Vagy csak nem tudjuk, hogyan előzzük meg a cukorbetegséget. Én is olvastam, hogy genetikailag is öröklődik, ki tudják mutatni a fehérjében, de van akinél nem jelenik meg.
Ma a sok mű élelmiszerből nem kerülnek be fontos vitaminok a szervezetbe. És ez mellett Dr. Lenkei azt állítja, hogy kb. a gyógyszerek közel 90%-a (vagy ekörül) csak tünetkezelés és placebo - mellékhatásokkal, és a betegségek nagyobb része elkerülhető lenne ha megfelelően bejutnak a vitaminok, és lelki problémája sincs senkinek.
Ha kitolható valami az pedig szerintem meg előzhető, és ott a bizonyíték hogy valakin nem jelenik meg a cukorbetegség, akiben ugyan úgy megvan.
Ja és egyébként nem mondta senki, hogy mindig ilyen célja volt a gyógyszeriparnak. Gyerekekkel jobban foglalkoznak azért, nekem is adott sok jó tanácsokat a háziorvosom.
És ha a rák ellen tényleg nagyon kűzdenek, akkor is van nagyon sok példa van, hogy egyáltalán nem céljuk megszüntetni betegségeket. És ez okot ad arra, hogy megkérdőjelezzük, hogy tényleg keresik-e a rák elleni teljes megoldást. Lefogadom, hogy 10-15 év múlva kb. kifog jönni egy részleges megoldás, amit élete végéig szedni kell, de hamarabb meg fog halni úgy is... Nem fognak már teljesen kigyógyító ellenszert kiadni, talán semmire!