297
Ördöglakat
-
ricsa008 #257 há én már az 1. nél elakadtam :D -
#256 Nem tejesen,de a segítség sokat segít ám(ami ott van nagyrészt program és alapból rajta vana géepn) -
#255 a pont is a jelszó része -
#254 Az 5.-nél megvan a jelszó és felhasználó név de nem fogadja el a Webmaster Login-nél. Ilyenkor mi van? -
#253 és a következő pályát tudod? -
#252 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!<script>alert('Kakukk')</script> valahogy így. -
gyonax #251 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De mi??? Nem tudok rájönni:D -
#250 Működik?Nekem nem működött:) Valami hiányzik róla. -
gyonax #249 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezzel mi a baj? alert ('Kakukk') -
#248 A lehető legrövidebben írd be a scriptet,minden sallangot leszedve róla.És az idézőjel kisebbik fajtáját alkalmazd. -
brthtms #247 nem birok rájönni a kakukkos pálya megoldására :( valaki tudna nekem segíteni? nem megoldást kérek, csak rávezetést :) köszi. annyit tudok hogy tuti nem egy sima kód kell oda. -
#246 Teach us master!
-
#245 ok -
#244 1. Derítsd ki, hogyan lehet egy domain dns rekordját lekérdezni, abból pedig ki tudod nézni az elsődleges nameservert.
2-3. Derítsd ki, mire jó a telnet. :) -
#243 Info gather -
#242 Ha megmondod melyik a nyolcas, segítek. :) -
#241 google első találat -
#240 ez egy másolat -
#239 jó pofa :) -
#238 jaja :(
aki tud segíteni, az nekem is küldjön PMt, vagy ide spoilerbe... -
#237 na eddig a 8as a legnehezebb:P -
#236 kérhetnék segítséget?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!privben vagy spoiler -
#235 Mivel ez így nem működik,nem:)
Kell az egész alapja,és a " jel helyett van egy másik.(') -
#234 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!???alert ("kakukk") -
#233 A lehető legrövidebben írd le.Aminél rövidebb nem is lehet. -
#232 na sikerült:P csak a kakukkos cuccra kell rájönnöm:P -
#231 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha beillesztem egy youtube video embed codeját akkor az menni fog a defaceben rendesen? -
#230 nekem megy rendesen -
#229 kikerestem a topikban:P fúh a deface nekem nehéz lesz:S -
#228 valamelyik szerekztőnek ezt a képet el lehet küldeni a lapon? hátha tud valamit csinálni. -
#227 ez lenne a gond :( -
#226 beszart az ördöglakatoooomm :( -
#225 Én is így jártam vele,a brutus,ami meg megbízható csak nethekkelésre jó:| -
#224 ha gondolod megmondom a jelszót pmbe, ha nem akarsz vele szórakozni, mert nekem a fele spyware volt amiket letöltöttem :c -
#223 én a 8-asban akadtam el :C -
#222 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja, és az nc.exe nem tudom mi:P -
#221 Lentebb valaki leírta a megfejtést,úgyhogy én nem oldottam meg...De tudom mivel,és hogyan kell megcsinálni,utána próbáltam is,de egy program se volt jó:S -
#220 valaki segít a 6.-ban(decrypt)?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már megvan a diagram.doc -
#219 nekem tegnap óta meghalt az ördöglakat, nem értem hogy miért O.o
Bugos jelszóértesítőnél hibás az egész, nem tölti be a képeket se. -
#218 :DDDDDDDDDD És énis megakartam nyomni!:DD