A rák piszkos trükkjei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Úgy vélem, a tényekkel jó tisztában lenni, és senem a ló egyik, senem másik oldalára esni. A saját egészségünk érdekében is. Aki ezt vitatja, az valamilyen érdeket képvisel.
Na ja, a gyógyszeriparnak nincs egy közös fõvezére, azonban a fõ érdekek közösek, és nyiván nem eszetlenül mennek jobbra-balra, hanem valamilyen szinten egyeztetnek, ezen kívül vannak különféle szervezeteik, amik részben szintén összehangoltságot, és közös fellépést szolgálják. Így együtt olyanok, mint egy nagy úthenger.
A rák (legalábbis jópár fajta rák) egy _lehetséges_ természetes ellenszerérõl már volt szó. Tegyük fel, hogy tényleg beválik. Arról is volt szó, azt miért nagyon nem áll érdekében a gyógyszeriparnak piacra dobni: mert abból filléres termék válna (könnyedén kivonható bizonyos magokból), amit bárki gyárthat! Kapásból milliárdoktól esnének el, stb.
De ha ez valójában nem mûködik, van ezen kívül jópár hasonló eset, más betegségekkel kapcsolatban, amikor is bizonyos természetes anyagok elismerten beválnak. De azok is csak megtûrtek, hétköznapi ember nem is hall róluk.
A gyógyszeriparnak tényleg nem igazán. Csak az a bibi, hogy ha Józsi bácsi elmegy az orvoshoz, akkor legtöbbször ma sem mondd neki semmit, csak felír egy gyógyszert. (Lehetõleg amiért titokban részesedést kap... Ami már kriminális dolog!)
Sõt, a gyógyszeripar befolyására ilyen szavakat, mint prevenció, stresszelmélet, nem-gyógyszeres megoldások (néhány esetet kivéve, mint pl. gyógytorna), stb. sokáig szinte kimondani sem volt ildomos az egészségügyben. Csak az utóbbi években tudtak ezek igazán a felszínre kerülni. Nem, addig megszállottan mindenre csak a megfelelõ (majdan kifejlesztésre kerülõ) pirula volt elképzelhetõ. No hát ez így már nem mûködik, lassacskán végre kiderült.
Ennél egyszerübb eltusolni egy orvosi felfedezést. Minden csak pénz kérdése. És a gyógyszergyártoknak van, a kutatóknak nincs.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szerény véleményem szerint simán megélnének továbbra is.
Tény, hogy a gyógyszergyártásban nagy pénz van, és mint minden ágazat, ez is a saját érdekei mentén mûködik. De az egész ágazat nem egy nagy egység, hanem sok érdekcsoportból tevõdik össze. Ha meglenne a rák ellenszere, gondolod nem rakná ki az egyik piacra 50k euróért? Ugyanezt a cukorbetegség örök gyógymódjával? Pont hogy a pénzhajhászásuk miatt raknák ki, nem érdekelné az egyik gyógyszergyárat, mennyire vág a másik alá, ha õ maga közben megszedi magát.
Egyetértünk abban, hogy a betegségek kezelése jórészt tüneti, pl. meghízás miatt rossz az ember szíve, és erre kap gyógyszert, pedig nyilvánvalóan a súlyán kellene változtatnia. Vagy ha fáj a fejem, az lehet a stressztõl meg a dohánytól van, mégis tüneti úton kezelem algopirinnel.
Nade az ég szerelmére, hát a gyógyszeripar feladata engem lefogyasztani? A gyógyszeripar feladata engem stresszmentes életre nevelni? A dohányról leszoktatni is nekik kéne? Tán csak nem az õ hibájuk mindez?
A gyógyszerek (nagy része) tüneti kezelést ad. Ha nem tetszik, nem kell szedni õket. És elvárni mástól, hogy az én érdekeimet nézze, el lehet, csak fölösleges. Kapitalista világot akartunk, megkaptuk.
