297
Ördöglakat
  • ProGabe #97
    nagyon le vagyok fáradva úgy látszik :S

nem bírok rájönni az 5-re. azt tudom, hova kell beírni a felhasználónevet és hogy mi az. de a jelszót honnan tudom meg?
  • N o N a m e
    a forrásban? nekem olyan nincs.
  • Benny04
    keresd ki...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ctrl+F, titok, és kiis adja
  • N o N a m e
    hol van az a fájl?
  • bardocz
    Nem:D
  • Pepsi Twist
    tiszta kamu a 2. feladat megvan a szöveg hogy mit kell bele írni beírom és nyomom hogy mehet és baszik bármit is csinálni
  • Benny04
    a 7. pálya megy valakinek? :CCCCCCC
  • passatgt
    megnyitjátok a progit, felül az Open jpeg-re katt, majd a kehely2.jpg-t betöltitek

Utána felül Seek menü, feljövő ablakot leokézzátok(nem kell beírni semmit), majd elmentitek valamilyen néven, majd jegyzettömbben megnyitjátok
  • szurop
    A harmadik feladat progija el sem indul a vista-mon.
  • Hegi90
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ekkora egy gecibuta progit, hogy akkor is azt írja ki, hogy rossz a pass phrase, amikor nicns is semmilyen cucc elrejtve a képbe ááááá :@@@@@@@@@@@@@@v
  • Hegi90
    Jó a segítség azt írja, hogy nem rossz a passphrase, hanem egyszerűen nincs... na már most, ha nem írok be semmit neki, akkor is azt írja, hogy rossz.
  • bardocz
    Najó,ez de geci dolog,a pont is beleszámít:D
  • Hegi90
    vki mondja el, hogy működik aza program, mert ezt nagyon nem vágom :/
  • bardocz
    Hiába akarok belépni,nem hagyja...:S Csak nyomkodom,hogy login as webmaster,de nem megy valamiért.
  • Doomista
    ha valaki esgéröl elsö lesz a topban ott,1 rekesz sört viszek neki !
  • Hegi90
    ezzel a köcsög jphs-el nem boldogulok.... mi a geci aza pass phrase? ez kéne neki, és akokr működne :/
  • Palinko
    engem nem engedett be webmaster loginbe
  • ProGabe #80
    nem vágom a 3-ik feldatot :S

leszedtem a programot és egyik képben sem talált semmit! valamit rosszul csinálok?

szerk:megvan.nem is értem hogyan,mindent ugyan úgy csináltam,egyszer csak jó lett :S
  • Benny04
    már sikerült...
  • Benny04
    de milyen jelszót kell beírni?? :S
  • aaasdd
    régebben sikerült, de emlékeztem a megfejtésre
    6. megfejtése:
  • passatgt
    igen ez megvan, következőhöz egy progi kell

neked sikerült feltelepíteni?:C
  • aaasdd
    5. feladat.

Bal alul a listában ott van hogy webmaster, és abba lépjetek be. Írjátok be a felhasználónévnek hogy ordog, jeszónak meg a jelszóemlékeztetőbe kapott jelszavat. Most X-eljétek be az alsó hármat, és töltsétek le a titok.txt-t. Benne van a megoldás.
  • Benny04
    -.-
  • passatgt
  • Benny04
    te akkor mi vagy? :D
    amúgy ha ezt az 5. feladatban lévő képet megnyiton txt-ben, akkor kiad egy csomó linket, meg fóti marcell nevet.
    mit kell ezekkel csinálni? :S
  • Palinko
    köszi, hát elhasználtam pedig minden segítséget és a webmaster forrásába keresgéltem. jó ez a lap csak érdekesek a megoldásai sztem ilyennel az életben nem találkozni.
  • slime001
    De fasza lenne ha ezeket az információkat talán spoilerbe írnátok bele! Grat!
  • N o N a m e
    ingyenélő -.-
  • passatgt
    hm, a Free Word Excel Password-öt nem tudom feltelepíteni, hibát ír ki telepítéskor
  • Benny04
  • N o N a m e
    köszönöm szépen!
  • passatgt
    érdekes, mert nálam ilyen nincsen, de az url-t amit írtál kimásolva megy...
  • aaasdd
    akkor írom a 4-est
    Az eredeti ordoglakatos oldalon ahol rá kell bökni hogy elküldje az emailt, ott megnézed a lap forrását és a 221. sorban találhatjuk hogy: <!--(c) 2007, Webmaster: ordog--> , vagyis a webmaster felhasználóneve ordog. Ezt megjegyezzük és rábökünk hogy küldje el az emailt. A következő oldalon kiírja hogy elküldte a saját email címünkre a jelszavunkat. Itt megnézzük az oldal címét:
    http://www.ordoglakat.info/app/message.aspx?user=*****&email=******@*********.hu
    Itt a csilagozott részen vannak az adataid. A felhasználónevet átírod "ordog"-re, az email címedet pedig békén hagyod és frissíted a lapot.
  • Benny04
    htx xd
  • passatgt
    a 4. feladatot sajna én sem értem

odáig megvan, hogy ordog a webmaster neve, de erre a névre hiába kérek jelszóemlékeztetőt, azt írja nincs ilyen felhasználó...
  • Palinko
    köszi
  • passatgt
    almabor
  • N o N a m e
    a 4-es hogy van? többen is ott vagyunk elakadva. (legalább priviben küldd el nekem :))
  • gameplusz
    3-as?