A rák piszkos trükkjei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Oltások. Én nem tekintem õket a Sátán tüskéinek, de szerintem is sokkal nagyobb jelenetõssége van a higéniának, életvitelnek. Egyébként ez az a terület, ahol sokat lehet "varázsolni" a statisztikákkal, így-úgy beállítani egy-egy oltás szerepét. Ha nekem lesz gyerekem, valószínûleg megkapja õket, igaz elõtte alaposan körülnézek az ügyben.
Nem utolsõ szempont, hogy bizonyos betegségek szinte 100%-osan kiûzhetõk az állományból, míg mások csak ~95%-osan. Ugye, ha 0%-osra csökkentett betegség ellen nem védekezünk, nem történik semmi, mert amúgy sincs jelen kórokozó belõle. De ha az ~5%-osnál nem tesszük meg, akkor nem elég, hogy kölkeink elkapják, de tovább is terjesztik, egy másik, szintén be nem oltott gyerekre, ezáltal növelve a betegség elterjetdségét a populációban. Ami viszont késõbb saját unokáinkra is kihathat, mivel õk már ~6%-os lefedettséggel találják szemben magukat, aminek köszönhetõen még nagyobb az esély arra, hogy õk is fertõzõdjenek. Mi következik ebbõl? Pusztán a szülõk felelõsége miatt elharapozhat, egy amúgy már "legyõzõtt" betegség.
Általában az oltást ellenzõk mindenféle szönyûséges képekkel, egyéni esetekkel érvelnek, próbálnak az érzelmeinkre hatni. Ezért érzem úgy, hogy több ráció van az oltások beadásában, mint megtagadásában. A természet lágy ölén, mint a régi szép idõkben a földmûves parasztok. Ja, hogyne. Pestis Úr is jöhet? Meg az egy hetes kõdarab, amit kenyérnek hívtak anno?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nagyon sok olyan gyógyszer van, amit úgy adnak hogy életed végéig szedned kell. Érdekes módon olyan nagyon kevés, amit csak több ideig kell (mert vagy megszünteti, vagy pedig ki tudtak fejleszteni olyat amit élete végéig szednie kell 😛).
Dr. Lenkeire keress rá szerintem, õ azért jobban tudja ezeket a dolgokat (bár azért lehet, hogy kicsit túloz). Én mondjuk idõnként szedek ilyen Dr. Lenkei féle vitaminokat ^^
Mondanám hogy nem is voltam beteg idén, de tavaly is csak 1-2x voltam, rövid ideig, egyéb jó hatást sem érzek nagyon 😄
Talán a rubeolával is hasonló a helyzet?
Persze kit érdekelne az egész, ha nem lenne jelentõs kockázata az oltásoknak. Csakhogy igazoltan az esetek adott százalékában különféle egészségkárosodásokhoz vezet, ezért nem mindegy. Persze a kormányok szempontjából ez a kis áldozat "belefér". Ami talán rendben is lenne, ha tényleg olyan hasznos lenne a másik oldalon. Viszont itt kétségek merülnek fel.
"Csak a táptalaj számít nem a kórokozó" -- Louis Pasteur
"Évek óta megrögzötten oltásellenes vagyok. A legkevésbé sem kérdéses számomra, hogy az oltás tisztességtelen eljárás, amely ráadásul káros is." -- Mahatma Gandhi
Szóval ez a dolog legalábbis vita tárgya, hogy az oltás maga a megváltás.
fade2black attól hogy te x évvel idõsebb vagy, nem jelenti azt, hogy annyival mûveltebb is. Megnyilvánulásod is csak engem igazol.
És ez egyébként mi? Hát mégsem gyógyult meg teljesen? Lehet, hogy szerencséd van, és másoknak gyakrabban elõjön a félig "meggyógyított" problémájuk? Mint pl. párom nõvérének hasonló problémája? Miközben páromnak egyszer fordult elõ, és a megfelelõ módszerekkel kikezelve azóta sem (8 év). Tudod, sok kicsi is sokra megy. (Meg sok nagy is.)