Ez a "mert reklámozzák a gonosz gyógyszergyárak" a mai világban nagyon gáz érvelés, aki nem öntudatos, könnyen befolyásolható, az bezony hátrányba kerül ma is, ugyanúgy, mint mikor tízezer évvel ezelõtt a törzsfõnök elvette tõle a zsákmány jobbik felét. Szomorú? Vagy törvényszerû?
Másrészt megint 2 hsz-t írtál, pedig mindkettõt nekem címezted :p
Egy kis jókedvet ezen az esõs napon :p
bye
Arch
Nem valahol hallottam valamit, hanem konkrét dolgokat hallottam konkrét helyeken. Egyrészt lásd Balumann #67-esét, másrészt ha kicsit is ismernéd a témát (nem csak úgy, hogy hallottál valahol valamit, ugyebár...), akkor tudnád, hogy autoimmun betegség is meg tudja támadni a hasnyálmirigyet, sõt, lelki okokból is zavar támadhat az "inzulin-rendszerben". Az utóbbit is helyre lehet tenni, és az autoimmunbetegség sem véletlenül alakul ki, és a jelenlegi orvostudományi vélekedéssel szemben igenis visszafordítható a folyamat. (Az általam ismert esetekbe a sajátom is beletartozik.)
Mint írtam, szerintem is lehet olyan fertõzõ betegség, ami túl virulens ahhoz, hogy magától visszaszoruljon. Fõleg az elmaradottabb országokban. De ez nem jelenti azt, hogy minden ellen oltani kell.
Mint szintén szó volt róla (másoknak címzett hozzászólást is el lehet ám olvasni), maga Pasteur sem volt meggyõzõdve róla, hogy az oltás a végsõ megoldás. Sõt, maga is tapasztalta, hogy néha éppen hogy ront a helyzeten. De ekkorra már beindult az üzlet, a lobbizás a lehetõ legtöbbféle oltás kötelezõvé tételére, stb.
Érdekes megnézni, hogy akár csak az európai országokban is mindenhol más-más oltások a kötelezõek (persze akadnak átfedések).
A kötelezõséggel kapcsolatban légyszi olvasd el #31-es hozzászólásom, hadd ne kelljen név szerint neked is újra leírni ugyanazt. Köszi.
Ma a sok mû élelmiszerbõl nem kerülnek be fontos vitaminok a szervezetbe. És ez mellett Dr. Lenkei azt állítja, hogy kb. a gyógyszerek közel 90%-a (vagy ekörül) csak tünetkezelés és placebo - mellékhatásokkal, és a betegségek nagyobb része elkerülhetõ lenne ha megfelelõen bejutnak a vitaminok, és lelki problémája sincs senkinek.
Ha kitolható valami az pedig szerintem meg elõzhetõ, és ott a bizonyíték hogy valakin nem jelenik meg a cukorbetegség, akiben ugyan úgy megvan.
Ja és egyébként nem mondta senki, hogy mindig ilyen célja volt a gyógyszeriparnak. Gyerekekkel jobban foglalkoznak azért, nekem is adott sok jó tanácsokat a háziorvosom.
És ha a rák ellen tényleg nagyon kûzdenek, akkor is van nagyon sok példa van, hogy egyáltalán nem céljuk megszüntetni betegségeket. És ez okot ad arra, hogy megkérdõjelezzük, hogy tényleg keresik-e a rák elleni teljes megoldást. Lefogadom, hogy 10-15 év múlva kb. kifog jönni egy részleges megoldás, amit élete végéig szedni kell, de hamarabb meg fog halni úgy is... Nem fognak már teljesen kigyógyító ellenszert kiadni, talán semmire!
Azelõtt ezzel autómatikussan orvoshoz fordultál.
Hát ez a probléma a gyógyszer reklámokkal.
A p53 mutációja csak hajlamosít a fentiekre.
MOndjuk nem vagyok onkologus. <#rolleyes>#rolleyes>
jó 20éve a mellrákosok 70-80%a meghalt. Ma az új kezeléseknek, szûréseknek köszönhetõen 20%. Ha korai stádiumban felfedezik amit ha jól tudom már iskolákban is oktatnak akkor az új kezeléseknek/gyógyszereknek hála 10%os a halálozási arány. Azért ez k* nagy elõrelépés 20év alatt.
