127612
-
#1051 :O nem hittem volna h a sör lesz az első:)
bár még lecsúszhat -
#1050 pf nemtom mit válasszak:D mind kell!!44 -
#1049 [b]estig marad ez, addig éljétek ki magatokat, aztán este kirajuk kicsit átrendezve a dolgokat. -
#1048 Ha a részegedés a cél, akkor eléggé azonosak. :D Ez olyan, mint a zenés kérdés, annyi lehetség létezik, hogy a kicsit is hasonlókat muszáj egybevenni. Szerintem CSAK töményeket kellene belevenni, és arra koncentrálni, hogy buli alkalmával melyiket fogyasztjátok leggyakrabban. Nyilván itt már kevésbé lesz szerepe a pia ízének, nem az ínyencségről szól. Ezeket pedig azért vonnám össze, mert nem tömények, és valaki nem iszik töményt, DE annak már nincs jelentősége, hogy a nem tömény piákból melyiket favorizálja. A tömények terén is össze kellene vonni a lehetőségeket. Én nem vagyok italszakértő, de szerintem kár külön opcióba venni ezeket: pálinka, ouzo, tequila, vodka. Ezek majdnem azonos típusú piák ... bár akárhogy töröm a fejem, azért ha arról van szó, hogy melyiket szereti a nép, akkor erősen eltérnek a vélemények. Ergó úgy néz ki, hogy muszáj lenne szétszedni őket, de annak sincs jótékony hatása, hogy lesz 20 választási lehetőség. Én sem tudom, hogy hogyan kellene, várjuk a tippeket, vagy marad így. (Már írtam kettő elgondolást lentebb, azokat is lehet kombinálni... ) -
#1047 akkor írunk ki olyat is majd hogy " rövid / hosszú " -
extramagascsaj #1046 +fav -
#1045 sör bor egy kaptafa? köze nincs egymáshoz a kettőnek :p -
#1044 akkor csere. írd ki ahogy gondoltad! -
#1043 vodka-martini :) -
#1042 Uh, szerintem kicsit káosz van a lehetőségek között. Sok az átfedés, vodka, pálinka, tequila elvileg ugyan az a típus, mindegyik pálinkaféle, csak ... kis eltérés, egymás alfajai. Ja, és az Ouzo is ide tartozik elvileg. Sör, bor, pezsgő egy kaptafa, szerintem csak a töményeket kellene idevenni, lehetne az a kérdés, hogy buliban mit iszol. Nyilván ott általában töményeznek, aki pedig nem, annak igazából mindegy, hogy az előbbi hármasból melyik. Mármint úgy értem, hogy nincs jelentősége az eltérésnek. Szerintem kevésbé kellene arra koncentrálni, hogy melyik ízlik jobban, inkább arra menjünk rá, hogy melyiket fogyasztjuk leggyakrabban. -
#1041 kedvenc = amit a legjobban szeretsz... -
ba32107 #1040 kicsit pontatlan a kérdés, mert ha csak az íze miatt iszok, akkor sör (ezt is nyomtam be), de ha bebaszni kell, akkor megiszok mindent -
#1039 szerintem nincs értelme, épp az az érdekes ebben hogy az sg-s társadalmat méri fel. -
#1038 jó is a rostos ital :P rostora marja a torkodat :D -
#1037 jó van alkeszek,de akkor remélem lesz kedvenc alkohol mentes italod szavazás is és benne legyen ám a fincsi meleg kakaó is !!! -
#1036 külsősök is szavazhatnak,akik nem sg-sek? -
#1035 juuuuuuuuj XD ez komoly :DD
nem tom mire szavazzak XD
am az ouzo-t el irtad :D -
#1034 ha már nincs külön Jager akkor + vote a páleszre -
#1033 tablettás bor? :D -
#1032 nah király xD -
#1031 sztem külön kéne szedni a rövideket -
#1030 ennyi lehetőség se volt még :D
mehet újra a reklámkampány hogy szavazzanak sokat!!! -
#1029 Német, gyógynövényből készült gyomorkeserű likőr
de nyugodtan írhatod külön ugyis nyer xD -
#1028 oks sztem más nem is kell... vagy még az h megiszom mind :DD -
#1027 jager amúgy hova van sorolva? :$ én whiskey-s vagyok nem azért kérdezem :)
-
#1026 beírom még...
akkor elkészítem így aztán max ha reklamálnak akkor bővítem mint szoktuk. -
#1025 gin, ouzo?:) -
Fbn Lx #1024 ez jóez, íyg mehet is -
#1023 csak szép sorjában :] napi egy :) -
#1022 ketvencz sör? -
#1021 -
#1020 felvettem a listára :] -
#1019 tekila hova tartozik? -
#1018 akkor alkossuk meg előre a lehetőségeket, aztán ha kész a tökéletes akkor kirakom. eddig ezeket tenném bele
először csak típusok szerint, aztán ha ez lement mehet egy a nagyobb márkákkal is
sör bor pálinka vodka vermut whiskey likőr kevert -
#1017 legjobb az ukrán hambi...utána csak úgy SUGÁRZOL a jóllakottságtól xD -
#1016 alap xD -
#1015 hülye picsa -
#1014 háló party :\
-
#1013 HP = házi pálinka? -
#1012 az otthoni paraszt hambi a király..