A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A komoly kapcsolatok híve vagyok. De azért néha belefér.

kifli
Nem vagyok semmi jónak az elrontója, de nem keresem feltétlen az ilyen kapcsolatot...
Bruk
A komoly kapcsolatok híve vagyok.

Lyukasbogrács
Azt, hogy csak egy éjszakáig tartanak.

Nem feltétlenül.

GyuriX2572
pár hét után legalább van egy kialakult kép benned, mégiscsak más mint egy vadidegen...

ha meg valakit csak 1x dugsz meg, az eleve azt jelenti, hogy rossz volt 😄

Nyilván benne van a pakliban.
Egyébként ha összejössz egy lánnyal,akivel egy hónapja ismeritek egymást...mindez nem derülhet ki 2 hónap múlva?

GyuriX2572
számomra visszás egy olyan nõvel összebújni, akirõl alig tudok valamit, lehet egy óriási kurva, lehet nemibeteg, lehet elmebeteg, tolvaj stb

egyéjszakás kaland részeként vesztettem el(...), azóta tudom, hogy nem nekem való ez a téma :S

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

1. nem
2. igen

GyuriX2572
mindegy

Érzelmi vagy testi intimitáshoz? 😄

GyuriX2572
szerintem pár óra ismerettség nem elég a kellõ intimitás kialakításához....

Jah. Így van. Ugyanarra vágyunk mindketten. Csak én nem kombinálom meg csûröm csavarom annyira,h milyen keretben kapom meg a képet.

chhaya
Hát jó esetben ezek szorosan összefüggnek.. <#vigyor5>

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Nyilván. Pl. számomra nem az jelenti a boldoságot,hogy azt mondom vkire,h õ lesz a férjem...hanem az,hogy jól érzem magam vele, és minden smakkol.

chhaya
Persze... csak mindenkinek más jelenti a boldogságot.
És innentõl minden csak meddõ vita és szócséplés. 😄

Nem vettem támadásnak. 😊
Én is azzal akarok együtt lenni,akibe szerelmes vagyok...de ez nem mindig derül ki azonnal, hogy most így lesz vagy nem. Van hogy késõbb jön a szerelem...nem elsõ látásra.
Nekem a társam volt abban az idõszakban ez az illetõ. Sokkal több dolgot megosztottunk egymással,mint olykor egy normális kapcsolatban,amit komolynak kiáltanak ki az emberek. Szerintem hülyeség megbélyegezni a kapcsolatokat sokszor. A lényeg az,h keresed a boldogságot egy másik ember mellett...nem?

chhaya
Menthetetlenül romantikus alkat és szerelempárti vagyok, sry. 😊

Fura dolog ez. Alapvetõen ugyanígy gondolom,mint te...de mikor ilyen szituációban voltam...én ezt nem éreztem ilyennek,h "addig míg nincs más". Jól éreztük magunkat...ennyi. Telt az idõ. Nem kerestem mást. Õ se. Ha jött vki vmelyikünknél,aki bepróbálkozott...akkor mérlegeltük,h na most ezért megérné-e feladni,ami köztünk van és külön menni vagy nem. Ahogy szerintem ez egy normál kapcsolatban is van,ha vki megkörnyékezi az embert.
Sok elbaszott kapcsolatról hallottam már barátok által...megcsalás,elhidegülés,stb. és közben minden halál komolynak volt kikiáltva: eljegyzés, együttélés,amit akarsz. Közben meg nem szexeltek,vagy épp mással (is), kamuztak az érzéseikrõl. Mi anno nyitott lapokkal játszottunk. Nem kábítottuk egymást. Csak jól éreztük magunkat. Ez miért lenne rosszabb, vagy akár megalázó? Egy házasságban sem garantált,hogy örök élet és 6 nap lesz. Akkor egy laza kapcsolatnál miért kellene ilyen szigorúan venni mindent? Miért kellene beletaszigálnunk magunkat "szamár" szerepbe? Miért nem 2 egyenrangú félrõl van itt szó,akik korrektek egymással?

chhaya
Nemtom, kicsit bonyolult (sok) lenne definiálni. 😊

Egyrész nem lennék együtt úgy valakivel, ha nem vagyok szerelmes. Ez nekem fontos. Szval ha az elején nem érzem úgy, hogy ebbõl érzelmi szempontból egy mélyebb dolog kialakulhat, akkor nem kérek belõle.
Ahogy Laceee is írta, nekem sem jön be ez a "te is jó vagy, míg nincs más", hiába nagyon jó fej az illetõ. Egy társ kell, nem szabadidõpartner... olyan társ, aki a szerelmem, akivel egy hullámhosszon vagyunk, akivel együtt akarunk lenni és nem mással, és még sok hasonló bla bla.

Amúgy nem támadásnak szántam, mindenki el tudja dönteni, hogy saját magának mi a jó, nem is ítélem el... csak tõlem távol állnak az egyéjszakás dolgok meg a laza kapcsolatok.

