Sötét lovag - minden idõk legjobb filmje?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De persze kivételek ott is akadnak csak kevés.
Amiket írtál filmeket, pedig mind nagyon jók de nem csak ez az 4. Mellé kéne még rakni vagy 100 másikat kb, más mûfajokban is.
A Halászkirály legendája
12 Majom
Harcosok Klubja
Rekviem egy álomért.
Ennyi. Aki ezeket nem látta, nem látott semmit. Nem szaros animékat kell nézni, és azoktól ejakulálni, mert olyan rohadt trendi a japcsiszar manapság.
www.gamedroid.hu
Imaxban igazság szerint minden film büntet elsõre, így én óvatos vagyok ezzel a filmmel is.
de a nagy számok törvénye szerint azért azok a filmek, amik ott vannak a listán, valószínûleg TÉNYLEG jó filmek.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bazz, nem tudsz olvasni???? Olvas már el légyszíves #66-ot...
"és ha láttad az elsõ részét és nem aludtad végig, tudnod kéne, hogy nagyon sokmindenrõl szólt és várhatóan a folytatására ez méginkább jellemzõ lesz"
Láttam a másik Christian Bale féle Batman-t. Nem kellett volna... Gyenge. X-2-hõz egyetlen képregényadaptáció sem ért fel. Õszintén szólva az összes többi eddig hipergyenge volt, a Trafó lett egy közepes valami.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én szerintem abszolút nincs olyan, hogy minden idõk legjobb filmje, ez baromság. Vannak jó filmek és vannak nagyon jó filmek. ennyi. Mindenkinek más tetszik, ezt el kell fogadni.
Nekem speciel a Ryan közlegény megmentése nem tetszett.
\"See you kids. Study your math. Key to the Universe.\"
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
A LOTR ban a 2. a gyenge láncszem de a bõvített változattal szerencsére javít ezen nálam.
A TDK-t meg ajánlom hogy nézzétek meg és utána siránkozzatok.
A TOP 250 tele van nézhetetlen színvoalú filmekkel amiket láttam és KÍNSZENVEDÉS volt végignézni és ezek nem a filmek régi voltából fakadnak! 20-40-60 éves film is lehet jó.
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
Courage is realizing you\'re afraid and still acting.
Egyáltalán nem. Az X-Men széria elég jó (a második része világbajnok), de azért semmi keresnivalója a TOP10-ben egyiknek sem ahogy a Gyûrûk Ura-nak sincs sok...
Régen hatalmas Marvel képregény rajongó voltam. Ebbõl látszik, hogy talán egy kommentbõl nem kéne messzemenõ következtetést levonni, mert nem tudsz...
Na, én ilyet még sehol nem olvastam, ebbõl pedig az következik, hogy a DK összességében egy remek mozi. Azt aláírom, hogy túlzásnak tûnik a Top 250 elsõ helye, de ez néhány hónap elteltével simán normalizálódhat, és akkor majd a helyére kerül. Nem tudom hova, még nem láttam a filmet. Mondjuk ezzel az erõvel akár maradthatna elsõ is... :D Amíg meg nem nézem. :D
Na, remélem, érthetõen fogalmaztam meg a gondolataimat.
www.gamedroid.hu
A kommentedbol ordit, hogy szamodra a kepregeny=mese gyerekeknek es ilyenforman barmilyen mas feldolgozasa is csak marhasag lehet,pedig hat.....
A Keresztapa minositesevel reszben egyetertek:D Ruhellem a maffiafilmeket, igy odaig sem jutottam el hogy megnezzem:P Elkezdtem,de nem volt bejovos:)
Csak nehogy csalódnod kelljen.
Ha értelmesen olvastad volna el a cikket, akkor lejött volna, hogy ez nem egy filmkritika volt.
Csak nekem tûnt fel hogy az egész film kritikában egyetlen szó sem esett a filmrõl? egész végig semmitmondó számokat soroltak egymás mellé az egész cikkben, semmi a történetrõl, semmit a látványról,hangról,történetrõl....
egyre szánalmasabb a szememben ez az sg...
10 éve a gép elött!
és egy fos volt a dark knighthoz képest, ezt már így látatlanban is megmondom
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
De nem is az a lényeg, hogy mit tanultál belõle, hanem az, hogy agyatlanul fikázni a természetfilmeket, nem vall túl sok észre:)
A látványon értsd a CG-t.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
http://asva.info/letartoztatas-a-the-dark-knight-miatt-2008-07-20.html
nem, mivel ezekkel a 10-15 éves filmekkel is nagyot kaszálnak, folyamatosan toplistások pedig csak egy moziban mennek - ellenben a u2-film nem nagyon mozgatta meg a népet.
Inkább kiadom azt az 1350 Ft -ot a a jegyért, még akkor is ha néha meg se tehetném.
Amúgy imádom mikor ismerõsöm a cam -os verzió után iszonyat lehúznak egy filmet, aztán megnézik DVD -n jó minõségben és aztán meg hûûû, de zsír. HD minõségben meg már egyenes istenkirály.
Amúgy az IMAX kurva hamar be fog csõdölni ha nem változtatnak a felhozatalon. Szerintem a The Dark Knight -al nagyot kaszálhatnának, de hát õk tudhák :)
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Az nudli, azt én nem értékelem.
A természetfilmek is jók -legalább megtudsz valamit a vilgáról, mert Batman is kell, de attól okosabb biztos nem leszel:), valszeg egy IMAX-os liszensznek jóval komolyabb követelményei vannak, azért vetítenek nálunk még csak "fos" természetfilmeket.
\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"
\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"
aki meg egy ilyen múvít megnéz kamerásan, nem is tudom mit keres a filmek világában...
Opeca hsz-ánák 2. részével teljesen egyetértek. én is mindig ez kérdezem (többnyire magamtól)...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Különben kövezzetek meg, de nekem tetszett a Mr. és Mrs. Smith... az utolsó 10 percig. Na ott kúrták el az egész filmet, pedig jó ötletre épült, és egészen addig nézhetõ volt.
Ha ez a film annyira jó, hogy az imdb-n 9.x-et kapott az indulásnál, akkor ennek bizony a gagyi kamerás változatnál is ütnie kell.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity