127612
  • desigo
    ha mégis kiadnak érte az emberek érte több pénzt akkor csak tud nyújtani valami minimális pluszt.

iPhone mégdrágább és jó xD
  • Goruck
    pontosítsunk
    SE olcsó és jó (tegyük fel)
    a nokia drága és jobb
  • cicai
    olcsó és jó
    a nokia drága és ugyan az
  • Goruck
    na végre itt az emberem :D

neked milyened van?

amúgy feleslegesen vitatkozunk ( a fasz xD ) mindenkinek úgyis a sajátja a legjobb, na meg persze a Nokia, csak nem bírják beismerni, vagy még sosem volt Nokiájuk... !!!
  • desigo
    az az olcsó tömegcucc...
  • Goruck
    az a szar az SE-ben meg a többiben h nem játsza le az avi-t én mindíg abba nézek filmeket, mostis épp filmet másolok a telómra :D
  • Rage47
    úgy látom SE rulz:D
    egyébként amíg nokiám volt, én is azt mondtam, hogy az SE kezelhetetlen, sz*r, bonyolult stb.
  • desigo
    alap,hogy Nokia
    többi kuka...
  • karajjj
    én vele élek:
  • PyRex
    lol
  • Pepsi Twist
  • PyRex
    "egyéb":

• Goruck
    elektrotechnika, na az jó!
    nekem még az első telefonom is tökéletesen működik leszámítva a kijelzőn egy darab sérülést, amikor egy zsebbe volt egy kulccsal és elestem(hülye voltam, egy kulcs és egy telefon nem egy helyre való) azóta nagymuterom használja(3100)
    2. telefonom is teljesen jó azt öcsém használja jelenleg (6111)
  • mama2
    Jó sokan használnak Sony Ericsson-t:D(köztük én is)
  • SrAta
    Az alkatelem jól bírta a simensem ST60 1év után nem poén 1 nappal miután lejárt a gari feldobta a pacskert nem volt térerő stb...
    A kövi simens egész jó volt igaz az ilyen feketefehér csodagép kb 6 éves most egy SE K610i-m van ez fasza nagyon csak a fülest eszi meg a dugó mindig meghal de maga a teló kurvajó csak ajánlani tudom
  • bardocz
    apámé már hány éves és semmi baja a dzsojsztiknak
  • VRSDM
    most w300i-m van. és telefonálni!!! jó.

amúgymeg hisztek nemhisztek leszóltok nem szóltok

nem éppen időtálló egy telefon, 1-2 év után szépen, elkezd gyengülni a térlefedettség, egyre többet kell tölteni, és akció mindig van " cseréld be 10.000ért a régit" és veszel egy újat stb. :]

ala előző se-mban a hanszóróból egyre kezdett halkulni a hang. még szerencse hogy a bolyai-ba járok (elektrotechnika) és az alkatrészek külön remekül működtek, egybe viszont nem :] furcsa szoftveres tiltál gyanú? :) lehet kinevetni ígyvan.
  • Goruck
    ha normális telefont veszel az kibír többet is mint 1 éve és én sem a legjobbat vettem, ez időálló...nem cserélgetni kell a telefont hanem venni egy normálisat...mé neked mid van?
  • szucsy89
    havernak ilyen van, bármikor elcserélné velem a 6300-m ra....sokat panaszkodnak a SE-ra ismerőseim is...igaz nekem még nem volt úgyhogy saját véleményt nem mondok, Siemensem meg Nokiám volt eddig (Siemens sztem no comment)a Nokia nálam bevált, megbízható, strapabíró...
  • Cat 02 #1636
    ŐŐŐ és akinek nincs telója ?
  • VRSDM
    és az baj? minek vegyek 90.000-ért telefont ha félév múlva értékét veszti? és kijön egy újabb? :) kb. mint a hardware gyártók.

aki mindig megveszi a legújabb szériát az csürhe... telefonoknál ez méginkább igaz, mert még annyi javulás sincs a szériák közt mint a gépek esetében.

fúúú. 100megapixeles kamerák :D fogadok akinek olyan telefonja van, van egy sokkal jobb optikával rendelkező fényképezője (ugye a mpx semmit sem jelent)

a lényeg hogy inkább vettem/kaptam az elmúlt időben, évente 20.000-ért mint 3évente 60-ért :) jobban jártam pöppet, az megint más kérdés hogy 1évnél többet semelyik sem bírt, pedig vigyázok rájuk mindig. mint mindenemre.
  • NEOreg3
    vegyél, thx
  • Marci0115
    azér van sok embernek sonny-ja mer az ilyen w200-kat ingyen dobálják már az ember után
  • Goruck
    vegyek neked?

(megmondtad a frankót)
  • Fbn Lx
    Sharp hogyhogy nincs senkinek.
    előző telefonom egy Sharp TM100 volt, 3 évig megvolt, semmi baja nem lett.
    Tény, hogy nem volt egy nagytudású szerkezet, de esztétikus volt, és szép volt a kijelző :p
  • Fbn Lx
    rulz
  • bulba
  • NEOreg3
    SE k700i

joystick már csak néha-néha működik, az akksi is kurvahamar lemerül, de nincs kedvem újat venni, pénz az lenne rá
  • sweech
    azért mászkál 10-ből 9 cigány se-nal :D
  • NeverwinterKING
    ilyen van nekem is :D csak hangszórót már kicsit gajra vágtam :D
    mindig dübörög vmi dnb v metal és nem nagyon bírja XD
  • N o N a m e
    már nem :) Nézd csak meg a szavazást. A 91 szavazó közül kb 40 embernek Sony Ericssonja van.
  • Benny04
    Úgy látszik, Sharp meg Alcatel nincs senkinek ^^
    Pedig lekjoppak ^^
  • cicai
    lol, sztem a Nokia a nép telefonja.
  • VRSDM
    fekete-fekete ;)
  • N o N a m e
    Ilyenem van nekem is :) Csak a 3.2 megapixeles kamera miatt kellett ilyen :)
  • LordAdam911
  • Benc16
    nem tökmind1 hogy iPhone vagy telePhone? :D

• VRSDM
    PEPSI TWIST NEVÉBEN:
    "akkor meg iPhone lenne mert ez elött az volt és még mindig megvan :D az iPhone jobb mint ez de ezt használom :D (az a szekrénybe pihen)"

• Goruck
    még a bátyám is lecserélte a SEjét(nagy dolog!) amit mindíg dicsőített, most már lese szarja mert E61i-t vett, azmeg kicsit sokkal szebb és jobb...
  • LES FORZA INTER
    3. nokiámat használom már 1,5-2 éve, de az előző 2nek sincs még baja, tökéletesen működnek a család többi tagjánál, mostani 5200 csak annyira kellett, hogy saját csengőhang legyen szerkesztve. fényképezésre meg ott a digitáls.