Most a mellrák jutott eszembe de ma már nem az van mint régen, hogy a rák = halállal. Az elmúlt 20-30évben óriásit fejlödött az orvostudomány.
Öregem bazz, és van pofája... :p
Megent hallottál vhol vmit dez. Hol elözõl te meg egy fiatal kori cukorbetegséget? 5éves korában gyak 0 az inzulintermelése akkor is ha minden nap kivitték focizni és k* egészségesen táplálkozott. azaz NEM ELÖZHETÕ MEG A CUKORBETEGSÉG.
Akármilyen furcsa, nemfurcsa a cukorbetegség pár kivételtõl eltekintve mint amilyen pl a hasnyálmirigyrák mindig azaz 90%abn eentikai eredetû így max kitolható pár évvel a megjelenése és nem 5 hanem 8évesen lesz a gyereked cukros és nem 60 hanem 70évesen lesz édesanyád cukros.
Amit elmondtam igazából ebbõl a könyvbõl szedtem, én elképzelhetõnek tartom, hogy vannak betegségek, amit csak oltással lehet visszaszorítani, nem elegendõ a higénia. Szóval valamilyen alap indoknak kell lennie, hogy kitalálták az oltásokat - van hasznuk, bár lehet hogy nem olyan szinten, mint ahogy az állítják.
Már látom, hogy jövõre el kezd csökkenni a rákos megbetegedések száma mert 50év múlva már majd meglezs az ellenszere.
Frayer gratulálok. Olyan sötét vagy, hogy a negró világít a szádban...
Idézhetném az egész hozzászólásod az "összeesküvéselméletedröl" de ez az egy mondat bõven megteszi.
Attól pedig, hogy valamit reklámoznak, még nem kötelezõ megvenni. A provident is orrba-szájba reklámozza a több száz százalékos thm-mel rendelkedõ gyorskölcsönét, mégse veszed fel tõlük a hitelt, mert az életben nem fizetnéd vissza
na most ha a hibajavito rendszer hibásodik meg akkor indulhat be a rákképzödés,
de lehet az örökitö mechanizmus hibája is , ha rosszul
egyébként egyszerü a megoldás , a programozoi oldalrol nézve , kell egy rns ami végigszáguld a dns-en , és ellenörzi a fullos dns láncot, ha nem stimmel akkor beinditja a sejthalált
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
A cukorbetegség sem csak úgy véletlenül alakul ki. A már kialakult cukorbetegség nehezebb ügy, viszont megelõzhetõ a dolog. (Apropó, sokan azt hiszik, pl. a "megelõzés" fogalma áltudományos halandzsa, na csak ennyire befolyásolja a hétköznapi vélekedést a gyógyszeripar különféle módokon.)
Azt írtam, a civilizást országokban szorult vissza oltás nélkül is jópár fertõzõ betegség. Az elmaradott országokban kicsit más a helyzet. És persze betegség-függõ is a dolog.
Én sem tekintem az oltásokat a legrosszabb dolognak a világon, csak jeleztem, hogy éppenséggel a megváltást sem azok hozták.
A százalékos fejtegetés helyett vess egy pillantást a betett képre. Ha valami magától lemegy 1%-ra, az nem fog csak úgy magától újra magasra emelkedni.
Sõt, ha utánaolvasol, sokszor éppen az oltott területeken jelenik meg jobban egy betegség, mert az oltás megzavarja az emberek immunrendszerét.
csak vissza kell fejteni és többet nem lesz szükség a béna kibelezö orvosokra
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
"JAH ÉS AZ MELLESLEG NEM IGAZ HOGY A NAGY GONOSZ GYÓGYSZERGYÁRTÓ CÉGEK NEM ADJÁK KI "A RÁK ELLENSZERÉT". Oké azt elismerem hogy tényleg nagyok és gonoszak de nincs náluk az ellenszer. A magyarországi orvosi egyetemek mindegyikén folyik rákkutatás sõt az egész világon folyik-Higgyétek el...elsõkézbõl tudom 😊 De még nagyon kezdeti stádiumban. Valószínûleg a génterápia fejlõdésvel felgyorsulhat de még az is nagyon gyerekcipõben jár."
