A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mert magasabb hangerõn jobban hallani a hertz-eket, basszusokat, stb. úgy pedig élvezhetõbb.
de ez is igaz:
Mert fel akarják magukra hívni a figyelmet, hogy milyen zenét hallgatnak, milyen kocsijuk van, milyen fasza csávók/csajok õk.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
és
Mert rosszul használják a készüléküket és a hangszóró valójában a fülükkel ellentétes irányba szórja a hangot.
mind2 igaz. Az h felakarják magukra vonni a figyelmet, rézbõrû szokás.
I met God. She's black
ha netán kimennénk csoportosan a vadonba egy szál semmiben, üres kézzel, és beesteledik, a levegõ is lehûl, hallod a farkasokat.
na ez az ami elválasztaná az életet a haláltól, a tûz.
vagy egy géppisztoly 5000 tölténnyel, meg egy gázzal 25 fokra fûtött lakás. de ezek csak adott technológia ikszedik szintjei. alapvetõen a tûzcsiholás tette lehetõvé hogy egyáltalán kimozduljunk afrikából. a többi fönt felsorolt vívmány nem annyira elemi, hogy kihalt faj lennénk nélküle.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
WWFSMD?
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Melyik az a találmány, amely leginkább elõremozdította az emberi fejlõdést?
szerk.: technikai értelemben, nem pedig evolúciós értelemben.
20.1% 57 Az internet.
14.5% 41 Belsõ égésû motor.
10.2% 29 Telefonközpont.
9.5% 27 Gõzmozdony.
9.2% 26 Antibiotikum.
9.2% 26 Rádió, televízió.
6.4% 18 Repülõgép.
4.9% 14 Dinamó / generátor.
4.2% 12 Színes televizió.
3.2% 9 Atombomba.
3.2% 9 Egyéb (kifejtem).
2.1% 6 Biztonsági gyufa.
1.8% 5 GPS.
1.4% 4 Részecskegyorsító.
Összesen 115 szavazatból 12 tartózkodott.
pl. mit ér a könyvnyomtatás az írás feltalálása nélkül, vagy az autó/mozdony/szekér a kerék feltalálása nélkül?
szóval legyen a tûzcsiholás szerintem az volt a legjelentõsebb az emberiségnek
Persze balesetet okozni lehetett mindennel, ahhoz elég a paraffinos palackot ledönteni, felhasítani a gázvezetéket vagy meglocsolni a kezdetben szigetelés nélküli villamos hálózatot :)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Persze, komoly szerepe van a villamosságnak, de a világítás már közel egy évszázaddal hamarabb is megoldott volt.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Belsõ égésû motor. --> Hihetetlen rugalmasságot adott a szállítás terén.
Gõzmozdony. ---> A gõzgép szerencsésebb lett volna. Az emberi izomerõt sokszorosan meghaladó teljesítmény, hatalmas tömegû áruszállítás hajózás nélkül is lehetségessé vált.
Antibiotikum. ---> Nem hal bele minden hülyeségbe az ember.
Telefonközpont ---> Nagy távolságon is azonnali kommunikációs lehetõség.
Villamos vezetékes hálózat ---> Az éjszakai munka is lehetségessé vált.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
nem lesz még egyszer,mert még a hajam alatt is volt
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
meg azt tudom hogy voltam skarlátos is
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Rózsahimlõ (érettségik alatt <#idiota>#idiota>)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Egyik még bölcsibe', másik meg oviba', nem is emlékszem mennyire volt szar :D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gyermekbénulás elleni, Di-per-te (torokgyík, szamárköhögés, merevgörcs) és BCG (gümõkor) oltás akkoriban még kötelezõ volt, tehát azokra megvan az immunitásom, a kanyaró kimaradt.
viccen kívül, lehet hogy jobb ha még most átesel rajta, mint felnõtt korban. Késõbb elég veszélyes lehet (halálos is)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ezt éltem át a múlt héten. A szomszédok meg mindenki érezte a környéken, én viszont fel sem keltem rá. :(
anno 1987