Igenis, rá vagy szokva a fájdalomcsillapítóra, csak nem úgy, ahogy egyszeri módon képzeled. A fejfájás nem véletlen dolog, amit azonnal meg kell szüntetni, majd megfeledkezni az egészrõl, hanem a szervezet jelzése. Te viszont nem kerülöd el az olyan körülményeket, amik a fejfájáshoz vezetnek (elõzetesen kiderítve, mik is ezek a körülmények, stb.), hanem fogod és bedobod a tablettát, és annyi. Ennek hosszabb távon vannak meg a következményet.
Ezt viccnek szántad? Fura, hogy ezek a gonosz gyúgyszergyárak olyan fejfájás és fájdalomcsillapítót adnak amire nem szokok rá, de kb. 10 perc alatt hat. A vesemedence gyulladásom is 15 éve volt, mégsem szedek azóta sem gyószert folyamatosan. És még sorolhatnám. Nagy az isten állatkertje.
Ezek orvosi tények, nem egyszeri fórumozók mit sem tudó kitalálmányai. Sajnos.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Mellesleg mennyi összeesküvés elmélet hívõ van itt...
Erkölcstelenség. Az volna a minimum, hogy mindenki az én érdekeimet nézze.
Sajnos nem értek hozzá, így nem tudom mennyire hitelesek mondjuk ez a cikkek; "Egy elfojtott rák gyógymód"
Rák és leukémia gyógyítása gyógynövényekkel
És az ok talán az, amit Dr. Lenkei is állít errõl (akik tájékozottabbak ilyen téran azok biztosam tudják ki õ... ^^)... minél több beteg annál több pénz. Ha tényleg meg szeretnék találni a teljes ellenszerét akkor már rég megtalálták volna, ahogy a legtöbb betegségnek is.
Sok betegségnek lelki okai vannak pl., és nem feltétlen 3 gyógyszer felírása a megoldás amit élete végéig szedni kellene (tapasztalat, rokonom...)
Hát én meg egy sor ismert esetet tudok neked sorolni, aholis elhallgatják a természetben megtalálható hatóanyagokat (bár szerencsére néhány esetben ez csak átmenetileg sikerült), mivel azt nem lehet szabadalmaztatni (csak egyes termékeket, de az nem biztosít komolyabb elõjogokat), így bárki felhasználhatja -- hanem inkább sok év kutatással megpróbálnak ennek mintájára valamilyen szintetikus vegyületet létrehozni, ami hozza a másik hatását, de már szabadalmaztatható is, azaz pénzt lehet belõle csinálni. Nagy pénzt. Márpedig a gyógyszeripar pénzbõl él, sõt falja a pénzt. Ami az említett kutatásokra kell. No ez a paradoxon...
Nem tudom feltünt-e de manapság lépten nyomon ömlik ránk a TV-bõl a gyógyszer reklámok. Szerintetek ez normális!!! Gyógyszert akkor kéne bevenni, ha az orvos ezt felírja és/vagy ajánlja. De manapság minden sz*rra kapni valami pirulát. "Fáj a hasika? Nesze vedd be ezt, meg ezt." Tüneti kezelés... nagy biznisz és ez csak rosszabb lesz.
Igen! A gyószergyártóknak nem érdeke, hogy megtalálják a rák ellenszerét.
De a fejlesztõnek-kutatónak speciál érdeke, hogy elenszert találjanak, csak túl nagy az ellenlobbi.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Sõt én úgy hallottam, hogy igazából a tûzoltók gyújtják a tüzeket.
És sorolni lehet a betegségeket amitõl neked meg a gyerekeidnek már nem kell félniük mert pl 5évesen kapott egy szurit. Eközben az én nagyszüleim testvérei közül többet is elvitt a rubeola. Ja te már azt se tudod mi az Rubeola, hisz nem érdekük a "fejlesztõnek-kutatónak, hogy megtalálják a gyógymódot".
