2012, a maja apokalipszis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/
A header-fájl részletnek amit beraktál semmi köze a témához. A time_t egyébként sincs definiálva gcc-n include-okban, a gyakorlatban beépített típusként van megvalósítva. A szabvány nem rögzíti a bitszélességet, de a gyakorlatban sok operációs rendszeren, fordítónál (az én Linuxomon is) és adatbázisban 32 bitesnek feltételezik. Az Y2K hoax-szal ellentétben ez egy valódi probléma, itt szépen össze van foglalva, angolul: 2038. év probléma.
Te pedig két dologra vagy példa:
1: linuxozás != C-programozni tudás <#ejnye1>#ejnye1>
2: nagyarcú beszólásokra a linuxosok is képesek... kilóg a szádból a kapanyél <#shakehead>#shakehead>
Az ilyenektõl karmolom össze magamat.
Kara kánként folytatom tanításom.
Ha pedig tudod, hogy atomvillanás várható a közelben, akkor egy vizes takaró már elég védelmet nyújt a neutronsugárzás ellen (ami egy hirtelen neutronvillanásban nyilvánul meg a robbanáskor), csak ne légy túl közel az epicentrumhoz, mert az forró is, és ne nehézvízzel vizezd be a takarót ;) Fürdõkádban, medencében lenni dettó biztonságos, már a mi a neutronvillanást illeti.
De viszont, oszható 3-al - szentháromság - és a 9-cel - a 9 mennyei boldogság -.
Valamire csak jó. :-)
Ez így van,
"Javítsatok ki de azt is úgy tudom, hogy ha a Nap polaritást vált, akkor a Föld is,"
de semmi köze az égvilágon ehhez. Semmilyen töltésekrõl nincs itt szó. Másrészt a két dolog totál független egymástól.
"A rezgésszintekrõl olvastam valahol egy elég érdekes adatot, nem tudom hogyan számolták ki, de a szeretet energiája 27-szer gyorsabban terjed a fénynél!"
Én asszem ismerem a módszert. Most számoltam ki, hogy az undor viszont pontosan pi-szer erõsebb még a szeretetnél is, úgyhogy a fénynél ~85 ször gyorsabban terjed! Ja, a módszert "ex has"-nak hívják, és a legfontosabb eredménye az, hogy rengeteg leütést generál halálfölöslegesen.
Tényleg, ennyire õrülten komolytalan dolgot mi a francnak írsz le?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nem. Hanem 0.0.0.0.0.
8-asban nem igazán (3 bit). :)
Viszont akkor már említsük meg a 256-ost (a byte-ok).
Ja az én autóm meg 60 lóerõs, és ha nagyon szeretek akkor 27x gyorsabban száguld velem mint a fény :)
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
esetleg ehhez lehet köze?
napkitörés ellen pedig ionoszféra véd, nem pedig vízes óvóhelység. ui az ionoszféra töltése téríti el a napból érkezõ töltött részecskéket. látható formája ugyi a sarki fény. ha a nap polaritása megfordul, akkor sincs semmi extra, megy tovább az élet...
a föld pólusváltása a saját mag és a kéreg sebbességkülönbségének köszönhetõ...és nem egy-két év alatt lezajló folyamat, mire magára talál...
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Sokan csak fikázni tudják a maja civilizációt. Ha nem olvastatok a témában, akkor nem egy felületes vélemény a mérvadó, mert lehet hogy 1000 év múlva meg minket néznének hülyének. Ez nem esne jól senkinek, egyszerûen ilyen a kultúra.
A magasabb rezgésszint valójában azt jelenti, hogy mindenki meghal és átalakul, szóval tényleg világvége, aztán egy új kánaán kezdete.
A rezgésszintekrõl olvastam valahol egy elég érdekes adatot, nem tudom hogyan számolták ki, de a szeretet energiája 27-szer gyorsabban terjed a fénynél!
Ja és halál nincs, csak egy másik út, ami ugyanoda visz.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Igy elso olvasatra hirtelen hihetetlen modon emlekeztetett a Star Trekes technoblablakra ez a mondat. Mondjuk Kirk kapitanynak uvoltene egy gepesz, hogy "a kozmikus energia harmonikusan konvergal, Kapitany!" :D
Telleg csak tok jol hangzik a mondat.
"Nos, jóval értelmesebbek voltak, mint akik a Gergely-naptárat kitalálták, ahol 1-gyel kezdõdik minden... (Így pl. a 2000. év az valójában az 1999., és az új évezred ezért kezdõdõtt 2001-ben, stb.)"
