21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
JonasSandor #21591 Milyen nehézségen toljátok? -
ToMy_ #21590 Kipróbálás meg félnapos tesztelés után az a véleményem, hogy egész jól összerakták ezt (is).
Flat screen-en ultra-közeli beállításokkal fut 2560x1980-on egy i7-7700K/32GB/2060S/SSD konfigon.
VR-ban Oculus CV1-en már elfogy az akarat, jóval lejjebb kellett vinni a látványt, plusz az ASW is kell, hogy ne legyen szaggatás, de medium közeli beállításokkal teljesen élvezhető a dolog. DLSS sokat segít.
Fura, hogy kizárólag csak a cockpit igazán VR, minden más UI csak egy viszonylag kicsi virtuális képernyő, ezt jobban összerakhatták volna.
Übercasualplayer módjára kontrollerrel próbáltam, nem volt lelkierőm összerakni a kormányt, na ez tényleg nem az igazi. Nyilván nem erre van kitalálva (elvileg), de valahogy fura, és nemigen lehet javítani a beállításokkal.
Mindent egybevetve részemről egy erős 7.5/10 (a kontrolleres dolog miatt)
-
#21589 Lyaly.... :) -
JonasSandor #21588 Jaaa de az nem demó akkor:D:D -
#21587 Itt mindenki tudja mire gondolt Laccoo, csak te nem. Ne legyél már nyomi. -
JonasSandor #21586 Ha van már teljes is kit érdekel a demó -
#21585 Amúgy van már demoverzio....;) -
JonasSandor #21584 Törést hogy kapcsolom ki?, meg ezt a csomó kanyarlevágásos büntit? -
attila46 #21583 Üdv....Srácok...mentési gondotok nem volt..??Origines a játék és a mentések visszatöltésénél kilép...
-
Nem nagyon volt eddig bajom az AI-val, bár néha elég agresszívak. Meg mondjuk töltő körön van, elenged aztán megindul, jön utánam. Mellém ér belassít. -
#21581 Mentem vele már jó pár száz kilómétert semmi ilyesmi nincs benne.... Valszeg nem tudsz F1 versenyben közlekedni ... -
#21580 Laccoo, agyonajnározott A.I vezetésben lehet vannak finomságok amit nem biztos, hogy meg fogom tapasztalni, de ez a megyek padlogazzal az egyenesben és belem jonnek hatulrol rendszeres es rohadt idegesito, kanyarokban is ramhuzzak, es meg lehetne sorolni.
De lehet kulonleges Verstappen verziot kaptam :)
Persze lehet valami bug, mert ilyet benne hagyni csak nem akartak.
Akkor mar inkább AMS2 A.I felhasznalo baratabb.
A TAA-t ki lehet kapcsolni a config file-ban!
Utoljára szerkesztette: alma2, 2022.07.06. 15:47:23 -
#21579 ITT van róla egy írás. -
#21578 Kérdés mit jelent itt az adaptiv AI, gyanítom nem azt amire mi gondolunk :D -
#21577 Ez most komoly? Van adaptív AI a játékban, de csak casual módban lehet bekapcsolni, ahol kurvára nem is én irányítom a kocsit? Ezek normálisak? -
#21576 nincs ugyan VR-em ,az az nem zavar téged, hogy versenyezni, játszani veszik a népek nem pedig techdemónak... :D -
#21575 Adaptív AI-t csak casual módban lehet bekapcsolni? -
#21574 Nekem amúgyis mosott szar, mert nem bírja a gép natívan a G2-t. -
#21573 Az senkit nem zavar, hogy VR-ban mosott sz*r a kep tavolabb? Nem lehet kikapcsolni a TAA egyik AA opcioban sem.(ha nem neztem be ) MSAA (ami lehet ezer eves, de a legjobb eredmenyt hozza a VR-ben) meg nem lehet valasztni, pedig a dirt2-ben van.
