127612
-
#931 érdekes az is hogy a mekinek alapköve, hogy csak az adott országban megtermelt termékekből állíthat elő árut, pl. hús. na most nővérem míg mekizett kiskorába tudta meg hogy a magyar mekiknek 1000marha/hó a "fogyasztásuk"... továbbgondolva, hol születik mo-n havonta 1000marha? :)
kicsit nagy telepek kellenének fenntartani ennyi állatot. sebaj némi szamárhusi stb. -
#930 tudod az a gyorskajálda amit vágó istván fejével reklamoznak
-.- -
#929 Sok hülyeséget hordasz ám össze :) -
#928 ez nem jó kérdés mert mc,kfc, kínai... :D -
#927 néha néha ettem kfc-be is, az a baj hogy eszméletlen finom (számomra) de 1000ért kapok 2 csirkeszárnyat, amivel a seggemet kitörölhetem, nem gyorsétterem inkább gyorskostóló :D -
Verseghy #926 -
#925 otthoni kaja a legjobb, tudod mi van benne, bár néha műanyagot is eszem -
#924 nem fogyasztok ilyeneket, legalábbis ritkábban (havonta 1-2alkalom) -
Fbn Lx #923 Nagybátyám biztonsági őr a plázában, ő lát hasonlókat. kínai étterem szakácsa fikázik kajakészítés közben, meg ilyesmiek. -
#922 egyszer ettem ott,de nagyon jó volt a kaja,hatalmas nagy csípős mellehusa volt egy hamburgerben:D -
#921 KFC-be sokan esznek biztos:D
Szerk.:(látta az eredményt)azért ennél töbre számitottam :D:D:D:D:D -
Verseghy #920 Ezt a Mc Donald's fogja nyerni:D
Én utálom a Burger Kinget, KFC elvileg nagyon zsíros, kifözdéket nem csípem, mert van amikor órákat áll ott a kaja, török kínai meg stbkről meg lehet hallani sokszor olyat, hogy utálják a külföldi emberkék a magyarokat és spermával vagy vizelettel lehet találkozni olykor az ilyen kajákba. Bár ritka, de amugy se szeretem:D -
#919 mondjuk szavazhattam volna mekdonácra is,mert ott jóval többet eszek:D de ott sem gyakran -
#918 Törökbe szoktam jókat enni^^ -
#917 kentáki csikenz -
#916 kishazánkon kívül persze :], amúgymeg nemtudom ha ilyen gyorskajázásról van szó akkor vagy török, vagy mekis -
#915 mi az a KFC? -
#914 Burger King meg KFC van Budapesten kívül bárhol is? D: -
#913 törökös gyrosos:) nem mintha gyakran ennék gyorsétteremben -
#912 énis. -
#911 itthonikaja powa:D
max félévente egyszer mekdönci -
#910 mek dönci powa^^ -
#909 A kifőzde a király, ez a véleményem. -
Fbn Lx #908 na, mikor lesz már új szavazás.
e téma egyébként sem izgat túlzottan, ráadásul régóta van már kint :D -
#907 meg ami a sulin kívül
gondolok itt a balhékra :DD -
#906 én se mondanék inkább semmit:D na jó talán valamit azért csak de ami a suliban van biztosnem -
#905 én a gondjaimról nem beszélek velük... jobb is :D -
#904 lehetne a fórummal kapcsolatos kérdés is : pl. hogy mennyit fórumozol egy nap, vagy mióta...stb. -
#903 hát én fateromékkal ha 1 hónapba 1x találkozok az már jó arány :D -
#902 Én nem tudom minden problémámat megbeszélni a szüleimmel, de ebben az is benne van, hogy nem is akarom traktálni Őket.
Épp eleget aggódtak már életük folyamán, nem akarom, hogy most is az aggodalom környékezze Őket, azt illetően, hogy nem gondtalan az életem...
Viszont ettől függetlenül szoktunk jókat beszélgetni és nem is megy ritkaságszámba. -
#901 Ilyen alacsony az "Igen és meg is teszem" aránya? Elég szomorú:( -
Fbn Lx #900 de nem vagyok rá büszke :D
kb. olyan 10 éves koromig el se szakadtam anyától, most meg -
Fbn Lx #899 én kb. 10-et. max.
de az átlag az 2-5 perc :D
ilyen általános dolgok, kaja, ha venni kell valamit, ha van sulival valami fontosabb, egyéb fontosabb dolog, stb.
-
#898 egynap egy jó 20percet összesen :CC -
#897 tökugyanez:S -
#896 köszi,link fölött valamiért átutottam -
#895 #867 -
#894 milyen adós kérdés? -
#893 -
#892 Tipikus kocka mi? :D