Javitsatok ki ha tevedek, de szerintem a Gergely naptarban az evszamok az ev sorszamat jelentik. Tehat az 1. ev, az elso evet jelentette, a 2000. pedig a ketezrediket. 2000 januar elsejen meg csak 1999 ev telt el az idoszamitasunk kezdete ota, de a ketezredikben voltunk. Es igy ebbol a szempontbol teljesen ertelmes a dolog. Eleve mi az hogy nulladik ev? Olyan mintha azt mondanad hogy a nulladik gyereked szuletik, a nulladik autot veszed meg. Ha tisztaban van az ember hogy a datum konkretan mit jelent nem okozhat problemat a felreertes: a datum egy sorszam arrol hogy hanyadik evben jarunk.
lassan minden hétre jut egy világvége.
holnap lesz a világvége világnapja.
amúgy 42.<#vigyor2>#vigyor2>
\"Nothing happens unless first a dream…”
16 bites rendszeren 16 bit, 32 bitesen 32, na és vajon 64 bites architektúrán hány bitet jelent az int? Speciel az én linuxomon /usr/include/asm/types.h szerint "typedef __signed__ int __s64;"...
csaba42: címe: A maja papok titkai, ISBN: 963 09 0708 9
szasz85: bocs, egy hozzászólással feljebb akartam kattintani, mea culpa
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Azért igazán utánnanézhettetek volna, mielõtt megírjátok a cikket:
1) a harmadik helyiérték nem 20-ig ment, hanem 18-ig, így az év 360 napos.
2) nem használtak holdévet, hanem napévet, mint mi.
3) ne írjatok már olyant, hogy "0.0.1.0.0 nagyjából egy évet
4) ebbõl kifolyólag nagyon is tisztában voltak a szökõnapokkal, és 1) és 3) következménye, hogy náluk szökõhét volt (azaz nem egy-egy napot toldottak be).
5) a maják a naptáruk kezdõdátumát "kicsit" régebbre, kb 5 millió évvel ezelõttre tették, az ie 355 csupán egy olyan dátum, amikor a két naptár újéve egy napra esett.
Ha valakit érdekel a valóság is, nemcsak a blikkes marhaságok, annak ajánlom Kuzmicsev könyvét (õ fejtette meg a maja írást), remek olvasmány.
...csak honnan szedek annyi szûz lányt. Van annyi egyáltalán? Lehet elég lesz ha simán kékrefestett fószerokat gyilkolok le. Na errõl még megkérdem a hangokat.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
halt();
}
Én mint a gonosz követe sajnos nem tudom ezeket a fontos dátumokat, így nem tudom tönkretenni a földet, ezúton is elnézést kérek.
AMD Athlon X2 5200+ ATi Radeon HD3850
azaz pontosabban 19.19.19.19.19 utan 1.0.0.0.0.0 jon...
http://en.wikipedia.org/wiki/Year_2038_problem
ps:
A maja naptar 20-as szamrendszert hasznal, a romaiak eredetileg 5-oset, mig az arabok mindig is 10-est. A szamitogepek viszont altalaban 2-es, 8-as vagy 16-os rendszerben dolognak. Amikor a maja naptar atfordul, akkor 19.19.19.19.19 utan a 20.0.0.0.0.0 jon, mint ahogy idoszamitasunk szerint 1000-ben 9.9.9 utan 1.0.0.0 jott.
Inkább azt mondja meg valaki hogy a maják 0.0.0.0.0 hogy tették a mi Gergely-naptár szerint i.e. 3114 augusztus 11-nek. Szóval értitek... hogy jött ez ki?
Makonyával vitatkozni nem szabad, tényleg nem!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ez a szám valszeg tényleg nagy nap lett volna a majáknak, akik szinte mint egy horoszkópot használták a naptári rendszerüket.
Mi már kevésbé tulajdonítunk nagy jelentõséget a dátumoknak, persze azért Billgéc gondoskodott róla, hogy a Y2K szinte mint egy gonosz isten lebegjen a fejünk fölött.;)))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A másik: ha úgy veszem, ma is van sok kicsi tajgetosz. Kulturális. Vagy, ha úgy tetszik: humán erõforrás menedzsment."
Na igen, csakhogy akkoriban ha megtanult repülni a tajgetoszról akkor õ lett a falú varázslója, ha meg nem akkor egyel kevesebb béna maradt a társadalmuk nyakán.
Ma meg a humán erõforrás mendzsment kivágja a tajgetosz pozitivat, akkor majd kapja a jó kis "segilyt" a sok pulya után, és természetesen a sérült gyerekért még több "segilyt" kap, szóval nem csak hogy a társadalom nyakán marad, hanem még többszörözi is az eredeti problémát.
Na ez a különbség az ókori "délceg" jóképü emberekbõl álló társadalmak és a maiak között
(egyébként ez is baromság, honnan tudod hogy az ókorban délceg joképü emberek éltek? én még egyel sem találkoztam...)
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Waterman: igazad van a dolgot illetoen, vagyis:
Az itt levo szamitas szerint 8761,12 jon ki evszamban, vagyis: 5646,4 -ben fog atfordulni a maja naptar!
Aki szamitotta itt a dolgokat, az csupan 3634,4 evet tevedett!
De ha azt veszem alapul, hogy a legfelso dekad csak 13-ig kepes szamolni, mindattol fuggetlenul, hogy 20-as szamrendszerben keszult a cucc, akkor:
3018,1. ev jon ki kerekiteses szamitassal, vagyis e szerint a naptar szerint a vilagvege 3018,1.evben jon el es kozel sem 2012-ben, szval itt valaki vagy nagyon nem hiteles infokat nyomott, vagy pedig nagyon nem tud szamolni, de a lenyeg:
A VILAG VEGE MINDENKINEK AKKOR JON EL, AMIKOR MEGHAL!
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW