A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki pl. Észak-Dunántúlon vagy Pest megyében volt az idei év nagyobb részében, az legalább az oroszlányit és a csákvárit biztosan átélte (a januári nagyjából az ország kétharmadán legalább érezhetõ volt), még ha észre sem vette - tehát a "Nem." válasz nála nem lehet pontos, hiszen van "Igen, de nem tudtam róla, vagy észre se vettem." válaszlehetõség. Hozzácsapva, hogy az elmúlt 15-20 évben mennyi regisztrált és megemlített földrengés van, az 50% feletti "Nem" érdekes :)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mi számít annak? Mert napi több ezer 2-esnél gyengébb rengés van, de azt csak mûszeresen lehet érzékelni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://www.tenke.hu
Apámék a ház elsõ felében azt mondták, hogy remegett alattuk az ágy, én semmit nem vettem észre, pedig van rá egy érzékeny mûszerem is, de semmit nem jelzett (lávalámpa ami akkor is zörög ha véletlenül az asztalhoz érek :D).
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Ez a boksz velejárója, de azért többnyire idõben abbahagyják. Ettõl függetlenül igaz az, hgy adottság kérdése. Elég megnézni a két Klicskót, az idõsebb bírja, a fiatal sokkal kevésbé.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
\"fingjál bele a rencerbe\"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol