127612
-
#1735 Na várgyá! :D Pont az a poén, h egészségesen felküzdeném magam újra a társadalmi létrán..... -
#1734 persze,de van jó 3 éved ;] -
#1733 Napersze. :P Akkor fetrengenék aluljáróban, ha tényleg igazából sz@rnék bele a nagyvilágba... Tuti harcolnék.... -
#1732 nem -
#1731 "egy kisebb influenza a családomért még beleférne :D "
XDDDDdd Te se vagy családcentrikus az biztos:DDDdd -
Fbn Lx #1730 na az egészségemet azt sosenem :p
mondjuk sokmindentől függ.
egy kisebb influenza a családomért még beleférne :D
szal a mérték a kérdés. meg hogy örökidőre? na mindegy, értelmetlen a szavazás kicsit, szerintem. -
Cat 02 #1729 Sztem nem úgy kell érteni h egy csöves leszel ha van családod ... -
#1728 Fordítva: Aluljároban fetrengsz MÉG egészségesen...3év és ott is meghalhatsz simán... -
#1727 szart se érsz a pénzeddel, ha kiderül hogy rákos vagy és 3 év múlva meghalsz -
#1726 szart se érsz az egészségeddel ha nincs melletted senki, és nincs pénzed.... -
#1725 legyen CSERE -
#1724 csak acsaládért... -
ba32107 #1723 én azon a (jelenleg) 36.59% -os igen arányon csodálkozom -
#1722 És ha mondjuk a párod/gyereked mindkét szemére megvakulna, akkor odaadnád-e neki az egyik szemeded? Lényegében ez is beletartozik az "egészség feláldozása a csládért" kategóriába. (Igen tudom ma ennek még nincs realitása mert a szemátültetés kivitelezhetetlen, de tegyük fel hogy igen) -
#1721 hát ha az egészség feláldozását ilyen mértékben értelmezed akkor én se áldoznám fel (és gondolom a nagytöbbség se), hiszen ha meghalsz akkor a felsorolt dolgok értelmüket vesztik... -
#1720 szavazás, ez ne mteljesen igaz... igen, de csak a családért inkább... -
#1719 nem érzitek át a lényegét, én a családért sem áldoznám fel az egészségem, megteremtem például számukra a tökéletes légkört, a legboldogabb családot, de lebetegszem és rá 2évre meghalok, volt így értelme?
semmiképp.
inkább élek szerényebb körülmények között, vagy picit viharosabban a családommal mint sehogy. -
#1718 jah ie-t használok :D -
#1717 Naranccsal kiemeli azt az opciót amelyikre szavaztál. Kivéve ha IE-t használsz, mert az blokkolja a Third-party sütiket. -
#1716 tom, csak kötekszek:D -
#1715 hmm én már nem tom melyikre nyomtam :D csak böktem 1et :D -
#1714 Szerintem a munkahelyi és üzleti sikeresség nem fér össze a családdal. A családért mindent megtenne az ember, de a munka az inkább másodlagos... -
#1713 annyit dolgozol, hogy elégedettek legyenek veled a főnökeid, és hogy minnél több pénzt keress, hogy a sok munka az egészséged rovására megy (szvsz így gondolta a kérdés feltevője) -
#1712 sikerért pénzért munkáért nem, a családért igen....tehát összességében nem. -
#1711 de most miért áldoznám magam fel a munkáért ha meghalnék töle?:D -
#1710 csere lehetne ez sz*r :D -
#1709 naja... -
#1708 még időben lehetne esetleg cserélni... -
#1707 fosh kérdés... -
#1706 nem... -
#1705 ez kaka
dehogy áldoznám pénzér
esetleg családér
de most akkor? :-cccc -
#1704 nah ez egy nagyon sz@r kérdés...
a sikerért,pénzért,munkáért nem...de a családért feláldoznám
szal mit nyomjak?! -.-' -
#1703 mert az iphone itt hungary-ba nem nagyon ismert :D -
Cat 02 #1702 Olyan sincs h nem használok mobiltelefont :) -
#1701 csak azt nem értem, hogy pl. iphone miért maradt ki, vagy akkor ilyen erővel minek alcatel, sharp, LG a szavazásban...? ^^ -
#1700 erről a legyes-szaros vicc jutott az eszembe... -
#1699 lol tényleg 0% sharp...:D -
#1698 azt hittem azért van vkinek Sharpja:D -
#1697 Azt gondoltam,hogy a Samsung többet kap... -
#1696 valahogy éreztem hogy a sony ericsson lesz a nyerő,az osztályunkban a 25 gyerekböl vagy 20-nak sony e.-ja van :o