297
Ördöglakat
-
#137 Már rájöttem, de nemtom hogy mire gondolt pontosan, már probáltam mindenfélét :/ -
#136 Ehh,nem értem:-) -
#135 Nem képet kell, h láss, hanem dirlist-et. :) -
#134 Tipp a Deface-hez: nem kell ; az utasításba. :)
Azt mondták nehezedik, sztem a 3-4-5-höz képest a 6-7 könnyebb. :) -
#133 nah valahogy segítsetek az ötös végében :/, már minden kis részt be akartam tölteni, ami szerepel a képen -
#132 ja am meg kéne kérni egy modit hogy törölje a megoldásokat, mert ez így tényleg gázos... -
#131 BAMM? megvan a hatos, mák, h nem hosszú a jelszó, de mostmár így utólag érdekelne, h a brute force-on kívül van-e szebb megoldás a .doc jelszó feltörésére? Elég az, h igen vagy nem, a többi jöhet privátba, vagy felőlem spoilerbe is, már lehet édes mindegy. :CCC -
#130 Akkor adjatok egy tippet az 5-s befejezéséhze... kijött a kép... ott mit kell nézek? :O -
#129 Mert KIFEJEZETTEN megkértek rá az oldalon, h ne? :( -
#128 Tényleg csak tippek kellenének. -
#127 Miért?
A megoldásokat spoilerbe tesszük, aki nem akarja elolvasni, az nem olvassa el, ennyi... -
#126 Ne fossátok már a megoldásokat is légyszi? :(
Tippet adjatok egymásnak, de megoldást nemár! :( -
#125 wow
-
#124 Én mára feladom, aki rájön a 7. feladatra az lécci publikálja. -
#123 oh my god
azért kösz... még szenvedtem volna itt egy darabig -
#122 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Almafa. -ez kell! -
#121 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert nem elég annyi, hogy almafa, pontot is kell utána tenni:D -
#120 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egybkt az 5.-ben a webmaster bejelentkezésnél mirét nem fogadja el hogy ordog/almafa? -
#119 nincs az a láma ki ilyen bugot csinál egy honlapba .D -
#118 -
#117 oh my fuckin' gush! amikor elkezdtem tudtam hogy figyelnem kell a címsort. na mára be is fejeztem. köszi az infot,sikerült értetlenkednem egy sort :) -
#116 - de nem tudom miért nem fogadja el Lucifer.. -
#115 Amúgy tud valaki olyan weboldalt,ahol ez a jelszavas dolog működik? -
#114 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Felül be tudod állítani melyik user jelszavát küldje el,csaka böngészősávban a te neved helyére írd be,hogy ordog,vagy mi:D -
#113 azt tudom hova,és mit kell beírni
szóval
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bármit írok a jelszóemlékezetetőbe ezt kapom:
Kedves progabe !
Az ön jelszava a következő:
Nem jó megoldás.
Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük lépjen kapcsolatba telefonos ügyfélszolgálatunkkal.
ebből te hogy találtad ki azt,hogy Almafa.?
engem ez érdekelne! -
#112 lol :D ne klikk rá őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő már a 2. questnél vok xD -
#111 Menjetek a << NoName >> a hibaüzenetet meg tudtam csinálni, de ez az ördöglakat nem fogadja el. :S -
#110 hálleluja, kész -.- -
#109 Loál! -
#108 nekem se :C -
#107 Amúgy ám tök jó,hogy így oldjuk meg,mert sose leszünk okosak:)
De a hetesnél nekem egyik segítség sem segít sajna:S -
#106 #75... -
#105 mármint hol :S
na jó,teljesen készen vagyok :) a #102-ben leírtat potnosan hogyan tudom meg? nem maga a megfejtés érdekel,hanem a menete! -
#104 amúgy ezt a jelszót csak akkor küldik el, ha kérsz egy új jelszót... -
#103 4. még a megoldással sem megy -.- az nagoyn geci... -
#102 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Almafa. -
#101 megnéztem! az ön jelszava:
Nem jó megoldás.
mindegy mit írok be a jelszóemlékeztetőbe,mindig ez jön :S -
#100 :F -
#99 esetleg nézd meg az emailjeidet ;) -
#98 xd megvan.