Lacee86
Hát azért nem olyan barokkos komolysággal állok neki párt keresni, h én a gyerekem anyját keresem. 😄 De ha több hónapja jól mûködik a dolog, miért ne villanhatna be ilyen ötlet, fõleg ha az ember már nem 16 éves... Ez a "te is jó vagy, míg nincs más" megint csak olyan fura nekem. Csak azért nem kell senki, h legyen míg nincs más. Ez szerepként is elég megalázó... Már csak azért is, mert sztem ritka eset, h az egyik fél ne érezne többet egy idõ után.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

SötétBarom
Fordítsd meg. 30 felett felszedsz valami early-twenties kisportolt tesztoszteronbombát, aki úgy megrak napi 3x, hogy azt se tudod hol vagy.. Mondanád neki egybõl, hogy sorry, de nem tudom elképzelni veled az életem, ne is dugjunk inkább, mert minek?!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Definiáld már azt,h "együtt vagy vkivel" az számodra mit jelent.
Akkor te most vagy szûz vagy, vagy 1 pasid volt/ és van eddig...vagy lélekben egy ribanc vagy - már elnézést- ,ha több pasival is el tudod képzelni magad sok-sok év múlva is.

Én õszinte vagyok,és felvállalom azt,hogy az elmúlt x évben voltak olyan pasik,akikkel úgy voltam együtt, hogy tudtam,hogy nem akarom velük leélni az életem hátralevõ részét. Ettõl függetlenül hosszabb-rövidebb idõt velük töltöttem attól függõen,hogy hogyan éreztük magunkat együtt. Voltam szerelmes közülök egy-kettõbe, ez viszont is elõfordult; de olykor még a szerelem sem elég. Egyébként van akivel eltudtam képzelni azt is,hogy 20 évig jól ellennék vele. Összeköltözést is; DE a gyerekem apjának nem akartam volna.

chhaya
nõi szemmel ez annyira nem csábító lehetõség 😄

SötétBarom
Mér nem? Mondjuk 22 évesen összejössz egy igen-igen kõkemény 33 éves milffel, akkor nem kefélnél vele fél-egy évig? Én simán.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

chhaya
csak akit nem tudok elképzelni x év múlva magam mellett, azzal nem vagyok együtt

Ki mondta,h lesegetsz másfele? Nekem volt egy hosszan tartó laza kapcsolatom. Megdumáltuk az elején,h amíg mi találkozgatunk,addig nincs más. Ha vki bejön a képbe,akkor mi nem találkozunk többet. Ennyi. Miért nem elég? Nem mindenkit tudsz elképzelni szerintem te sem a gyereked anyjaként,nem?

Lacee86
De ha jól érzik magukat egymás társaságában, megvan a "közös nevezõ", akkor miért nem lehet ezzel megelégedni... Én ezt sosem értettem. Nem mondom, h most akkor le kell horgonyozni életük végéig egymás mellett, mert ha esetleg már nem mûködik, akkor lépni kell. De ez a "jó veled, de azért lesegetek mindenfele" hozzáállás nagyon nem az én stílusom. :/

HTS s3rg1nh00
életkorról sehol sem volt szó,nem tudom honnan vetted a 30 évet...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

*egy éjszaka alatt

Nem szabad elhamarkodottan ítélni. Egy ilyen "kapcsolat" nem feltétlenül csak úgy mûködhet,h "odamegyek..dugok...hazamegyek".
Van az úgy,hogy 2 ember nagyon jól érzi magát a másik társaságában, élvezik a közös programokat, jó a szex, de ez kevés,mert mondjuk mást várnak az élettõl,nem egymást képzelik el maguk mellé életük végéig. Meg ugye minden kapcsolatban vannak szabályok...egy lazábban is, egy komolyabban is. Nyilván egy éjszaka minimálisra redukálódnak a keretek, de egy "dugópajti" esetében ez nem így van.

Lacee86
Na jah. Mondjuk én nem csinálnék ilyet... Az egyéjszakás kalandnak se vagyok híve, de arra még azt mondom, h belefér. De ez azért nekem már sokkk.

daemonervosa
A micro szempontjából nem nyerõ, de ha csak fél percre rakod talán nem lesz baja, a vinyó viszont szépen átsül. Mondjuk ha arra kerül a sor, nem a 10 filléres micro miatt aggódik az ember 😄

Trolling is a art.

Friends with benefits. Vagy akár úgy is lehet mondani,h laza kapcsolat.

Lacee86
Az már sokéjszakás kaland. 😊

efti
"aki 30 évesen is szûz, az nem hiszem, hogy gondolna róluk bármit is"

Miert ne lehetne rola velemenye?

Van velemenyem az ongyilkossagrol, pedig sosem probaltam...

WWFSMD?

efti
egyeb:

Volt egy fel evig tarto egyejszakas kalandom. Meg a legelejen ki volt mondva, hogy nem szol a dolog masrol, igy szerintem rendben volt a dolog.

WWFSMD?

chhaya
nem volt, nem lesz

Egyébiránt nem ítélkezem. Tegye mindenki azt,ami õt boldoggá teszi (és amivel nem árt másoknak).

Egyéb: Volt ez is,az is. Már csak komoly kapcsolatra van igényem.

Willenbrock
😄

Willenbrock
Nincs bennük részem mert keveset járok bulikba,de egyáltalán nem ellenzem,ha nincs komoly kapcsolatban az ember akkor miért ne?

akkor úgy írta volna
Molnibalage
És, ha úgy értette a kérdés feltevõje, hogy még ezen a téren szûz...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

SötétBarom
Egyszer élünk. 😊

Sok nem volt mondjuk, de nem is vagyok rászorulva 😄

dugnám
aki 30 évesen is szûz, az nem hiszem, hogy gondolna róluk bármit is
milk4

De még nem tudtam nemet mondani 😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

HTS s3rg1nh00
...ha valaki még szûz akkor már nem is gondolhat semmit az egy éjszakás kalandokról?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D