Tiszta paradoxon.
btw a te és környezeted gyerekei közül, hányat vitt el a rubeola? Megér kb 5000Ftt neked az oltás? Az pont 4 nagy BigMac menü ára. 😊
De sorolni lehetne más tömeggyilkosokat amiknek a nevét ha te meghallod azt se tudod mi az, mert a tömeggyilkos-gonosz fejlesztõ-kutatók már rég kifejlesztettek ellene egy oltást, gyógymodot.
Minden sikeres gyógyszer a sikertelen kisérleteket is figyelembe véve 2-20!milliárd$t és legjobb esetben is össz 10-15év fejlesztést/tesztelést igényel. Természetesen/sajnos a gyógyszeripar is olyan mint minden iparág: Ha úgy látja, hogy nem fog megtérülni a befektetése akkor nem fejleszt. Ezért egy új még nem generikus "lórugás" antibiotikumból 4db pirula 8000Ft. Ritkán írják, de ha vkinél szövödmény gyanus pl egy inflenza (szövödmény pl: megvakulsz, tönkremegy a veséd és járhatsz dializisre egy életen át) akkor igen és az esetek 99%ban az illetõnek 2nap múlva már kutya baja. Hide hülyék ezek nem kellett volna ezt kifejleszteni és akkor egy életen keresztül lehetne adni neki a vesegyógyszereket.
Nem értesz hozzá de belebezélsz. Ezt csinálod, ennyit tudsz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amikkel az általában olyan pozicióba kerülõ (befektetõ, valamilyen vezetõ) pszichopatákat hidegen hagynak. Abból kiindulni, hogy mindenki jónak születik nagyon nagy naívitás.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Mekkora idétlenség egy olyan helyzet elõidézése amikor egy halálos betegségre megtalálják a gyógymódot, majd SZÛK körben elkezdik a módszer tesztelését, phase 1-3 klinikai tesztek, amik több mint 10-15 évet is igénybevesznek.
Kapásból mondok példákat is, Becker féle izomsorvadás, izomelgyengüléses betegségek. A weeth cég már a 90-es évek elején birtokában volt a "csodaszernek" ami visszafordítja ezen halálos kórnak a kimenetelét, sõt, annyi izmot építhetsz vele amennyit csak akarsz a project neve MYO-029, ez a gyógyszermegakadályozza a myostatin izomlebontó gén aktivitását, úgy hogy leköti a gén által termelt hírvivõ proteineket. Ott van a kezükben már vagy 15 éve, és közben nemtom hány tíz ezren haltak meg ebben a betegségben.
Akkor tudok olyan cégrõl akik sikeresen állítóttak elõ teljes bõr és porcszövetet, egyetlen sejtbõl, így akár minden a börön keletkezet sebet hegesedés nélkül tudnak gyógyítani. Több kisebb szövettípuist tudtak elõállítani, amivel szerveket sikerült felújítani. Idegsejtek, fogak a semmibõl, egy kitenyésztett sejtbõl, új hajhagymák, új bõrszövet, új kötõszövet. Fel tudják frissíteni az elhalt szívizmokat is. És gyakorlatilag még mindig évek óta csak tesztelgeteik, én meg csak azt olvasom,hogy ez meg az a teszt is sikeresen lezárult, minden jól mûködik ahogy várták, semmi mellékhatás, közben meg isten tudja hány millió embernek van már szüksége MOST a dologra, és hány olyan van akinek az élete függhet tõle.
Na ez már maximálisan gonoszság, vagy ha nem veszik észre a hibát akkor nem alkalmasak arra hogy ilyen döntési pozicióban legyenek.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Soha sem értettem egyet azzal, hogy olyan betegségenél, ahol a betegség halálos kimenetelû miért nem lehet kapásból kisérleti módszereket alkalmazni, egy csomó dolog már kisérleti stádiumban is emberek 10000-inek az életét mentheti meg.