297
Ördöglakat
-
#177 aha. Ahhoz a progihoz amivel tudnék fake ip-t csinálni. Bár vannak más megoldások is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!készítesz egy free proxyt vmilyen külföldi oldalon, asszemilyet is lehet
Csak ehhez nincs kedvem... most akadt egy nagyobb problémám :D -
#176 Proxy kell hozzá,csak az a baj,hogy nem tudom beállítani:D -
#175 Mármint a 13-ashoz kell Net Framework? -
#174 .Net framework kell hozzá... nincs kedvem befrissíteni a winfost... akkor jönne az, hogy nem eredeti -.- -
#173 Mind1.... addig nézzük a 13-ast... az könnyűnek tűnik :D -
#172 Nem...:D -
#171 és jó lett? :DDD -
#170 Nah...Én meg beírtam a koplett kódot amit gúgliban találtam:D -
#169 egybkt meg ezek mind "rosssz" megoldások :DDD legalábbis szerintük -
#168 Bocs hogy nem spoilerbe ment, de sztem már mindenki ki tudja googlézni vagy vmi, hogy vmi ilyesmit kellett.... -
#167 -
#166 Akkor írtok egy e-mailt a készítőknek, h beírjátok és nemjó? -
#165 Próbáltam én már mindenhogy :( -
gyonax #164 Én is '-ok közé raktam... -
#163 Nekem úgy sem jó:S -
#162 Hát, ne segítség alapján csináld, hanem google it, hogyan tudsz dns rekordok után nézni. :( -
#161 Ha jól emlékszem, jah és asszem nem idézőjelbe("), hanem aposztrófok közé raktam (') a kakukkot. -
#160 Az úgy nem rulez. (és nem is érdem. :C)
Rajtam kívül csinálja még valaki segítség nélkül? :(
10. Brute force-ra, valakinek tipp, hogy fogyan tudok a formnak POST--tal adatokat átadni? -
#159 Nekem is gáz, priviben leírta ivjoe, hogy ő is úgy írta le, de amikor megkérdeztem, akkor őt se engedte be :o. Szóval nemtom.... -
gyonax #158 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezzel a két kóddal mégis mi baja van? javascript:alert ('Kakukk') vagy alert ('Kakukk') ? Akinek megvan a 7. írja már le hogy mi a jó kód... -
#157 fuu nagyon állat kis játék:D
igaz nagyrészt segítséggel oldom a feladatokat:P -
gyonax #156 Ez nekem is a bajom... -
#155 Értem, köszönöm próbálkozok kitartóan!:) -
#154 Hetesnél megvan a script,de hiába írom be nem működik:S Vagyis főoldalon jó,csak megoldásnak nem fogadja el.És nem tudom,hogyan rövidítsem tovább. -
#153 elsőben -
#152 légyszíves valaki segítsen az előben plsplspls -
gyonax #151 Mi a jó kód a 7.-nél? Már vagy 20-at megpróbáltam... Valaki spoilerbe írja már le pls. -
#150 fasza én má az elsőnél elakadtam 1 kis helping plz -
#149 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyolcadiknál: - az ordoglakat.info DNS-zóna primary serverének hostneve (4 karakter)
a segítség alapján akarom csinálni, erre azt írja ki, hogy DNS request timed out Így hogy lehet megcsinálni? -
#148 A topikban le van már írva... Nekem most a 8. feladat jönne és megnyílt a 13. feladat is, de nem tudok rájönni a megoldásra :( -
#147 Én most ezen a rohadt 4-esen akadtam el! Valaki adna 1 tippet vagy rávezetést? A felh. név megvan az kb 3 percbe került baromi egyszerű volt de, hogy a password mi lehet arról fogalmam sincs! -
#146 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rejtett üzenet!:) Hasonlóan működik mint itt a spoiler -
#145 a 2. a hidden text, az mi a franc?:D -
#144 :DDDDDDDD -
#143 aaaha, megvan. -
#142 bracsek kéne ide :| -
#141 hát webmasterként nem tudok bejelentkezni, nézelődöm tovább -
#140 Ahhoz a feladathoz nem kell program, csak szét kell nézni kicsit az oldalon. :) -
#139 tudtok adni valami dirlist progit? ha az valami program... mert amit eddig találtam az nem volt okés :S -
#138 csak úgy mondom...
1. A játékhoz bárki szabadon csatlakozhat, a regisztrációhoz mindössze egy mûködõ emailcím szükséges.
2. Többszörös regisztráció ellen nem védekezünk, de egy személy összesen egy díjat kaphat, akárhány alteregóval is játszik.
3. Az ordoglakat.info kétféle feladatot tartlmaz: szimulációt és éles feladatokat. Az éles feladatok valóban módosításokat hajtanak végre a rendszeren, ezért mindenkitõl felelõsségteljes magatartás kérünk, és várunk el.
4. Nem nagy dicsõség és ügyesség egy szándékosan és bevallottan bugos weblapra megbotránkoztató, uszító, vagy egyéb kifogásolható tartalom elhelyezése! Légy észnél!
5. Az ordoglakat.info a feladatokból nem következõ váratlan és teljes feltörése esetén a játékos köteles ezt a tényt jelenteni az ordoglakat.info üzemeltetõi felé, hogy az újonnan felfedezett biztonsági rést nyilvánosan dokumentálhassuk. Ilyen esetben a hiba felfedezõjét jelöljük meg az információ forrásaként.
6. Kapcsolattartás a fejlesztõkkel a https://www.netacademia.net/Posta/newmessage.aspx címen keresztül.
7. A játékosok tudomásul veszik, hogy a feladatok megoldását semmilyen formában nem publikálják (sem blogban, sem fórumon stb.). A megoldások nyilvános pubikálása a többi játékos elõl veszi el a feladatot!
EL KÉNE OLVASNI!