A rák piszkos trükkjei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kara kánként folytatom tanításom.
Nincs.
Amúgy vagy soha nem lesz ellenszere vagy ha lesz, akkor jön majd egy még keményebb betegség, ami szabályozza a populációt.
(Figyelem, a sárgabaracknak több fajtája van, eléggé eltérõ koncentrációkkal.)
Ezt meg honnan szedted? A könyv mellett olvastam jópár cikket a témáról, pro és kontra, de ez még csak fel sem merült, pedig nyilván jó érv lenne ellene.
És ha itt van egy lyen megoldás, nem hiszem el, hogy ennyi év alatt nem tudják azt megoldani, hogy akkor ne verje taccsra a szivet se, de hatásos legyen a rák ellen. Ahogy a cikk is írta, egyik másik módszer sem sokkal biztonságosabb és hatásosabb.
Nagyon gyanús ez az egész, de NAGYON!
Már többen is említettük, sõt valaki linkelte is: A világ rák nélkül.
Részben ezért (tehát hogy levédjék, majd 10 évre monopóliumot szerezzenek) törekszenek a nagy gyártók arra, hogy mindent szintetikusan állítsanak elõ, még akkor is, ha hasonló, de természetes hatóanyag is rendelkezésre áll. Utóbbiról meg amennyire lehet, elterelik a figyelmet. Részben meg szintetikusan még olcsóbb is elõállítani. Aztán dõlhet a lé.
Pont erröl írtam én is, hogy a gyártásra szerzhetnek kizárólagosságot.
*le lehet védetni, de bizonyos korlátokkal. Pl a fenti dolgot nem tehetik meg, de a gyártásra szerezhetnek kizárólagoságot, amennyiben a feltételeket és mennyiséget teljesítik. Persze az árakba is erõsen beszorítják õket.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Elolvastam de számomra ebböl nemderül ki, hogy miért is nemlehet levédetni állításod szerint.
Hmm látom te ezt valóban komolyan gondolod😄
Amúgy ha kifejlesztenek egy gyógyszert és úgydöntenek, hogy gyártani fogják akkor azt leszokták védetni.
Ebbõl következik, hogy a kis cégek nemkezdik el gyártani (mivel hogy azt nem tehetik meg) olcsó pénzért zsákszámra azt a gyógyszert.
Ezek után nézd már meg légyszi, én mirõl is beszéltem.
Amúgy az igaz, hogy ebben a világban nem kivitelezhetõ egy könnyen, mivel igazából nem túl sok minden épül a jogban a racionalitásra.
Én max. tudom elképzelni, ha (pl) három egymástól független orvos állítja, hogy a beteg állapota folyamatosan romlik, halállal fenyeget, és aligha van esélye a gyógyulásra, és a beteg _kifejezett akarata_, hogy ezzel a szerrel kezeljék, valamint mind õ, mind a családja lemond az esetleges kártérítésrõl, ha a beteg meghal. Na akkor talán. És még így is bele lehet majd kötni, és bele is kötnek majd az összeesküvés-elméletesek, hogy "az orvosok biztosan rávették, mert biztosan részesedést kapnak a gyógyszergyártól, pedig amúgy magától meggyógyult volna".
Netán a csillagok állása volt más... Érdekes, a máskor nagyontudományos, nagyonszkeptikus olvtársaknak ilyenkor eszébe sem jut Occam borotvájával borotválkozni.
Amiröl írtam személyesen nekem mondta egy Professzorasszony.
Az õ szava meg több mint elég bizonyíték a számomra ;-)
A kanyaróra: Elõbb került nyilvánosságra a hatásos gyógyszer, vagy más irányította akkor az ipart...
Az egy jó taktika, ha valamire kifejlesztenek normálisat, valamire nem... Szerintem ha minden erõvel azon dolgoznának, hogy ezekre megtalálják a 100%-os gyógymódot, akkor már régen meglenne.
Így van "elmaradtak" vagy ahogy írtad "elfojtották".
Ennek azomban megvan az oka.
Pl én is tudok olyen gyógyszerröl amelyik gyógyítana egy bizonyos betegséget DE nagy % ban szívrohamot okoz. (hogy nézne az ki, hogy a betegek 70% szívrohamot kap és valószínûleg meghal a maradék 30% meg meggyógyul) Úgygondolom, hogy ez elég ok arra, hogy ne adják ki forgalomba azt a gyógyszert, noha hatásosan lehetne vele gyógyítani azt a bizonyos betegséget.
