363
A kedvenc játékkritikusunk videói magyar felirattal.
  • Doomista
    nem mondasz ujat :)
  • nonicks
    nem 5 videója van az aVGN-nek...
  • Doomista
    hova sietsz ? :DDD
  • Sati84
    Renderelődik az új videó... Pár óra és fel is töltődik majd!
  • Doomista
    ah krv nagy rész volt,magyarositás is fasza lett,ismét grat
    aki ezen a videon nem röhög be az nem ember :D
  • Doomista
  • Sati84
    Éééés live!

Íme az ötödik rész. Enjoy!
  • Sati84
    Már fent van, de még processing...
  • Fantos
    10-ik?:P
  • LasDen #74
    én meg leszek az X. aki megnézi...... :D
  • Énvagyokazapád
    sztem se
  • nonicks
    nem biztos az!
  • Fantos
    én meg ezekszerint a második érdemes lessz ébren maradnom addig
  • Doomista
    akkor én leszek az elsö aki megnézi :D
  • Sati84
    Na, megvan, már renderelődik...
  • Sati84
    Hehe, hát ja, szinkronizálásra nem vállalkozom, és nem csak azért, mert akkor utolérne a népharag és nyílt utcán lincselnétek meg teljesen jogosan, hanem azért is, mert baromság. It would fuckin' suck! :-)

Készül az új videó, már nagyon a végén tartok, csak még a végső káromkodásfüzéren gondolkodok. Szellemileg megterhelő ám :-)
  • nonicks
    elöbb utóbb minden bizonyal eljut de szerintem csak olvasni fogjuk a poénokat :D
  • Doomista
    hát nem,de egyszer ide is eljut sati barátunk biztos,és magyarul lehet hallani az örületes beteges poénokat :D
  • nonicks
    xD nem is Sati írta hogy új videó xD
  • hen-tes
    de ez nem magyar, bázki. :@
  • Doomista
    uj video,a nagy finálé
  • Sati84
    Szóval késői hazaérkezésem miatt ma nem lesz videó, de holnap igen!
  • Sati84
    Igen, csak ma későn értem haza, csak egy órája, azért nem tudtam előbb lereagálni. Viszont az e-mailjeim megnyitásával kezdtem, ahol láttam, hogy csak ma több mint 50-en subscribe-oltam. Akkor már sejtettem, hogy ez csak ezért lehet :-)

Aztán láttam, hogy FreddyD kitette a Karate Kides videót, na annak már háromezer felett van a nézettsége, a többi meg 300 körül vánszorog. Szóval durva, mit tesz a "reklám" illetve az ismertebb helyen való megjelenés
  • EnZsolt
    Rolling Rockot sörnek nevezni??? Merész :)

gy.k.: a Rolling Rock szar. Értsd jól. Ezért írtam üdítőnek ezért volt a végén ez --> ^^
  • sweech
    kint vagy rpcj-n =)
  • Beast Machine
    A Rolling Rock nem üdítő, hanem sör, szal így már érthető: "...nad down it with beer!" :)
  • EnZsolt
    Nagyon gratulálok, tényleg profi munka.

Csak tudnám, hogy a Nerd miért emlegeti és issza azt az üdítőt a Rolling Rockot, vagy mit ^^
  • Sati84
    Nem gond, nem gond, de én is írtam, ahogy arra már sweech rámutatott. És csak egyetérteni tudok azzal, hogyha többet írunk, több az esélyünk kikerülni.

Nohát, akkor mindenki írjon neki!
  • LasDen #55
    sztem az előző jobb de ez is olvasható :D
  • Neoncsoves
    ja hoppá :) mind1 ha többször irunk csak észreveszi:D
  • sweech
  • Neoncsoves
    Sati ha nem gond FreddyD-nek nyomtam egy emailt az első videoddal együtt, hátha kirakja a blogra :) és akkor nagyobb hirneved lesz. remélem nem baj :D
  • Sati84
    Most változtattam egy kicsit a felirat kinézetén és méretén. Jobb lett, vagy maradjunk a régebbi verziónál?
  • Sati84
    Negyedik rész, ahogy ígértem!
  • Doomista
  • Fantos
    jajdejó jajdejó jajdejó!
  • Sati84
    Na, kisebb gondok voltak a rendereléssel, de készen van.
    Csordogál felfelé, link egy órán belül!
  • sweech
    ja, értem
  • Sati84
    Persze a hivatalos fordítók nagyon-nagyon sokszor nem néznek utána ilyeneknek, pl. a nálunk Alkonyzónaként ismert sorozatot sokadszorra is "Szürkületi Zóna" verzióban olvasom, mert a fordító nem nézett utána, hogy a magyar ember hogy ismeri, csak lefordította szolgaian az eredetit (The Twilight Zone). Nóómális? Aki ennyire nem veszi a fáradságot, az miért kapott fordítói állást úgy kb. bárhol is?
  • Sati84
    Igen, az IMDb-t ismerem, de hol van rajta az, hogy a magyar szinkronban hogy hívták őt? Ha van ilyen szekció, én nem találom. Azt tudom, hogy a karakter angol nevét meg lehet találni, de annak a szó szerinti lefordítása nem vezet sose jóra, mert ha a szinkronban illetve a hivatalos fordításban nem úgy volt, akkor a közönség nem fogja tudni, hogy kiről van szó.