127612
-
#971 miskolc plázában pizzériában is olyan van -
#970 na jó +1 kínai... -
#969 Subwayban is 2x tölthetsz... -
#968 Jah, úgy van, h pénztárnál kifizeted és mondják h töltsek a két oldalt lévő pultoknál. Láttam h kisgyerek töltött és utána egyből odaállították az őrt. Gondoltam akkor majd később, ha felgyűlnek az emberek a soroknál. Ennyi... :D Ikeában is úgy van, persze mindkét helyen úgy fel van higítva, h kiszámolják, h max. 4-szer menne egy ember. -
karajjj #967 az ott az hogy működik? :D kikesseled az árát, aztán tölthetsz magadnak? vagymi? -
#966 Nem Westend hanem mammutban -
#965 Westendben Mc Donaldsban találkoztam olyannal, h magadnak tölthetsz, persze, h kétszer mentem fél literes pohárral....
(Ikea feeling) -
#964 Ezek közül a McDonalds, de egyébként oda is félévente járok -
#963 a szelet pizzájuk még eléggé jó pl az olaszkolbászos
de ha beülsz és úgy rendelsz akkor iszonyat drága... -
#962 ez igaz,csak mostanaban minden sarkon ezt hallani h meki mekkora fos így és mekkora szar így,meg patkány hús igy bele kutyakaja ugy bele
és ezert ereztem ugy h reagalnom kell,de amugy érzem -.- -
#961 don pepét -
#960 kínai,kifőzde,Burger,KFC
most melyiket jelöljem? -
#959 hm pedig az emberek nagyrésze szerintem válogat, és a szebbeket keresi ----> összetúrja a kupacot, szal az aljára is keröl, és a végére az az 1 köpés egyenletesen eloszlik a 2t paprikán xD -
#958 Nyálas kendővel sztem simán végigtörli a felsőbb paprikát, emberek 90%-a azt nézik és onnan vesznek... :D -
#957 kimegyek a kertbe és leszedem a paprikát, a piacon meg azt köpköd amit akar, mellesleg megnézem hogy melyik az a termelő aki a kirrakott több kilós paprikaadagot körbeköpködi :D, mennyi nyál kell ahhoz? :D -
#956 Jaj nehogymár azon akadjatok ki, h a meki csak országon belüli alapanyagokból állít elő a kaját. :D Mindenki tudja, h ez lehetetlen ebben a globalizált világban... -
Fbn Lx #955 ennyi ^.- -
Fbn Lx #954 nem gondoltam komolyan én, hogy patkányból van a hús -.- csak azt akartam érzékeltetni, hogy kb. mint a párizsi - belerakhatnak mindent, amit egyébként húsgyárak valszeg fel se használnának.
Na most az, hogy én a mekit fikázom, kb olyan szintű mint az, hogy fikázol azért, mert a mekit fikázom. Te nem érzed? :D "de különben sem kötelező" reagálni. Egyébként is leszarom hogy ki eszik ott meg ki nem, én már leszoktam a havi 1 mekdánelc kajálásomról is, azt kész.
Megérteném hogy kötekszel, ha prédikálnék, hogy "gyerekek ne egyetek a mekdonálcba". -
#953 mondom évekkel ezelőtt melózott ott a nővérem, mikor sulit otthagyta nyárimeló stb. lehet eltévesztettem már némi adatot, a lényeg hogy NINCS ENNYI BOCI :] -
#952 don pepe ftw -
#951 meg pell mell :D -
ba32107 #950 a Pusztító óta tudjuk, hogy a patkányburger finom -
#949 na,akkor legalabb megsütik,már az is valami :) -
ba32107 #948 fú de mekkora faszságot mondtál ezzel -
#947 Gyros foreva!!
Aluljáróban eszem.---> XD Max akkor ha csak ott lehetne az égegyadta világon kaját kapni.
Patkányt? Simán. :P Neten volt egy képsor, gyors vízbenforralás, fejét-farkát nyissz, sütés és kész a fincsi csirkehús, mivel csontugyanúgy néz ki. :D Mekis kajába is elképzelem, összedarálják, sok ízfokozót oszt kész... :) -
bracsek #946 Sok kcsg nem szeretitek a pidzát, pedig jó a sörhas mögé egy pidzahát. -
#945 aluljároban eszem A:SD_AS:DA_SDA
erre kellett volna szavaznom :D -
ba32107 #944 egy másik topikban ugyanezt mondták, és valaki belinkelt egy adatot, amiben jóval több szarvasmarha szerepelt, mint a havi 1000 -
#943 melyik két betűt csillagoztad?
amúgymeg ha patkány akkor mivan?akkor is finom marad :D
ehez idézet:
"csak azért nem utasítok visza egy pohár taknyot,mert van benne egy hajszlál" -
#942 ezek a patkányos mindenféle dolgok is olyan mítoszok mint a ge**cisgyros meg a mindenféle...
-
#941 imadom amikor a mekit fikazzak
finom?
nem - nem mész oda,nem veszed nem eszed
igen - odamész,megeszed,nem halsz bele
de különben sem kötelező odajárni
kétlem h patkányt tennének bele,mivel eccerűbb odasétálni a tehén mögé és fejbevágni a baltával mint kis 15centis dögöket összezedni+leszőrteleníti,bár ritkán járok mekibe szőr/hajszál még sose volt a kajamba. -
#940 leszrom,felőlem haloot kínai is lehet bene,akkor is finom:D -
Fbn Lx #939 nem csoda akkor, ha íze sincs. hús nélkül ugyanolyan az íze a "hamburgernek", mint hússal. Mondjuk finom nagyon, de hogy mi a szar finom rajta, amikor a "sajtnak" sincs benne íze? :D egyedül a szósznak amit belenyomnak.
hús egyébként lehet patkány is. Sok patkány születik, megdöglenek hova tűnnek? :D -
#938 [b]közkívánatra kiegészítettem még néhány opcióval -
#937 ja és visszatérve, "kínai fikázós kajálda", mert hogy "otthoni az jó legalább tudod mi van benne " jaja, mikor a lehelpiacon a nénnye megköpködi a köténykéjét és megtörölgeti vele a paprikát, had csillogjon :P
sulimba menet minden nap elmegyek mellette, és akkor már néha keresztbe is , (fini a kolbászillat :P) -
Verseghy #936 Én még beleirtam
#872 -
Fbn Lx #935 nem a don pepe mellékhatása a helyesírásom :c -
#934 barátom most nyáron dolgozott mekiben,amit te húsnak hiszel,annak nagy része szója,és vagy nagyon kis százalékban van benne hús,vagy max a futószalagon látott igazi húst:D -
#933 frici papa vendéglője miért nincs? :C mindent nem lehet felsorolni. -
Fbn Lx #932 Don Pepe mérnincs? :c ha mrágyorskajaa, akkor csakaz.