Ördöglakat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
nagyon le vagyok fáradva úgy látszik :S

nem bírok rájönni az 5-re. azt tudom, hova kell beírni a felhasználónevet és hogy mi az. de a jelszót honnan tudom meg?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

N o N a m e
a forrásban? nekem olyan nincs.
Benny04
keresd ki...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ctrl+F, titok, és kiis adja

N o N a m e
hol van az a fájl?
bardocz
Nem😄
Pepsi Twist
tiszta kamu a 2. feladat megvan a szöveg hogy mit kell bele írni beírom és nyomom hogy mehet és baszik bármit is csinálni

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Benny04
a 7. pálya megy valakinek? :CCCCCCC

passatgt
megnyitjátok a progit, felül az Open jpeg-re katt, majd a kehely2.jpg-t betöltitek

Utána felül Seek menü, feljövõ ablakot leokézzátok(nem kell beírni semmit), majd elmentitek valamilyen néven, majd jegyzettömbben megnyitjátok

A harmadik feladat progija el sem indul a vista-mon.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Hegi90
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ekkora egy gecibuta progit, hogy akkor is azt írja ki, hogy rossz a pass phrase, amikor nicns is semmilyen cucc elrejtve a képbe ááááá :@@@@@@@@@@@@@@v

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Jó a segítség azt írja, hogy nem rossz a passphrase, hanem egyszerûen nincs... na már most, ha nem írok be semmit neki, akkor is azt írja, hogy rossz. <#boxer><#falbav>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

bardocz
Najó,ez de geci dolog,a pont is beleszámít😄
Hegi90
vki mondja el, hogy mûködik aza program, mert ezt nagyon nem vágom :/

bardocz
Hiába akarok belépni,nem hagyja...:S Csak nyomkodom,hogy login as webmaster,de nem megy valamiért.
Doomista
ha valaki esgéröl elsö lesz a topban ott,1 rekesz sört viszek neki !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hegi90
ezzel a köcsög jphs-el nem boldogulok.... mi a geci aza pass phrase? ez kéne neki, és akokr mûködne :/

Palinko
engem nem engedett be webmaster loginbe
ProGabe
nem vágom a 3-ik feldatot :S

leszedtem a programot és egyik képben sem talált semmit! valamit rosszul csinálok?

szerk:megvan.nem is értem hogyan,mindent ugyan úgy csináltam,egyszer csak jó lett :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Benny04
már sikerült...

Benny04
de milyen jelszót kell beírni?? :S

aaasdd
régebben sikerült, de emlékeztem a megfejtésre
6. megfejtése:
kukac
passatgt
igen ez megvan, következõhöz egy progi kell

neked sikerült feltelepíteni?:C

aaasdd
5. feladat.

Bal alul a listában ott van hogy webmaster, és abba lépjetek be. Írjátok be a felhasználónévnek hogy ordog, jeszónak meg a jelszóemlékeztetõbe kapott jelszavat. Most X-eljétek be az alsó hármat, és töltsétek le a titok.txt-t. Benne van a megoldás.
Benny04
-.-

passatgt
<#wilting>

Benny04
te akkor mi vagy? 😄
amúgy ha ezt az 5. feladatban lévõ képet megnyiton txt-ben, akkor kiad egy csomó linket, meg fóti marcell nevet.
mit kell ezekkel csinálni? :S

Palinko
köszi, hát elhasználtam pedig minden segítséget és a webmaster forrásába keresgéltem. jó ez a lap csak érdekesek a megoldásai sztem ilyennel az életben nem találkozni.
slime001
De fasza lenne ha ezeket az információkat talán spoilerbe írnátok bele! Grat!<#lama><#taps>

AVIRA - \"More than security.\"

N o N a m e
ingyenélõ -.-
passatgt
hm, a Free Word Excel Password-öt nem tudom feltelepíteni, hibát ír ki telepítéskor

Benny04
<#worship>

N o N a m e
köszönöm szépen!
passatgt
érdekes, mert nálam ilyen nincsen, de az url-t amit írtál kimásolva megy...

aaasdd
akkor írom a 4-est
Az eredeti ordoglakatos oldalon ahol rá kell bökni hogy elküldje az emailt, ott megnézed a lap forrását és a 221. sorban találhatjuk hogy: <!--(c) 2007, Webmaster: ordog--> , vagyis a webmaster felhasználóneve ordog. Ezt megjegyezzük és rábökünk hogy küldje el az emailt. A következõ oldalon kiírja hogy elküldte a saját email címünkre a jelszavunkat. Itt megnézzük az oldal címét:
http://www.ordoglakat.info/app/message.aspx?user=*****&email=******@*********.hu
Itt a csilagozott részen vannak az adataid. A felhasználónevet átírod "ordog"-re, az email címedet pedig békén hagyod és frissíted a lapot.
Benny04
htx xd

passatgt
a 4. feladatot sajna én sem értem

odáig megvan, hogy ordog a webmaster neve, de erre a névre hiába kérek jelszóemlékeztetõt, azt írja nincs ilyen felhasználó...

Palinko
köszi
passatgt
almabor

N o N a m e
a 4-es hogy van? többen is ott vagyunk elakadva. (legalább priviben küldd el nekem 😊)
gameplusz
3-as?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

aaasdd
Egy darabig régebben megcsináltam, ha kéritek tudok segíteni.
NeverwinterKING
vajon h értik az h éles feladat?😮

\"You are fucking crazy people!\"

bardocz
Hát,gõzöm sincsen😄 Egyszerûen 4-esnél nem tudom mit csináljak,annak meg nincs értelme,hogy minden segítséget felhasználok,mert a végére meghalok😄
N o N a m e
De nem értem, hogyha mindegy hogy mit irunk bele akkor a rendszer honnan tudja hogy megkaptuk-e a megfejtést?
bardocz
89%
N o N a m e
mekkora az életerõtök?
NeverwinterKING
én se tom, pedig forrásba de nem találom 😞

\"You are fucking crazy people!\"

Palinko
én sem rakom fel linuxomra a JPHS-t mi a kelyhesnél a megoldás?
xy21
:@Vááá engem kiborít! Mi az elsõ megoldása? Asse tom mit kell keresni a forrsában!

repro
hehe én úgy olvastam el hogy félrenéztem 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!