127612
-
Fbn Lx #1091 jaj a bivaly, az nagyonjó :0 legjobb magyar sör. Nekem 3 volt a max, azért igencsak volt már szédülés annyitól is :D -
#1090 metil-alkohol nincs is?:C -
#1089 sörtől is rugtam már be. nyár-medence-5üveg bivaly :D helyretesz az :] -
Fbn Lx #1088 erősség szerinti csoportosításnak semmi értelme. Nem úgy van az, hogy leül az ember és csak az egyik kategóriából iszik. Valamelyikből többet, valamiből kevesebbet... én pl. nem tudnám eldönteni hogy erősség szerint eddig milyen csoportot fogyasztottam, nem azt figyelem, hanem magát az italt. Jó ez íyg sztem, mindenkinek tetszik :p
sör meg bor meg egy kaptafa, hát ez hülyeség. Semilyen szempontból sem. Bor 4x-5x erősebb, attól már be lehet baszni, sör meg csak ilyen iszogatós :) -
#1087 igen a sör a legmagasabb :D -
#1086 káros szenvedélyekről már volt szó. nézz csak vissza. így elég a sportolásra kitérni, a kettőt összevetve meg ott az eredmény -
karajjj #1085 hubi, meg agancsos kóla...
mind a kettő likőr :D -
#1084 Sör de jó legyen -
#1083 kicsit megkavartad, de jóa!:D -
ba32107 #1082 ha jól gondolom, bárki ajánlhat témát a következő szavazásra. mit szóltok valami ilyesmihez:
Mennyire élsz egészségesen?
-rendszeres sport + káros szenvedélyek
-néha/ritkán/otthon sportolok/mozgok + káros szenvedélyek
-egyáltalán semmit + káros szenvedélyek
és ugyanez káros szenvedélyek nélkül (ezalatt értem: cigi, kávé, alkohol, esetleg drogok)
VAGY csak külön káros szenvedélyek, VAGY csak külön sportok
csak egy ötlet volt, mit szóltok?
-
Zóanagyvarázsló #1081 Engem sem zavarnának a komolyabb megoldások, de nem zavar a hiányuk sem (számos olyan helyen viszont zavar, ahol legalább a komolyság látszatára illene adni, de ez már offtopik lenne). Ha egyszer kifut a topik, lehet, hogy pont egy más megközelítés jön kapóra. -
#1080 kezdődik az ivászati szezon:D úh: whiskey!!! -
#1079 XDDD -
#1078 évente egy-kétszer egy kis boros kóla így:
[nem fogyasztok alkoholt] -
#1077 egyszer láttam kocsmába ahogy kiborult egy pohár kannásbor, namost a falról azóta sem jött le a folt. enyhe színezékek vannak benne, pedig a sima borfoltot szedtem már ki biliárdposztóból is :P kemény volt házibuli felén azt sikáltam, visszfele jött a srácból és paff pont az asztalra :D -
#1076 #1029 -
#1075 Jager = likőr -
#1074 a jagert hogy lehet kihagyni 1 ilyen felsorolásból??? :O -
#1073 :-ccc -
#1072 én:|
bardocz:mi is pont ezért választottuk a kannát :D olcsó... ennyi :D
de mi már mindent kiprobáltunk: málnával... fehér"bort" szőlővel bodzával stb :D -
#1071 mi volt,hogy hét minden napján suli után játszótéren azt ittuk:D a lényeg a legolcsóbb kóla volt,mert akkor több "bor" jön ki:D -
#1070 kimondta :| -
#1069 te még kiskkorú vagy :| nem is ihatsz :| -
#1068 sőr (L) -
#1067 abból mi is sokat elfogyasztottunk XD
volt este mikor 16 liter volt XD -
#1066 kezdjük el minden toőpikban hiredtni a szavazást:D -
#1065 Épp ez az én "problémázásom" alapja, hogy bár játéknak jó, de azért jó lenne valamit leszűrni is belőle. Ha már ez egy szavazás, akkor legyen egy kis eredménye is a közvéleménykutatásnak. :D Túl sok a lehetőség, és túl kevés szavazat érkezik. Ha ennyire megoszlik ez a minimális tábor, akkor nem jönnek ki a különbségek. A tudományos alap, és a komolyság annyira nem fontos szerintem, csak itt talán ... lényegtelen. Nem rossz ez így sem, és nem is halljátok tőlem többet. :) -
extramagascsaj #1064 akkor: remek :) -
Zóanagyvarázsló #1063 Ezzel ellentéteset véletlenül sem állítottam. Az viszont biztos, hogy ebből ebben a formában sokat leszűrni nem lehet, ez így játék, ami számomra itt nem probléma. -
extramagascsaj #1062 ez nem egy kutatás, hanem egy sg-és szavazás -.- annak meg jóa...sztem -
#1061 Ez más szempont lenne, lehet jobb, ha ez külön szavazásként kerül ki. Itt csak az lenne a döntő, hogy milyen erősségű piát isztok, az ital fajtája nem befolyásolná. A tequila meg nem tudom milyen erős, csak úgy tudom, hogy erősebb mint a vodka és társai. Sosem ittam még olyat. :D Csak szemléltetni akartam, hogy milyen rendezésre gondolok... -
#1060 volt igény pl. gin re és rum ra mégsem érkezett egy szavazat sem :) -
Zóanagyvarázsló #1059 Pedig ha részletesebben fel akarunk deríteni egy kérdéskört, az pont azáltal lehetséges, ha a témát több kérdéssel, több irányból szondázzuk. Persze nyilván jelen esetben túlzott tudományos igényekről nem beszélhetünk, de egy komolyabb megközelítést már csípőből értelmetlennek bélyegezni talán nem szerencsés. -
Zóanagyvarázsló #1058 Erő alapján némelyik csoport (például rum vagy pálinka) akár többe is beleférne. A tequila pedig mitől erősebb a vodkánál? -
#1057 akkor inkább maradjon, később majd előhozzuk még. 50 szavazó, az majdnem az átlag max szavazók fele, egyharmada .... sok :/ -
#1056 kannás legjobb spar kólával:D
jááj menyit ittuk játszótéren suli után:D
koccintós a beszt -
#1055 Szerintem most kell változtatni, HA akarunk egyáltalán változtatni. Nincs értelme kétszer kirakni majdnem ugyan azt a szavazást. -
#1054 és a wishkey-vel tartjuk a második helyet :] -
#1053 Mit szólnátok, hogy ha a pia erősségét mérnénk, és az alapján csoportosítanánk...
- Nem tömények (sör, bor, pezsgő stb..)
- Általános tömények (vodka, ouzo, jager stb..)
- Jöhetnek az erősebb fajták (tequila pl)
- Majd a legerősebbek (abszint pl.) -
#1052 az azért érdekes hogy 12%nak még a kannás is megteszi :D