Deznek feltett kérdésem neked is áll. A kanyaróoltás hogyhogy kikerült hozzánk?
Más kérdés, hogy egy kicsit lesarkított hasonlat volt.
A gyógyszeripar egy sokkal nagyobb terjedelmü dolog. Nyilván a gyógyszeripar támogatásával keresnek gyógymódot. Ha megtalálják a gyógymódot az nem hozzánk kerül ki sajna...
A másik, hogy több állítólagos rák gyógymódról meg kezelésmódról lehet olvasni, "elfojtott rák gyógymód", amik végülis elmaradtak. De semmi bizonyítás, meg teszt, meg ilyesmi nincs, hogy nem mûködtek volna, meg hogy próbálták volna fejleszteni. Miért?
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Ezt ugye te sem gondolod komolyan?
Mintha azt állítanád, hogy a fodrásznak nem áll érdekében hajat vágni mert akkor mindenki rájön, hogy hogyan kell csinálni és akkor sok sok pénztöl esnek el ha mindenki levágja a saját haját...
(ez egy kanyaró ellen küzdõ szervezet honlapja)"
Ja mégse, általános egészségügyi lap, a .gov kiterjesztésbõl gondolom hogy állami.
Az (állítólag kisemszabadmondani a gonosz gyógyszergyárak miatt) prevencióval, egészséges életmóddal külön topikcsoportok foglalkoznak, amik a fõlapról elérhetõek bárkinek, kettõ kattintással.
http://en.wikipedia.org/wiki/Measles
"roughly the last 150 years, measles has been estimated to have killed about 200 million people worldwide."
"After vaccination rates dropped in northern Nigeria in the early 2000s due to religious and political objections, the number of cases rose significantly, and hundreds of children died." (azaz ha az oltásokkal leálltak, ismét felütötte a fejét a kór)
http://www.cdc.gov/vaccines/vpd-vac/measles/faqs-dis-vac-risks.htm
(ez egy kanyaró ellen küzdõ szervezet honlapja)
"How effective is MMR vaccine?
More than 95% of the people who receive a single dose of MMR will develop immunity to all three viruses. A second gives immunity to almost all of those who did not respond to the first dose."
Most akkor ezt nem értem. Hiszen a gyógyszeriparnak inkább az volna az érdeke, hogy a kanyarónak csak a tüneteit nyomják el, de lehetõleg mindenki megfertõzõdjön. Hülyék ezek, hogy teljes immunitást adnak, gyakorlatilag fillérekért? Nem értem.
nem kérheted számon egy autógyártól, hogy miért nem reklámozza a biciklik, vagy a tömegközlekedés elõnyeit. Azt majd reklámozza a bicikligyár meg a BKV, ideális esetben. Persze értem én, az a problémád, hogy a mostani helyzet korántsem ideális, nem egyenlõek az erõviszonyok - hát ja, ezen lehet vitatkozni.
Amit viszont nem látok, azok a hivatkozási alapjaid pl. az "orvosi tényekre", nemgyógyszeres kezelések hatékonyságaira, csodás találmányok eltussolására stb. (és most nem azt mondom, hogy nem hiszek neked, csak azt, hogy sokkal hatásosabb lenne az érvelésed, ha tényekkel támasztanád alá a rezgõléces állításaidat. Elsõ körben linkekkel, vagy könyvvekkel.)
Az orvos pedig nem igaz, hogy nem mond semmit, mert minden alkoholistának megmondja, hogy hagyja abba az ivást, minden túlsúlyosnak, hogy le kéne fogyni, és minden dohányosnak, hogy abba kéne hagynia. ÉS PERSZE TOVÁBBÁ felír egy gyógyszert, mert nem célszerû, ha megmurdel az ember abban az esetben, ha mégsem diétázik és mozog. A nemmozgás, a dohányzás az egyén döntése!
A rák egy _lehetséges_ gyógymódjának gyógyszeripar általi erkölcstelen kezelésén vitatkozni pedig nekem kissé magas, hiszen kissé "ha anyukámnak pöcse volna" szintûnek érzem.