ui: Koszi Laci a pc pass tippet, ha nehezen is, de igy ki tudtam probalni a jatekot.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2022.07.04. 12:37:17 -
#21572 Tényleg, azt meg nem is próbáltam.. -
#21571 Na meg ott van elvileg az Adaptive AI funkció is. -
#21570 Majd belejössz. Nem mintha én gyors lennék , kb 80-85 AI val megyek, pályától függően :D
amúgy ha jó élvezetes versenyt akarsz állítsd egal teljesítményre az autókat, a pilóták úgy is mást-mást autóznak majd, de mindegyikkel küzdeni kell, nem az van., hogy egy rosszabb autót simán kikerülsz ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.07.03. 22:44:10 -
#21569 Az jó :D
70%-os AI, Monza, 13 kör, 14. rajtkocka, 10. lettem végül. A csiga hozzám képest szuperszónikus repülő :D 1:23.676 volt a legjobb időm qualin. -
#21568 Nem tudom, én se szoktam nyomni :) -
#21567 Mit kell nyomni pitben a jelnél kikanyarodásnál? -
#21566 -
#21565 Hogy lehet dx11-ben indítani a játékot? -
#21564 Igen, közben rájöttem én is, hogy nem a pitben vagy pályán kívül kéne keresgélnem ezt a kurva beállítást :D -
#21563 az osd menüben kell on-ra rakni a cockpit nézetnél is (ugye vr-ban adott) is és a customizátioban lehet egyesével állítani...a legtöbb alapértelmezetten hidden -re van állítva ...átrakod NO-ra és onnantól látszódnak is :)
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2022.07.02. 20:18:57 -
#21562 Mondjuk a nagyon lassú kanyarokban (2-esbol...) nekem se megy jól, az azért nehéz. -
#21561 AMS nekem nem jött be, ACC jó cucc. Itz az AI otthagy kigyorsításon. Állítanom kéne a fékpedálon is. -
#21560 Hozaszoktal a tc-s meg abs-es ACC meg AMS vackokhoz...:) -
#21559 Csak két bajom van, nem tudok megállni, meg kigyorsítani. A többi jól megy -
#21558 Van OSD állító menű, ott próbáld me gtalán ... Lehet ki be kapcsolni, húzogatni az elemeket. -
#21557 Nem vágom, hogy VR-ban is be lehet kapcsolni az OSD HUD-ot, de nem mutat semmit csak a jobb alsó sarokban az autó menüt. Se a bal oldali sorrend, se idő se semmi. -
#21556 Tavaly sokkal sokkal jobbna kifrogott alacsony tempónál... szerintem most remek.az irányításis, ffb is, jobb lett, kormámyzás sokkal pontosabb.
Lehet a néha durva orrtolásra pőanaszkodnak, de hát ez idén ilyen ... hál istennek nem igen szokott ezekkel foglalkozni a Cm, nem szoktak belenyúlni csak mert páran sírnak ... -
#21555 Pedig mindenki arra panaszkodik, hogy pörög kifelé kigyorsításon, főleg ugye a kontisok. Meg hogy miért kellett ilyen durván belenyúlni az irányításba, ha a tavalyi jó volt :) -
#21554 Jah, az mindegy , én is lassú vagyok. De jó az AI ezrdre be tudod lőni a saját tempódhoz ...
Mentem egy 100 %-osat, jól viselkednek a gumik, keménnyel a világból kimentem de féktávon mindig bajban voltam .Viszont az AI lágyakon gyors volt elég hamar esett a tempo. Handling jobb lett, különösen a lassú kigyorsítás, az mindig baja volt ennek a játéknak, hogy hamar kipörgött....Az ide autó jól működik, lengedve ahasát nagyon tapad gyors temnpónál, visont mármit lábközé venni ( kerékvető, hurka ...)azonnal felül és kiforog ...
Jah és kerékcserénél a hűtött gumi, agyrém, mnegálln ialig lehet vele :)
szóval fasza lett, egyelőre jót tett neki, hogy EA követelt dolgokat a CM-től. -
#21553 Eriggymá :D
Mindig lassú voltam F1-ben, de most VR-ban tetű lassú vagyok :D Monacoban mentem faltól falig :D -
#21552 ti milyen szőnyeget raktatok a padlóra ? :P