297
Ördöglakat
-
#57 Egy darabig régebben megcsináltam, ha kéritek tudok segíteni. -
#56 vajon h értik az h éles feladat?:O -
#55 Hát,gőzöm sincsen:D Egyszerűen 4-esnél nem tudom mit csináljak,annak meg nincs értelme,hogy minden segítséget felhasználok,mert a végére meghalok:D -
#54 De nem értem, hogyha mindegy hogy mit irunk bele akkor a rendszer honnan tudja hogy megkaptuk-e a megfejtést? -
#53 89% -
#52 mekkora az életerőtök? -
#51 én se tom, pedig forrásba de nem találom :( -
#50 én sem rakom fel linuxomra a JPHS-t mi a kelyhesnél a megoldás? -
#49 :@Vááá engem kiborít! Mi az első megoldása? Asse tom mit kell keresni a forrsában! -
#48 hehe én úgy olvastam el hogy félrenéztem :) -
#47 Hátőőő,izéé,nemtudooom:D -
#46 Hát ott már meg kell találnod:-) -
#45 megvan a 2. is gimpben retinex eszköz :) a 3 tényleg érdekes -
#44 és onnan neked az egyik kell -
#43 hát itt én is elakadtam...pls help:D -
#42 valami jelszavakat kaptam a kehely2-ben. Jó? -
#41 Van egy olyan érzésem,hogy a 4-esben meg kéne tudni egy jelszót,meg nevet,de nem tudom hogyan jöjjek rá:) -
#40 Valahogy kimentesz egy fájl-t,már nem tudom hogyan csináltam,választhatsz is milyen néven mented,azt nézd. -
#39 Nem tudom le szabad-e így írni:) -
#38 ez nekem magas, a képbe amit én teszek bele, azt ki is tudom venni, de amit ők raktak bele azt nem érem el :S -
#37 hát gondoltam mivel más színnel lehet a szöveg ezért csinálok egy kiválasztást szín szerint és akkor kiírja mi a megfejtés. hogyan kell megoldani? -
#36 Milyen kitöltés?Én máshogy csináltam. -
#35 a 2. feladat sem kitöltéssel nem megy gimp alatt.... -
#34 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!felül nem tudom mit nyomkodtam már,de nekem a jegyzettömb segített,persze csak a program után -
#33 -
#32 Nah,csak sikerült..:) -
#31 3-as nem megy,hiába szenvedek azzal a programmal:S Nyomkodom,mint vadállat,de semmi:D -
#30 loál: " SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!" honnan tudja?!Gratulálunk, ügyesen leöntötted az ábrát festékkel! -
#29 a képbe bele van kódolva vmi üzenet, de csak windowsos programot találok hozzá a neten. -
#28 Nah,3. feladatot nem értem. -
#27 megvan a kép, de nem tudom kiolvasni hogy mit ir :D
szerk: megvan :D -
#26 beleírják a segítségbe, hogy automatikus korrekció és paint is tudja. innen már egyértelmű -
#25 és hogy jöttál rá? :D -
#24 auto correction
cserébe mondjátok meg a harmadik megoldását, macbookra bajos lenne feltenni a jhps for windowst :) -
#23 szvsz txt-ben kéne valamit keresni... -
#22 a második feladatnál mi van a képen?! tiszta üres, bármit csinálok vele nem kapok semmit -
#21 azt gondoltam, de eddig nem találtam...
de most már megtaláltam :DDD -
#20 Najó,eddig nem írt semmi feladatot,de már írja:) -
#19 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ember, nézd már meg a lap forrását, oda van írva a megoldás :) -
#18 már rég...
de nem, jóak :C