Angry Video Game Nerd magyarul

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joeperry
Sokkal rosszabbra számítottam, de komolyan mondom, király lett, jól fordítasz és kellõ humorérzéked is van hozzá, csak így tovább! Így legalább azokhoz is eljutnak a Mester szavai, akik baromira nem vágják az angolt.

http://joeperry.blog.hu/

Rage47
am. sztem újabb részeket kéne feliratozni, azok élvezetesebbek 😊
akyyy
Ha topikot nyitsz valamiról, illik bemutatni, mi az, ez alól te sem vagy kivétel

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sati84
Most erre válaszoljak...?
<#ijedt><#wow3><#merges2>

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

akyyy
Bocs de mi az az Angry Video Game Nerd???

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Adam II
Nostalgia Critic se rossz.

Sati84
Hali!

Hát, HH-t mostanában nem is nagyon néztem, szóval nem valószínû. Azért néha csak beesik egy-kettõ.
A Fry & Laurie projekt meg ez megy most nálam inkább...

IrateGamert is néztem, nekem tetszik mind a kettõ, az AVGN is, meg õ is. Nem kizárt, hogy az õ anyagaiból is lesz fordítás <#circling>

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

theone91
Jó látni itt is Sati.

Off:
Elindult a Heti Hetes szezon, lesznek klippek?
On...

Gametrailersen néztem egykét AVGN videót, de nekem IrateGamer sorozata jobban tetszik. Vannak "szídzsíáj"-effektek is 😄

Sati84
OK, köszi mindkettõtöknek.
Ott még nem tartunk, de így akkor nem lesz megakadás, gördül tovább a henger :-)

Sati84
Opsz, ezt még sose figyeltem :-)

Seth
Nem kell lerippelni semmit, ott van a videó alatt a download gombocska, ugye tudod mire való ^^

PSN ID.: Beegabor

bubi07
Gametrailersrõl le lehet tölteni a videók alatt írja is. Amúgy meg hajrá.

Sati84
Eddig az elsõ két videójának a fordítása van kész, de dolgozom a többin is. Lassacskán felkerül majd az összes, ami a YouTube-on megtalálhatók. Ha találok módszert arra, hogy a Gametrailersrõl hogy lehet lerippelni a videókat, akkor azok is menni fognak. Ötleteket várom!

Észrevételek a fordításról? Írd le bátran! Mindig szerettem az építõ kritikát. És persze ajánljátok a videókat az ismerõseiteknek, akik annyira nem tudnak angolul, hogy eredetiben élvezzék a Nerd baromságait, de tudjátok róluk, hogy amúgy tetszene nekik :-)

Elsõ rész (Castlevania 2)

Második rész (Jekyll & Hyde)

Jó szórakozást!
Az új részek linkjei ide kerülnek majd, plusz subscribe, ha van accountod a YouTube-on és nem akarsz lemaradni <#vigyor>

← ElőzőOldal 8 / 8