127612
-
#1815 XD -
#1814 datanet póva -.- -
#1813 Tré-onlájn powa -.- -
#1812 Tanet powaxD. -
#1811 jah tényleg xD -
#1810 NC= no comment -
#1809 nc az miaz? :O -
Cat 02 #1808 Akkor beviszik az FBI-osok, mert különleges képessége van :P -
#1807 buzi-e vagy bandi ?
-igen
-nem
-nc
-kérem kapcsolja ki !
ez -
#1806 mi lesz az új szavazás témája? -
#1805 enternet, externet, datanet, tvnetwork stb. van még egy rahedli adsl szolgáltató kár lenne őket felsorolni, jó ez így:) -
#1804 externet is kimaradt, mindattól függetlenül, hogy t-online -os vagyok :/ -
#1803 hüm hüm...nekem nem rég még az emitelnet volt,de azt megvette a t-online,ugyhogy mostmár én is t-onlines vok,de örülök is neki :) -
#1802 és ha mégis?
:C -
Cat 02 #1801 Az nem fog szavazni se -.-' -
#1800 és akinek nincs internete? :|
:ASDAS:DASD -
Cat 02 #1799 Egyiket sem :D -
#1798 jaa -
#1797 traktorhúzás powaaaa -
#1796 egyiketsemszeretem. -
#1795 ezenkívül még van 1 tonna... -
#1794 Melyik autósportot szereted a legjobban?
1. Forma-1
2. WRC
3. NASCAR
4. Indycar
5. WTCC
6. FIA GT -
#1793 Ja igen, az is mehet még talán :) -
#1792 Orosz? -
#1791 enternet nekem ^^ -
#1790 A cseh és a spanyol szándékosan hiányzik, ugyanis ezekből az országokból csak egy-egy elterjedt márka származik, ami ráadásul ugye a VW konszernhez tartozik, szóval akár az egyebet, akár a németet be lehet jelölni.
Viszont a svédet még érdemes lenne felvenni a listára. -
#1789 ilyesmi kéne -
#1788 Az autóst úgy tartom elképzelhetőnek, hogy "milyen gyártmányú autót használsz? - japán, német, olasz, amerikai, francia, dél-koreai, angol, egyéb. -
ba32107 #1787 ha már autós, akkor ne márkás legyen szerintem! senki sem akar 4 oldalt scrollozni, hogy megtalálja a maga kedvencét, ha pedig csak 3-4 nagy márka lesz, akkor az "egyéb" fog nyerni túlnyomó többséggel úgy érzem.
legyen inkább vezetési szokások / alapvető autós technikai tudás / autóversenyzés érdeklődés, ilyesmi..........tehát ilyen általános dolog. nekem a vezetési tudás / képesség a legszimpibb -
#1786 VW, BMW, Toyota, Opel, Citroen, Renault, Porsche, Mercedes, Hyundai, Suzuki, Honda, Peugeot
most ennyi jutott eszembe - lehet mégis elég sok... :D (a ferrarit nem akartam, mert az nem hiszem hogy sok emebrnek lenne) -
#1785 tessék gyorsan beírkálni ki akar ma 4körüli cserénél:
-autósat (bár ebből talán túl sok márka van :/
-nemi szőrzeteeset kedvesünkön :D -
#1784 következő szavazás témája: autókról? -
#1783 de most meg a szavazatom a datanetnél látszik :| -
#1782 Digi!!! -
#1781 szerintem meg nem kellene UPC és külön chello, hanem UPC / chello lett volna célszerű, de mindegy :D -
#1780 t-kábel, sosem volt vele probléma csak kicsit drágább mint a chello -
#1779 Ezt írtam VRSDM-nek:
"Maga a szavazás teljesen szabályos, a leadott szavazatok jó helyre kerültek, csak a narancs kiemelés mutat fals eredményt. Amikor szavaz valaki, akkor sütiben tárolom, hogy hanyadik opcióra szavazott. Ha a sorrend változik, akkor fals eredménye lesz, mert a kliens gépén le van tárolva, hogy ő az ötödik lehetőségre szavazott, DE időközben az 5. helyen álló opció át lett cserélve másra. Csak a kiemelés rossz, a szavazatok eredménye teljesen szabályos, tehát a hiba nem befolyásolja az eredményt. Majd kitalálok rá valamit még ma, egyelőre másra kell figyelnem..."
... és most egy kis kiegészítés:
Azért futottam ilyen idióta hibába, mert az admin oldalon Javascripttel beraktam pár extra funkciót. Többek között ilyen a lehetőségek átrendezése. Régen ez még nem volt meg, ezért nem is számoltam ilyen hibalehetőséggel. Most, hogy látom erre is gondolnom kell ... teljesen más utat választottam. A megoldás visszafelé kompatibilis, tehát a régi szavazásoknál is mutatni fogja a kiemelést, DE az új szavazásoknál már az új módszer lesz haasználva. Tehát mindkettő működik egymás mellett. Ennél a szavazásnál még megmarad a fals kiemelés, az új szavazásnál leadott voksok viszont már dinamikusak lesznek, tehát ha később varriálva lesznek a lehetőségek akkor is azt fogja kiemeléni, amelyre ténylegesen szavaztatok. -
bracsek #1778 Astral csak hogy tudd ;) -
#1777 UPC Romania :) -
#1776 Fibernet...nem ajánlom senkinek:D