• Ability
    Ha a részegedés a cél, akkor eléggé azonosak. :D Ez olyan, mint a zenés kérdés, annyi lehetség létezik, hogy a kicsit is hasonlókat muszáj egybevenni. Szerintem CSAK töményeket kellene belevenni, és arra koncentrálni, hogy buli alkalmával melyiket fogyasztjátok leggyakrabban. Nyilván itt már kevésbé lesz szerepe a pia ízének, nem az ínyencségről szól. Ezeket pedig azért vonnám össze, mert nem tömények, és valaki nem iszik töményt, DE annak már nincs jelentősége, hogy a nem tömény piákból melyiket favorizálja. A tömények terén is össze kellene vonni a lehetőségeket. Én nem vagyok italszakértő, de szerintem kár külön opcióba venni ezeket: pálinka, ouzo, tequila, vodka. Ezek majdnem azonos típusú piák ... bár akárhogy töröm a fejem, azért ha arról van szó, hogy melyiket szereti a nép, akkor erősen eltérnek a vélemények. Ergó úgy néz ki, hogy muszáj lenne szétszedni őket, de annak sincs jótékony hatása, hogy lesz 20 választási lehetőség. Én sem tudom, hogy hogyan kellene, várjuk a tippeket, vagy marad így. (Már írtam kettő elgondolást lentebb, azokat is lehet kombinálni... )