132
-
tyuklepes #10 Hát, az ilyen eredmények nem igazán tükrözik a hype-ot (sőt ... ) és 70.000 emberről van szó ... meglepő, de egyelőre úgy néz ki, TÉNYLEG ilyen jó a film :O (vagy valami csalás ... ) -
#9 A" 400 millió fölött termelő filmek klubja ugyan elég elit (Titanic, Star Wars, Sherk, ET, Baljós árnyak, Karib-tenger kalózai 2 és Pókember)(...)"
-
#8 Nagyon kíváncsi vagyok mostmár, hogy milyen. Az a 9.6.... nah, majd meglátjuk, de erős túl hypoltságot sejtek a dolog mögött mintsem, hogy akkora korszakalkotó film legyen. Sokakkal ellentétben, a trailerek nem tudtak annyira lázba hozni. Sőt, a prológ sem. Remélem végül úgy dönt az Imax, hogy megveszik a kópiát mert különben sokat csökken a moziban való megtekintése a filmnek. :P -
tyuklepes #7 Mekkora ökörség, a 150millás gyártáshoz képest is nagy bevétel (pontosan nem tudom, valahol 200 felett), imdb-n is benne van a legjobb 200-ban, megbukott, bruhaha, rossz vicc :D ... főleg a Pitt-család filmjéhez hasonlítva.
Megnéztem: Pitt családi film 187 milla
Batman Begins 205 milla, imdb #102
AMUGY
Örülök hogy valaki/valami végre felkavarta az állóvizet, MINDENKÉPP megnézem moziban -
winnie #6 "hogy itt megint egy remake-hype-ról van szó, "
remake? szerintem valamit félreértettél a film kapcsán. vagy azért, mert joker van benne? ezernyi joker-sztori van, ezernyi újat lehet írni. folytatásról van szó, nem remake-ről. -
kandeláber #5 Nekem meg nem tetszett a Batman: Kezdődik! -
#4 megbukott a batman kezdődik? ez nekem valahogy új. mr és mrs smith is aranyos film volt de szerintem nem akkora durranás mint a batman :D -
opeca #3 Titanic az elit, jesszus.
A Batman: Kezdődik! tényleg jó volt, nem is igazán értem, hogy a Mr. and Ms. Smith, ez az agyatlan hülyeség, hogyan is lehet jobb (bár az amerikaiktól minden kitellik), de azért nem elfelejteni, hogy itt megint egy remake-hype-ról van szó, amit valljunk be, elég bizar módon, Heath Ledger halála is csak fokoz.
Mi van, nincs ötlet? Nem mernek leemelni egy könyvet a polcról? Annyi jó történet van még amit meg lehet filmesíteni, ez az ötlettelenség már tragikus.
Persze lehet azzal érvelni, hogy ezek az ötlettelen produkciók is a készítési költségek 3x-át, 4x-ét hozzák vissza, de akkor hol kezdődik a kreatívitás, ami a művszéi szakmák egyik mozgatórugjója, és hol kezdődik a sorozatgyártás, az ötlettelen pénzhajhászás.
Megjósolom a menetrendet:
Szerelmes vígjáték, elején minden rossz aztán minden jó.
Remake
Remake
Játékadaptáció
Magyar, Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten stílusú Roncsfilm.
Fingós, büfögős amerikai vígjáték
Remake
Shrek 101. -
A1274815 #2 Ha ez tényleg ennyíre jó, akkor Joker szelleme jöjön el azért aki letorrentezi. -
bandypappa #1 Szerintem 9.1-en fog stagnálni , mint a keresztapa, de ez igen erős rajt, ezt tényleg érdemes lesz moziban megnézni, torrent tilos!