127612
  • bardocz
    edit:zenét max akko,ha van valami jó valamelyik "zene" csatornán,miközben kapcsolgatok fénysebességel,de olyan zenét ritkán játszanak azok a csatornák
  • bardocz
    tv-ben nem is nézek mást,csak sport,meg dokumentum
  • ba32107
    én aztán még egyet sem láttam. ha már tévét néz az ember, legalább ne ilyen marhaságot nézzen. szerintem tévében kétféle műsort érdemes nézni csak: híradót és dokumentumfilmet. én ezeket mind az internetről szerzem be, így aztán tv-re semmi szükségem. aki meg azt mondja, hogy "azért nézem, mert annyira szánalmas", hát szerintem ez csak egy szebb kifejezés arra, hogy a világért sem mulasztanád el a Gáspár család legújabb kalandjait.
  • N o N a m e
    Egy időbe néztem.. most már nem. A múlt hetit megnéztem, mert a kis Virág felszippantotta a hörcsögöt, ezt nem hagyhattam ki :D
  • Benny04
    Én néztem egy kicsit, amikor elkezdődött..
  • bardocz
    párat láttam már az elején,de fölösleges arra szavaznom,hogy mindent megteszek,hogy ne lássam,mivel tv-t is alig nézek
  • caseih9400
    nem , te :D
  • Benc16
    szavaás: menjen oda ahova kigondoltam gyŐZIKE
  • caseih9400
    Mindig megnézem
  • VRSDM
    kiváncsian várom az eredményeket a "divatlettfikázni győzikesó" -val kapcsolatban.
  • bardocz
    mekkora kamu,most én is elolvastam,én majdnem anorexiás meg bulémiás vagyok:DDD
  • Benny04
    az te vagy? :O
  • Goruck
    fúj de el van/vagy hízva :P
  • ThisZip
    Megnéztem, h mikor dobja ki a túl soványt. Olvasom a szöveget erre meg az írja, h nem baj, de akkor is kövesd norbi tanácsait... :P
    Ahelyett, h azt mondanák, h egyél vacsira zsíroskenyeret, kolbásszal, meg hagymával. :D
  • Aspyrin
    22.88
    Mindig is tudtam, hogy ideális (is) vagyok :D
  • ScarY MAN
    normál
    180(nemtom mennyi magas...3-4centi plusz)
    70kg
    ezvan... hízni akarok :)
  • LES FORZA INTER
    amenniyre romlik az ország, sztem pereld be őket :D hátha jól jársz.
  • PyRex
    kinek mi a szép / csúnya. a barátodnak szar az állóképessége. meg nézhetjük úgy is, hogy ő nem tud futni, de ha mondjuk meg kell tartani egy rohadt nehéz tárgyat, vag elvinni a-ból b-be, akkor biztos tovább bírja, mint te. :) hülyeség így "összehasonlítani" az embereket. kinek a pap, kinek a paplan.
  • Taranov
    Hát nem tudom, én úgy tudom, hogy havi 2-3 kilónál többet sem felszedni, sem leadni nem egészséges, de ennek ellenére ismerek olyan srácot, aki 2 hónap alatt 20 kilót szedett fel.
    Hát meg kell mondani, hogy nem túl szép látvány, és fél kilométert is nehezen tud lefutni.
  • PyRex
    Azért azt szeretném megjegyezni halkan, hogy az izom 80%-a víz. 1-2 hónap alatt is lehet akár 10 kilót felszedni úgy, hogy igen nagy mértékben minőségi izom jön fel (nyilván feljön felesleg is, de ez most más kérdés).
    Az izületek szempontjából meg kifejezetten jobb a "vizes" izomzat, mintha valaki agyonszálkásítja magát (persze néha erre is szükség van).
  • Taranov
    Én nem egészen értem ezt a nagy fogyás kalkulátort.
    Most vagy csak abban az esetben hiteles az eredmény, ha nem vagy testépítő, vagy ez testépítőkre is vonatkozik, viszont utóbbi esetben a testépítők rossz lóra tettek.
  • Taranov
    Nem vagyok szakértő, nem állítom, hogy amit írtam, az teljes mértékben igaz, de nehezen tudom elképzelni, hogy az izületek szempontjából nincs egy határ (súlyban), ami fölött már megterhelő az izomzat is.

A másik meg ugye, hogy izomzat és izomzat között is van különbség, mert általában aki 1-2 hónap alatt 10-20 kilókat szed fel és testépítőnek mondja magát, az eléggé vízes (asszem ezt így mondják), és ugye ez az állóképesség rovására is megy lényegesen.
    Ha meg valaki szálkás, de az izomtömege kisebb, az egy "jobb minőségű" izomzat. Na mindegy, ez már nem tartozik ide.
  • PyRex

USA-ban egy ilyenért simán beperelhetném őket. Ilyen hülye indokkal, hogy lelki traumát okoztak nekem azzal, hogy kövérnek mondtak, holott sportolok. xDDDD
  • PyRex
    ez marhaság, az erős izomzat és az izületek sokkal jobban összhangban vannak, mintha ugyanannyi zsír csüngene rajtad...
  • PyRex
    30,4 :(

:)

• Taranov
    Az izületek szempontjából pl. mindegy, hogy plusz 15 kiló izmot, vagy plusz 15 kiló hájat cipelsz.
  • Taranov
    A tömegnövelésnek is határt kell szabni szerintem.
    Senki nem születik testépítőnek, ha mondjuk 180 centi vagy és 65 kg "alapállapotban", nem a legegészségesebb, ha a izomtömegnövelés címén felszedsz még 15 kilót.
  • kulabácsi
    azért nem számol mert még nem múltál el 18
  • Pepsi Twist
    ez sovány... túl sovány :D
  • TommyC
    nám
  • Misi az ezredes
    én 187 cm vagyok de nem hordom magasan az orrom! 16 éves and 63 kg a gép nem számol szal sztem ideál! ^^
  • TommyC
    vazeg 182 méter vagy?
  • Pepsi Twist
    van bőr a képeden :D
  • Fbn Lx
    te, ha ezt nem írod be a leírásba, senki nem fog rájönni hogy ezt így gondoltad, ahogy mi sem.
  • Freedom88
    20.30
  • Rockynhooo
    23.41
  • bardocz
    milyen vastag a bőr?megszorzom kettővel,és megvan milyen vastag vagyok
  • szucsy89
    normál...
  • F1re
    2 pont között össze kell csipni a bört és tolo mérövel letod mérni
    marmint vameiket igy kell
  • Ability

Nem lehet máshogy. Az ideális is a normálba tartozik, egy része neki, de ez csak egy szűk tartomány, ami kimondottan a tökéletesnek számít. A 24 meg még mindig nem túlsúly, egyszerűen fedik egymást, DE aki figyelmes, az észreveszi, hogy miért van így.