21775
  • nono28
    Köszi!
  • manson222
    Talán itt

Én inkább befizetem az éves tagságot az EA-nak (EA Play Pro), és nem kell szenvedni vásárlásokkal, bónuszként elvileg megkapok mindent extrát a játékokhoz.
  • nono28
    Üdv!

Érdeklődnék hogy,PC-re hol tudnám megvásárolni az F1 24 Champions Edition-t.Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni.
  • lac coo
    Régen raktunk be mindig mindenről képeket.....
  • Danecay
    Mindegy, nem érdekes. Ha még a játék megjelenése előtt lennénk még érteném, mert ez leginkább egy promó képre hasonlít, viszont mivel lassan már egy hónapja piacon van a játék ezért nem értettem. Valószínűleg velem van a baj :)
  • lac coo
    Egy kép. Hogy hogy mit kell nézni rajta ... :D
  • Danecay
    Csak nem értem a képet :) Ez egy hivatalos kép az EA-től nem? Vagy Te csináltad fotó módban és az ráteszi a logót is? Tehát mit prezentál a kép amit nézni kellene rajta?
  • lac coo
    Mi a kérdés ? :)
  • Danecay
    ? :)
  • lac coo
  • lac coo
    Nem tú lerős a gépem ,de csak full hd ban jéátszom, így bírja. rossz a szemem nekem bőven jó :D

Jobb sokkal a fizika . 23 hoz képest sokkal jobb...
  • atiwrc
    Milyen gépen néz ki ilyen szépen?

24-et akciózva vettem csak meg nem telepítettem fel, a 23-on játszottam kicsit többet (kb 15-20 órát ) főleg F2-t élveztem abba igazán,
    A 23 neked megvan, ahhoz képest milyen a fizika?
  • lac coo
    Amúgy nagggyon jó vezetni, elsőre butátan tünt, de most már bejön- Fékwek jók, eleje se ideges gázadás is real lett.... abszolut élvezetes még hc szimulátoros szemmel is ....
  • Danecay
    Ebből a perspektívából teljesen photo real, Még Sainz-ot is fel lehet ismerni a bukóban :)
  • lac coo
  • lac coo
    Azért jól néz ki ,a qrva anyját... :)

• lac coo
    Így néhány kör után mondjuk vezetési élmény jobb lett sokkal. Hosszabbak a féktávok, az eleje nem anyira veszett ideges mint tavaly. Hajlamos tolni magát a dög nagy monstrum, nem fordul be mindig mindnehol .Kerékvetőkön most is át lehet rongyolni, bár néha azért szivatós. Offtrack után koszos gum ieléggé büntet, AI az még jobb mint valaha, az jelenleg messze alegjobb az egész piacon. Grafika is remek ,hangok is jók...
    Cak a körités ugyan az mint mindig, ennyi év után azért belefért volna pl egy új safetycar korbajárós videó... :) Mondjuk ezek a dolgok pont nem érdekelnek ...
  • lac coo
    Ha jól emlékszem ugyanannyi.Csak több forintot kell adni érte a repulorajt miatt ! :)
  • manson222
    Az ára biztos változott, magasabb lett a tippem szerint. :DD
  • lac coo
  • lac coo
    Hát a 25-re még én is azt modnom ,hogy kb semmi em változott, ok van pár lézeres pálya, de handling minden maradt ami volt. kicsit alulkormányozotabb, nem olyan idegbeteg az eleje ...apróbb váltopzások, kicsit jobb ffb ...
    Am inem rossz én el vagyok vele ,de kb tényleg csak a szükséges modelleket, ferstéseket gyártották le, azt jól van.... :D
    nem volt jó dolog ez az EA games vásárlás ....
  • JonasSandor
    Ideire mi várható?
  • lac coo
  • lac coo
  • Tuningtrabi
    Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy sokszor vannak apró megakadások a játékban nálam. 1 körben van amikor 3-4 is és elég idegesítő. Az FPS az 100 környékén vagy felette. Próbáltam grafikában visszavenni de ugyan úgy. Másnak volt ilyen problémája?
  • lac coo
    no most egy nagyon érdekes versenyben vagyok benne, elmentettem fáltáv körül...
    Utolsó helyről indultam közepesen, feljöttem kb 10-12 helyre, utána jöttek a kerékcserék, de az eleje, Norris Verstappen Sainz stb .. kinmaradt majdnem féltávig ! Ők is közepesen voltak, direkt néztem már 1.5 másodperccel lassabbak voltak nálam... aztán ők keményre mentek , én ugye közepes-közepes-kemény stratégián vagyok, nálam közepes van, de aztán jött egy SC pont a boxbejárat előtt voltam, így kimentem nekem is felraktáka keményet. pont az élboly mögé keveredtem vissza 4. helyre ... Itt mentettem el ,kb fele még vissza van kiváncsi vagyok mi lesz a vége....Nekem 4 körrel ujabb keményem van. de az izgat vajon az AI egy kiállással megy -e ...vagy felraknak még egy közepeset...De akkor hülyeség volt elején annyit menni ... Nekem nem tudom van-e még új gumim valamilyen .. :)
  • lac coo
    Én nem értem miért csinálja nálam ...
  • Danecay
    Nálam a fizikai és a virtuális kormány is ugyanabban a pozícióban marad mint ahol elengedem.
  • lac coo
    Neked nem csinálja azt a kormányzás, hogy ha elmozdítod valamerre és ot megállsz, a játékbeli kormány mindig mozdul egy kicsit visszafelé ?
  • lac coo
    Ez tspc, de hátha segít ....Mondjuk ez nem idei , szóval lehet hülyeség berkani, idén teljeen más az egész...

• lac coo
    Nem tudo msajnos már hogy volt beállítva... De eleht régi képeim között megvannak még, mikor újra telepítás volt, mindig fotoval arhiváltam :)
  • Danecay
    Érzésre annyira nem is gáz vezetni, mint amennyire le van húzva a játék. Csak 1-2 rövid próbán vagyok túl, de az eddigiek alapján teljesen jól el lehet vele lenni. A T300-asomhoz kerestem volna valamilyen FFB beállítást, kipróbáltam kettőt is, de végül maradtam a gyári alapértelmezettnél. Feltételezem van annál jobb, de igazából az is teljesen elfogadható, minden esetre számomra jobb a az eddig talált fullra elállítottaknál. Neked lac coo ha jól rémlik régebben szintén T300-asod volt, de ha jól rémlik MOZA-ra váltottál menet közben így nem nagyon van kivel e fajta beálltásokról beszélnem :)
  • lac coo
  • lac coo
  • lac coo
    Eső.Eskü teljesen hibátlan ez a gumi .....

• lac coo

• lac coo
    Na most meg már talán jó neki ! :D Vagy valami ... Most már jó neki az 1.40-es idő, multkor irreális volt az 1:43 ... :)

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2024.07.26. 21:41:12
  • Danecay
    de az is lehet, hogy idén kimarad, mint az utóbb pár évben minden páros számú epizód :)

Most vettem észre, hogy az F1 '22 is megvan :D Biztosan jó sokat toltam azzal is :D A '21 hiányzik, továbbá a '19 és a '14, egészen 2012-ig bezárólag, a '12 volt az első megvásárolt példányom, az előző aszem 2 részt, biztos lewarezoltam valahonnan :D Tudom, hogy a a 2010-es években még ne aposztróffal írták a címét :)
  • lac coo
    Én se... Ufo stilus, nézhetetlen számomra ... :D Bár szorosak a futamok ....
  • Danecay
    Nem követem :)