt hiszem ennél egyszerűbben ezt nem lehet elintézni minden rendben ment, mindent meg tudtam nézni és el tudtam dönteni, h melyik ajánlat a legjobb nekem! Nem mindig a legolcsóbb a legjobb és néha csak párszáz forint a különbség. Szerintem érdemes egy olyan biztosítót választani amelyik biztos lábakon áll mint pl: Allianz még ha vmivel drágább is mint a kisebb biztosítók. -
#131 köszi szépen!Megnéztem,tényleg elég használható az oldal!