Angry Video Game Nerd magyarul
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://joeperry.blog.hu/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<#ijedt>#ijedt><#wow3>#wow3><#merges2>#merges2>
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hát, HH-t mostanában nem is nagyon néztem, szóval nem valószínû. Azért néha csak beesik egy-kettõ.
A Fry & Laurie projekt meg ez megy most nálam inkább...
IrateGamert is néztem, nekem tetszik mind a kettõ, az AVGN is, meg õ is. Nem kizárt, hogy az õ anyagaiból is lesz fordítás <#circling>#circling>
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Off:
Elindult a Heti Hetes szezon, lesznek klippek?
On...
Gametrailersen néztem egykét AVGN videót, de nekem IrateGamer sorozata jobban tetszik. Vannak "szídzsíáj"-effektek is 😄
Ott még nem tartunk, de így akkor nem lesz megakadás, gördül tovább a henger :-)
PSN ID.: Beegabor
Észrevételek a fordításról? Írd le bátran! Mindig szerettem az építõ kritikát. És persze ajánljátok a videókat az ismerõseiteknek, akik annyira nem tudnak angolul, hogy eredetiben élvezzék a Nerd baromságait, de tudjátok róluk, hogy amúgy tetszene nekik :-)
Elsõ rész (Castlevania 2)
Második rész (Jekyll & Hyde)
Jó szórakozást!
Az új részek linkjei ide kerülnek majd, plusz subscribe, ha van accountod a YouTube-on és nem akarsz lemaradni <#vigyor>#vigyor>