127612
-
#891 Onnan, hogy pl. a szüleid lépnének feléd (mert nyilván láthatják ha baj van), csak te elzárkózol előlük, inkább magadban tartod, magad oldod meg... Vagy mert tudod róluk, hogy bármiben melléd állnának, csak te félsz szembenézni velük. :P -
Verseghy #890 21dik századi srác:D:D -
#889 Onnan hogy volt már rá eset hogy megbeszélte, de többet nem kér belőle.
Én kifejezetten utálom az szülőkkel ezeket az őszinte vallomásokat. Rühellem ha apám vagy anyám kezd dumálni a szexről. Hagyjanak engem nyugton, ami érdekel annak az interneten utánanézek és kész. -
#888 Igen, de nem teszem. -
#887 Csak az lát benne politikát, aki annyira bele akarja magyarázni. (Van köze a politikához, de nem olyan szinten, mint ahogy egyesek flémelnének. Nem lenne értelme idesorolni azt, hogy kitől, kiktől jött a kezdeményezés.) Amúgy igen, kibontakozhatna belőle egy vita, ami szerintem egészséges is lenne egy bizonyos határig. Egyszerűen nem kellene politizálni, csak véleményezni magát a tervezetet. Én is kétszer meggondolnám, hogy ki szabad-e tenni, de ha arra alapoznánk, hogy az emberek nem vonják bele a politikát, akkor ez egy egyszerű kérdés, semmi extra nincs benne. Viszont a látogatók elkezdenek gondolkozni, továbbragozni, és pikk-pakk elkezdenek flémelni. Úgyhogy szerintem sem jó ötlet kirakni (így utólag), de egyébként érdekes téma lenne, és csak az emberi hülyeség áll az útjában... -
#886 hát nekem hála az égnek nincs olyan problémám amit meg kéne velük beszélni... -
Verseghy #885 nám-.- -
#884 hülye kérdés :D -
Verseghy #883 'Igen, de nem teszem.'
Ha valaki nem teszi akkor honnan tudja hogy meglehet? -
#882 sajnos rossz kimondani, de tény hogy szüleimmel szinte csak akkor ülök le beszélgetni (általában) hogyha valamit kérni akarok :) el akarok menni stb.
egyébként csak úgy " mi volt ma anyu? mesélj? mit csinálunk a hétvégén? miben segítsek? stb... " rossz ez így hogy őszinte legyek :/ -
#881 én is megtdnám,de egyszerüen nem akarom,soha nem kértem segítséget a házifeladatban sem,minek beszéljek meg minden lófaszt,amit meg tudok oldani magamtól:) -
#880 meg tudnék, ha megbeszélném velük:(
nemtudom miért, de évek óta nem igazán beszélgetjük meg a problémáinkat, lehet változtatni kéne ezen nemtom ti hogy vagytok vele, egy nap pl. mennyit beszélgettek szüleitekkel.... -
#879 az adó témát én ki nem raknám,akkora flém lesz hogy csak úgy füstölni fog... -
#878 nos, akkor pár napra előre van miből válogatni, haladunk sorba ;) -
Verseghy #877 beleirjuk -
Fbn Lx #876 milyen típusú nők jönnek be a legjobban?
-európai
-keleti
-mediterrán -
Zóanagyvarázsló #875 A kifőzdék is megérdemelnének egy külön kategóriát. -
Verseghy #874 -
#873 Dugtál már kecskével?
- igen
- nem
XDDD -
Verseghy #872 Mi a kedvenc gyorséttermed?
- KFC
- Burger King
- Don Pepe
- McDonalt's
- Kínai
- Török
- Egyéb
- Nem szeretem ezeket a kajákat. -
#871 OMG :-ccccccccc -
#870 Szoktad samponnal mosni ?
-Igen
-Nem
-Mit?
-Mi aza sampon?
-Nincs is olyanom :D -
#869 -még nem pelyhedzik -
#868 Borotválod?
-igen
-nem -
#867 Mit szólnátok ehhez?
A szüleiddel minden problémát meg tudsz beszélni?
- Igen, és meg is teszem.
- Igen, de nem teszem.
- Nem.
Egy másik oldalon van egy szavazás az internet, - és kanapéadóról. Az is érdekes téma lehet. :D cikk -
#866 szép napot
kéretik új szavazás!:D -
Fbn Lx #865 reggae -
#864 :DD
am nekem még csak 1 volt, az is spam miatt volt, nem tudtam hogy létezik ilyen hogy büntetőpont, nem tervezek újabb büntipontokat egyenlőre.
-
#863 -.- -
#862 yo neked ,hogy tudsz Raegee-zni , nekem nem megy :( -
#861 lesz... -
#860 hheheee még nincs büntim pedig már 3éve regiztem:PPP -
#859 11-20 között nem?:D -
#858 én nem mondom meg melyiket nyomtam :D -
bracsek #857 Az örök ban se tart örökké :) legalábbis az ártatlanoknak ;) -
#856 1 db büntetöpont ha összejön akkor örök banra vagyok itélve,szal nagyon figyelek magamra xD -
#855 Nekem is ezért van cset bannom.Beragadt az egyik billentyűm és teleírtam 3 sort b-betűkkel.Persze egyből kaptam a büntipontot :) -
#854 Nem jó a kérdés. Úgy lenne helyes hogy volt e már büntipontod. Mivel egyszerre kinek lehet 20 büntipontja mikor 5nél ban van?:D -
#853 Mit is mondhatnék... -
#852 ogen! :C