A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Csak a szokásos slendriánul megfogalmazott kérdés :) "Éltél már át?" - "Igen, de nem" :)

Aki pl. Észak-Dunántúlon vagy Pest megyében volt az idei év nagyobb részében, az legalább az oroszlányit és a csákvárit biztosan átélte (a januári nagyjából az ország kétharmadán legalább érezhetõ volt), még ha észre sem vette - tehát a "Nem." válasz nála nem lehet pontos, hiszen van "Igen, de nem tudtam róla, vagy észre se vettem." válaszlehetõség. Hozzácsapva, hogy az elmúlt 15-20 évben mennyi regisztrált és megemlített földrengés van, az 50% feletti "Nem" érdekes :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lacee86
Éltél már át? Ez a kérdés. Ez az én olvasatomban azt jelenti, h amit én is érzékeltem. Amit észre se vettem, azt hogy éltem volna át? Ezért írtam, h itt nálunk volt 3-as körüli, de én nem vettem észre, ezért nem is éltem át. Õszintén szólva nem is szeretnék átélni...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Dzsini
Te se szoktad olvasni a linkelt hivatkozást (vagy bármilyen egyéb forrást), ugye? :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Molnibalage
Ha igen, akkor sem vettem észre.

Mi számít annak? Mert napi több ezer 2-esnél gyengébb rengés van, de azt csak mûszeresen lehet érzékelni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tigeroo
:DDDDDDDDDDD
tenkenorman
Kint cigiztem a teraszon egy haverommal, az összes madár felreppent full sötét volt, olyan jurassic parkos lett a hangulat és akkor jó 6 - 7 másodpercen keresztül lehetett érezni jó nagy amplitúdójú rengéseket, pont csuktam be az ajtót és azthittem én vagyok ilyen erõs:D

http://www.tenke.hu

bardocz
Masszírozta a seggem a szék, miközben kajáltam. Jól esett.
David2
igen, az oroszlányit, elég durva volt

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Metalmilitiakid
Igen, de nem tudtam róla, vagy észre se vettem.

Apámék a ház elsõ felében azt mondták, hogy remegett alattuk az ágy, én semmit nem vettem észre, pedig van rá egy érzékeny mûszerem is, de semmit nem jelzett (lávalámpa ami akkor is zörög ha véletlenül az asztalhoz érek :D).

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

chhaya
Nem.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Lacee86
Nem. Pedig volt 1-2 kisebb már (3 körüliek asszem) itt is, de én nem éreztem.

Dzsini
Idén az oroszlányit és a csákvárit is jól lehetett érezni - kárt nem okozott nálunk, csak összekoccant pár dolog.

nem

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

eddig kb. 10 földrengést éreztem, de mindig távol voltam az eipcentrumtól
SötétBarom
IGen, de aludtam.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

HTS s3rg1nh00
kisebbet 2x is

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Mekkora a felkarod legnagyobb kerülete? ==>> Éltél már át földrengést?
tigeroo
mmint ez a következõ kérdésre
tigeroo
nemtom
Pankrácio az csak "szinház", ezt köztudott tény. :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Sajnos Arthuro Gatti már nem él, de Micky Ward életérõl készült a The Fighter c film, érdemes megnézni.

Ez a boksz velejárója, de azért többnyire idõben abbahagyják. Ettõl függetlenül igaz az, hgy adottság kérdése. Elég megnézni a két Klicskót, az idõsebb bírja, a fiatal sokkal kevésbé.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

89
az agyuk viszont ha nem is üveg, de szivacs lesz :D

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Zsír hát... Most õszintén... Nem mindegy neked ha zsír, ha izom, ha valójában ötvenes vagy huszas a karom? Idenézz ez a lényeg, két NEM üvegállú pali:

http://www.youtube.com/v/AZP-IfSZxl0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

zöldeshányás
És ha az zsír?<#gonosz1>

\"fingjál bele a rencerbe\"

36 környéke...
zöldeshányás
Lehet hogy rúg, de az a gyengeség jele.Akinek pöcse van az tegye fel a kezét és küzdjön.Persze a ratyik lehet nem így gondolják.A fluorgyerekek világában biztos másképp megy.

Lacee86
Asszem, egy kicsit elbactam a választ. :DD 25-26-ra nyomtam, fogalmam se volt ilyen méretekrõl, csak gondoltam én elég gizda vagyok. De elõbb megmértem, és 31-32 körül van. Mondjuk ez se sok, de mégse 26. :D

89
háháhhá manoé nagyobb háháhá :D

zöldeshányás
37<#idiota>

És Te? <#ravasz1>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

89
de hatásos :D

Guren
hogy a picsába ne rúgna

zöldeshányás
Ó, én csak úgy kérdeztem.Tudjukmá' hogy mekkora kar mellõl beszélsz. :)

38cm, de én nem is akarok megverni senkit. Egyébként is hogy jön ez ahhoz, hogy valaki üvegállú vagy sem?

bardocz
Izmos, nagydarab, és? Ha szar a mozgása, soha nem fog célbatalálni. Azt meg megnézem hogyan gyúr állra meg halántékra.
zöldeshányás
Férfi nem rúg tökön férfit.Az féreg dolog.

Guren
golyói csak vannak

zöldeshányás
Azt még nem tudjuk hogy neked mekkora a felkarod legnagyobb kerülete?

Alapvetõ a bokszban, hogy fejre nem lehet edzeni. Valaki vagy üvegállú, vagy pedig bírja az ütést. Ez adottság kérdése, nem a gyakorlásé.

zöldeshányás
Öhm, és középen mérd ne a szélén.<#duhos2>

Motoroj
WWE - A nyers erõ

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

zöldeshányás
Megnézném mire mennek egyesek a technikával pl az osztálytársam ellen.Lehet hogy te megütöd párszor, lehet hogy még jó helyen is de õ baromira nem fogja megérezni mivel 5 éve gyúr, tetõtõl talpig színtiszta izom (jó nagydarab).Kicsit lehet több idõ neki célba találni de ha megüt, na akkor véged, az tuti. :)

Motoroj
Értem. Akkor holnap újramérem. Talán egy kategóriával feljebb csúszok.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

89
37...de sajnos már hasam kerülete is jó nagy :D

bardocz
A 30 centis vonalzó 28 centi e szerint.
chhaya
24 centi volt legutóbb.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

N o N a m e
csak a "Nemed?"-re válaszoltam :D
tenkenorman
33-34 de ez tuti pontatlan.

http://www.tenke.hu

BaliBoy
Fogalmam sincs. És nem is különösebben érdekel.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End