297
Ördöglakat
-
#217 loál
grat ivjoe :D -
#216 lol :) -
#215 Nah felkeltem.
for ciklus, foeach: sztem nem ismerem őket, de nem tűnnek nehéznek, lehet hogy már láttam is ilyesmit, sőt...
Netacadémiára köszi a tippet!
a nyolcast pedig telnettel csináltam ja :D -
#214 Amúgy a nyolcashoz grat, nem gondoltam volna az eddig olvasottakból, h lesz akinek eszébe jut betelnetelni a szerverükre, vagy nem úgy csináltad? :) -
#213 Helyes, akkor kis help:
Alapvető programozási ismereteid vannak, merthogy ide már nem árt, tehát pl. tudod-e mi az a for ciklus, vagy a foreach?
Nézz utánna valahol, hogy hogyan lehet egy sql táblából adatokat kiírni, nem annyira az sql lekérdezésen van a hangsúly, hanem a for cikluson. :)
Aztán van magyar nyelvű írás a netacademián sql injectről.
Ezután, ha megnézed a weblapot mindig csak egy adatról ír ki infót:
?id=558 alapból erről. De beveszi ezt is: ?id=559-1 és az 558-asat írja ki. :)
Nah, neked az kellene, h kifossa az összeset és már nincs messze a megoldás, ha tudod, h hogyan lesz ebből ?id=559-1 az 558-as rekord. :) -
#212 Elvégre okosodni jötttem :) -
#211 Feladni? Az nem lenne az én formám :D -
#210 Azért ne add fel, google it!
Segítségként annyit, hogy a legprimitívebb dolgot azonnal beszopja. :) -
#209 az sql injecthez viszont gőzöm sincs xD
az tényleg esélytelen már nekem.... fingom sincs az sql-ről, csak annyi, hogy az adatbázisokhoz használják, meg a php-hoz :/ -
#208 bazz és kiverte a szemem O_x -
#207 Ahol megvan a verziószám, ott a gépnév is, és nem szám. :) -
#206 privibe pls írd már le azt, amire rájöttél vagy legalább segíts, hogy csináltad :D -
#205 segíthetnél privibe vagy mi :D -
#204 megvan, már csak az uccso számjegyek kellenek -
#203 Miért, a verziószám megvan? :) -
#202 nem megy eza dns prt -.- -
#201 Jah, ha megdöglött a tehened, az enyém is dögöljön meg mi? xD
Tipikus magyar hozzáállás :P :D -
#200 Persze,fogyjon a paraszt élete -
#199 Annyira kell,hogy működjön. -
#198 inkább priviben -
ba32107 #197 légyszi írd le spoilerben mit kell PONTOSAN beírni, mert kb negyvenkétféleképp próbáltam és sehogyan sem jó -
#196 Leírhatnád nekem privibe, hogy mit ír a segítség, hátha én kihámozok vmit -
#195 áhhhá! szóval a hetesben mégsem kellett mindent lehámozni :/ -.- -
#194 Márakinek -
#193 Pedig az is olyan amőba szintű, mint a többi. :( -
#192 Nekem sem segít ott semmi segítség. -
#191 8. pályánál hagytam abba, mert semmit nem értettem belőle -
#190 Meddig jutottál el? -
#189 Aki akarja hogy elmondjam neki a 7-est az írjon privit. -
#188 sztem az csak a vista miatt van -
gyonax #187 Nem lehet hogy az a baja a 7. feladatnál hogy középen van a mi megoldásunknál az ok gomb? Mert ha megnézzük itt a jobb oldalra van tolva...Ha valaki ez alapján megoldja akkor egy privátba küldje már el a megoldást:D -
#186 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.publicproxyservers.com/page1.html itt vannak proxyk! Firefox-ba bemész a beállitásokba > Haladó > Hálózat > Kapcsolat megadása és itt van -
#185 Jah,és nincs ott a google maps sem. -
#184 Nekem azt sem,pedig már narancsoknál vagyok. -
#183 Azt írja, h gratz, csak utánna, ha visszamész, mintha mise történt volna. -.- -
#182 Nah,csak sikerült a dolog,a 13-as,de nem írja megoldottnak,meg nem dicsér meg,meg semmi:D -
Unreal1942 #181 ilyen téma néven azt gondoltam, hogy a klasszikus ördöglakotokról lesz szó benne. -
#180 van olyan aki végigcsinálta? -
#179 Upsz,bocsánat :\ -
#178 szpojler teeeee :DDD