127612
  • sweech
    miskolc plázában pizzériában is olyan van
  • desigo
    na jó +1 kínai...
  • desigo
    Subwayban is 2x tölthetsz...
  • ThisZip
    Jah, úgy van, h pénztárnál kifizeted és mondják h töltsek a két oldalt lévő pultoknál. Láttam h kisgyerek töltött és utána egyből odaállították az őrt. Gondoltam akkor majd később, ha felgyűlnek az emberek a soroknál. Ennyi... :D Ikeában is úgy van, persze mindkét helyen úgy fel van higítva, h kiszámolják, h max. 4-szer menne egy ember.
  • karajjj
    az ott az hogy működik? :D kikesseled az árát, aztán tölthetsz magadnak? vagymi?
  • ThisZip
    Nem Westend hanem mammutban
  • ThisZip
    Westendben Mc Donaldsban találkoztam olyannal, h magadnak tölthetsz, persze, h kétszer mentem fél literes pohárral....
    (Ikea feeling)
  • FZoleee
    Ezek közül a McDonalds, de egyébként oda is félévente járok
  • desigo
    a szelet pizzájuk még eléggé jó pl az olaszkolbászos

de ha beülsz és úgy rendelsz akkor iszonyat drága...
  • miilann
    ez igaz,csak mostanaban minden sarkon ezt hallani h meki mekkora fos így és mekkora szar így,meg patkány hús igy bele kutyakaja ugy bele
    és ezert ereztem ugy h reagalnom kell,de amugy érzem -.-
  • sweech
    don pepét
  • desigo
    kínai,kifőzde,Burger,KFC

most melyiket jelöljem?
  • LES FORZA INTER
    hm pedig az emberek nagyrésze szerintem válogat, és a szebbeket keresi ----> összetúrja a kupacot, szal az aljára is keröl, és a végére az az 1 köpés egyenletesen eloszlik a 2t paprikán xD
  • ThisZip
    Nyálas kendővel sztem simán végigtörli a felsőbb paprikát, emberek 90%-a azt nézik és onnan vesznek... :D
  • LES FORZA INTER
    kimegyek a kertbe és leszedem a paprikát, a piacon meg azt köpköd amit akar, mellesleg megnézem hogy melyik az a termelő aki a kirrakott több kilós paprikaadagot körbeköpködi :D, mennyi nyál kell ahhoz? :D
  • ThisZip
    Jaj nehogymár azon akadjatok ki, h a meki csak országon belüli alapanyagokból állít elő a kaját. :D Mindenki tudja, h ez lehetetlen ebben a globalizált világban...
  • Fbn Lx
    ennyi ^.-
  • Fbn Lx
    nem gondoltam komolyan én, hogy patkányból van a hús -.- csak azt akartam érzékeltetni, hogy kb. mint a párizsi - belerakhatnak mindent, amit egyébként húsgyárak valszeg fel se használnának.
    Na most az, hogy én a mekit fikázom, kb olyan szintű mint az, hogy fikázol azért, mert a mekit fikázom. Te nem érzed? :D "de különben sem kötelező" reagálni. Egyébként is leszarom hogy ki eszik ott meg ki nem, én már leszoktam a havi 1 mekdánelc kajálásomról is, azt kész.
    Megérteném hogy kötekszel, ha prédikálnék, hogy "gyerekek ne egyetek a mekdonálcba".
  • VRSDM
    mondom évekkel ezelőtt melózott ott a nővérem, mikor sulit otthagyta nyárimeló stb. lehet eltévesztettem már némi adatot, a lényeg hogy NINCS ENNYI BOCI :]
  • sweech
    don pepe ftw
  • NeverwinterKING
    meg pell mell :D
  • ba32107
    a Pusztító óta tudjuk, hogy a patkányburger finom
  • miilann
    na,akkor legalabb megsütik,már az is valami :)
  • ba32107
    fú de mekkora faszságot mondtál ezzel
  • ThisZip
    Gyros foreva!!
    Aluljáróban eszem.---> XD Max akkor ha csak ott lehetne az égegyadta világon kaját kapni.

Patkányt? Simán. :P Neten volt egy képsor, gyors vízbenforralás, fejét-farkát nyissz, sütés és kész a fincsi csirkehús, mivel csontugyanúgy néz ki. :D Mekis kajába is elképzelem, összedarálják, sok ízfokozót oszt kész... :)
  • bracsek #946
    Sok kcsg nem szeretitek a pidzát, pedig jó a sörhas mögé egy pidzahát.
  • NeverwinterKING
    aluljároban eszem A:SD_AS:DA_SDA
    erre kellett volna szavaznom :D
  • ba32107
    egy másik topikban ugyanezt mondták, és valaki belinkelt egy adatot, amiben jóval több szarvasmarha szerepelt, mint a havi 1000
  • bardocz
    melyik két betűt csillagoztad?

amúgymeg ha patkány akkor mivan?akkor is finom marad :D

ehez idézet:
    "csak azért nem utasítok visza egy pohár taknyot,mert van benne egy hajszlál"
  • VRSDM
    ezek a patkányos mindenféle dolgok is olyan mítoszok mint a ge**cisgyros meg a mindenféle...

• miilann
    imadom amikor a mekit fikazzak

finom?
    nem - nem mész oda,nem veszed nem eszed
    igen - odamész,megeszed,nem halsz bele

de különben sem kötelező odajárni

kétlem h patkányt tennének bele,mivel eccerűbb odasétálni a tehén mögé és fejbevágni a baltával mint kis 15centis dögöket összezedni+leszőrteleníti,bár ritkán járok mekibe szőr/hajszál még sose volt a kajamba.
  • bardocz
    leszrom,felőlem haloot kínai is lehet bene,akkor is finom:D
  • Fbn Lx
    nem csoda akkor, ha íze sincs. hús nélkül ugyanolyan az íze a "hamburgernek", mint hússal. Mondjuk finom nagyon, de hogy mi a szar finom rajta, amikor a "sajtnak" sincs benne íze? :D egyedül a szósznak amit belenyomnak.
    hús egyébként lehet patkány is. Sok patkány születik, megdöglenek hova tűnnek? :D
  • VRSDM
    [b]közkívánatra kiegészítettem még néhány opcióval
  • VRSDM
    ja és visszatérve, "kínai fikázós kajálda", mert hogy "otthoni az jó legalább tudod mi van benne " jaja, mikor a lehelpiacon a nénnye megköpködi a köténykéjét és megtörölgeti vele a paprikát, had csillogjon :P
    sulimba menet minden nap elmegyek mellette, és akkor már néha keresztbe is , (fini a kolbászillat :P)
  • Verseghy
    Én még beleirtam
  • Fbn Lx
    nem a don pepe mellékhatása a helyesírásom :c
  • bardocz
    barátom most nyáron dolgozott mekiben,amit te húsnak hiszel,annak nagy része szója,és vagy nagyon kis százalékban van benne hús,vagy max a futószalagon látott igazi húst:D
  • VRSDM
    frici papa vendéglője miért nincs? :C mindent nem lehet felsorolni.
  • Fbn Lx
    Don Pepe mérnincs? :c ha mrágyorskajaa, akkor csakaz.