297
Ördöglakat
-
Egy darabig régebben megcsináltam, ha kéritek tudok segíteni. -
vajon h értik az h éles feladat?:O -
Hát,gőzöm sincsen:D Egyszerűen 4-esnél nem tudom mit csináljak,annak meg nincs értelme,hogy minden segítséget felhasználok,mert a végére meghalok:D -
De nem értem, hogyha mindegy hogy mit irunk bele akkor a rendszer honnan tudja hogy megkaptuk-e a megfejtést? -
89% -
mekkora az életerőtök? -
én se tom, pedig forrásba de nem találom :( -
én sem rakom fel linuxomra a JPHS-t mi a kelyhesnél a megoldás? -
:@Vááá engem kiborít! Mi az első megoldása? Asse tom mit kell keresni a forrsában! -
hehe én úgy olvastam el hogy félrenéztem :) -
Hátőőő,izéé,nemtudooom:D -
Hát ott már meg kell találnod:-) -
megvan a 2. is gimpben retinex eszköz :) a 3 tényleg érdekes -
és onnan neked az egyik kell -
hát itt én is elakadtam...pls help:D -
valami jelszavakat kaptam a kehely2-ben. Jó? -
Van egy olyan érzésem,hogy a 4-esben meg kéne tudni egy jelszót,meg nevet,de nem tudom hogyan jöjjek rá:) -
Valahogy kimentesz egy fájl-t,már nem tudom hogyan csináltam,választhatsz is milyen néven mented,azt nézd. -
Nem tudom le szabad-e így írni:) -
ez nekem magas, a képbe amit én teszek bele, azt ki is tudom venni, de amit ők raktak bele azt nem érem el :S -
hát gondoltam mivel más színnel lehet a szöveg ezért csinálok egy kiválasztást szín szerint és akkor kiírja mi a megfejtés. hogyan kell megoldani? -
Milyen kitöltés?Én máshogy csináltam. -
a 2. feladat sem kitöltéssel nem megy gimp alatt.... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!felül nem tudom mit nyomkodtam már,de nekem a jegyzettömb segített,persze csak a program után -
-
Nah,csak sikerült..:) -
3-as nem megy,hiába szenvedek azzal a programmal:S Nyomkodom,mint vadállat,de semmi:D -
loál: " SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!" honnan tudja?!Gratulálunk, ügyesen leöntötted az ábrát festékkel! -
a képbe bele van kódolva vmi üzenet, de csak windowsos programot találok hozzá a neten. -
Nah,3. feladatot nem értem. -
megvan a kép, de nem tudom kiolvasni hogy mit ir :D
szerk: megvan :D -
beleírják a segítségbe, hogy automatikus korrekció és paint is tudja. innen már egyértelmű -
és hogy jöttál rá? :D -
auto correction
cserébe mondjátok meg a harmadik megoldását, macbookra bajos lenne feltenni a jhps for windowst :) -
szvsz txt-ben kéne valamit keresni... -
a második feladatnál mi van a képen?! tiszta üres, bármit csinálok vele nem kapok semmit -
azt gondoltam, de eddig nem találtam...
de most már megtaláltam :DDD -
Najó,eddig nem írt semmi feladatot,de már írja:) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ember, nézd már meg a lap forrását, oda van írva a megoldás :) -
már rég...
de nem, jóak :C