És ha kezdeti, mi indoklolja azt, hogy nem próbálják ki élesben, hiszen a beteg így is úgy is meghalna. Legfeljebb a beleegyezését kéne kérni, ha nem elmebeteg az illetõ bele fog egyezni.
Az vírusos ezt célozza meg hogy hibás kell hogy legyen a P53 gén és egy módosított nátha vírust juttatnak a sejtekbe, mely azonal neki fog a vírus másolásának és feghérjéi szintetizálásának és ekkor szépen megcsinálja a hiba nélküli P53-mat az DNS hibát talál és felaprítj az összes DNS-t.
A másik vírusos olyan módosítás tartlamaz mely alapján csak a rákos sejteket képes megtámadni és feléli a sejt összes erõforrását saját célra.
A "RÁK"-nak NINCS ELLENSZERE.
Legalább is aki azt állítja hogy megtalálta a rák ellenszerét, az hazudik. Annyira sokféle és bonyolult sejtbiológiai folyamat okozhat malignus sejtburjánzást (vagyis tumort...nevezzük inkább így) hogy nem lehet kifejleszteni olyan gyógyszert ami mind ellen hatásos
Valaki itt említette hogy vírus vektorokkal el lehetne pusztítani tumoros sejteket. (Jah mint az i am legend-ben) Hát én ezt sem tartom jó ötletnek mivel ezzel a módszerrel is a sejtek genetikai anyagába piszkálnának bele és jelneleg nem tudják szabályozni hogy egy valamilyen vektorral (vírus...stb) bevitt DNS pontsan hova épüljön be a genomba.(pl ha az a dns szakasz egy olyat szakít meg és inaktivál ami un. tumor szupresszor gén volt akkor ciki van)
Van egy bizonyos gyógyszer. A neve GLIVEC. Ez meg tudja szüntetni egy bizonyos tumorfajta szaporodását de csak a korai stádiumban. Ez valóban nagyon hatásos szer hiszen a kemoterápiás módszerekkel szemeben mellékhatása nics. Specifikusan a tumor sejtet támadja.
JAH ÉS AZ MELLESLEG NEM IGAZ HOGY A NAGY GONOSZ GYÓGYSZERGYÁRTÓ CÉGEK NEM ADJÁK KI "A RÁK ELLENSZERÉT". Oké azt elismerem hogy tényleg nagyok és gonoszak de nincs náluk az ellenszer. A magyarországi orvosi egyetemek mindegyikén folyik rákkutatás sõt az egész világon folyik-Higgyétek el...elsõkézbõl tudom 😊 De még nagyon kezdeti stádiumban. Valószínûleg a génterápia fejlõdésvel felgyorsulhat de még az is nagyon gyerekcipõben jár.
Egyébként meggyõzõdésem, hogy rengeteg olyan gyógyszer van, ami felesleges, alig segít valamit, esetleg jobb hatásfokú is lehetne. Sajnos nem véletlenül hívjuk gyógyszeriparnak, a gyógyszeripart. Gyakran csak egy molekulányi módosítást végeznek a terméken, és újra eladják más köntösbe. Az orvos meg azt írja fel, amirõl az orvoslátogató megyõzte($$$). 😉 De gondoljunk már bele abba, hogy az ember folyamatosan üzemel, tehát ha nem stimmel valami bent, az folyamatosan újra meg újra elõ jön. Pl. nem hiszem, hogy a cukorbetegségre a közel jövõben lehet majd olyan gyógyszert találni, ami egy kapszulában 20 évnyi inzulint bead és mellette nem nulláza le a pácienst. 😊 Szemét tudósok?
Egy dolgot kell még latni, az orvosok is emberek. Olyanok mint más szakemberek, mint pl. az asztalosok. Vannak köztük jók is, rosszak is, tévedhetnek, félrekezelhetnek. Végsõ soron nagyon sok múlik a betegen is, mert õ érzi a bajt, a fájdalmat.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM