127612
-
#1574 nekem van egy N80am (amolyan örökség)
meg van egy K750im amit imádok, de égebben egy kis hiba miatt megutűltam de mostmár ujra szeretem és áááh:D
értsd: mozgott az aksi és folyton kikapcsolt ha kapott egy ütést. kitámosztattom oszt gudbájlenin.... -
#1573 -
ba32107 #1572 nekem ilyen van, és disznójó:
-
#1571 és ha kettőt használok ? o.O -
#1570 SE rulz -
#1569 jah,szarabb minőséget kapsz drágábban,anyámnak mind2 nokiája elcsesződött pár év alatt,apám t630i-je még ma is megvan,nem is tudom már hány éves lehet,de semmi baja -
#1568 és ráadásul szarok is,ismerősök körében mindenkinek meghalt a szétcsúsztathatós teló -
#1567 igaz h drágább, de nem az a minőség...
vehetsz 1,3as Suzukit olcsón és vehetsz pl 1,3as akármit pl VW-t drágábban, hát nemis lesz ugyanolyan...
amúgy nem kell cserélgetni a mobilokat évente, be kell ruházni egy megbizható időálló telóra és az kihúzza évekig
symbianra esküszöm :D:D Nokia 5700 XpressMusic forever!! :D -
#1566 nekem is ilyen van csak kék/fehér-be :) -
#1565 ezt nem értem.....mé lettek olyan trendik ezek a széttolhatós mobilok??? sztem nagyon undorítóak :D -
#1564 hát végülis csak annyi a bajom vele, hogy eltűntek azok a gombok az oldaláról, ami az 5300-nál ott voltak :D
szerk: ja meg még szar a hangzása, mert haveromnak ilyen van, és már hallottam.
megmég 1gigás karitól úgy lelassul.
A videókat tök lassan játsza le -
#1563 így van -
#1562 ööö... mi a gond? :D -
#1561 a nokiával az a baj, h 60ezerért kapsz egy olyat ami pontosan ugyan azt tudja mint a SEből a 30ezres -
#1560 -
Ilyenem van :) Nokia 5200 forever :D -
#1558 nem , rosszul írtam, csak ami az után volt telom hagytam el XD A SE-nek csak betörtem a kijelzőjét meg dobáltam meg ilyenek :\ -
#1557 nem az a kérdés:) -
#1556 nekem is ilyen van ;) -
#1555 sanyi a jobb :P -
#1554 Nokia-SE fej-fej mellett:) -
#1553 a betörtem a kijelzőtből, hogy jön az elhagyás??? :D v utána szándékos véletlenül elhagytad??? :D -
#1552 jelenleg egyenlő a Nokia és a SE
hajrá Nokia!! -
#1551 nekem is z600om, 4 éves de még bíra:P -
#1550 ez yoo telooo :) havernak ilyen van :)
nekem volt egy sony ericsson k300im de elhagytam, vagyis részegen betörtem a kijelzőjét, meg aztán egy telot elhagytam, így yo ez ami van ezt nem sajnálom xD -
#1549 wráh, új szavazás legyen, úgy, hogy az össes márka benne legyen
pda-k is
köszi
mert így nem tudok szavazni, egyébre elvből nem fogok :) -
#1548 sok hülye nokiás:PPP -
#1547 Nekem ilyen van :
Én inkább csak zenehallgatásra használom , mert az mp3-am már besz@rt rendesen:)
Fényképezni meg nekem is ott a digitális..amíg a digitális nem volt addig
egy nokia 6101essel fényképeztem...januárban megkaptam a gépet semmire nem használtam
a nokiát mert semmitérő memóriája volt meg minden..megvettem ilyet használtan 11k-ért a nokiát meg eladtam 5k-ért ;) -
#1546 minek jobb telo ?
haverokkal tok neten beszélni bármikor , fényképezni ott a digitális gép , zenének az mp3...
annyira kell nekem a telo ,hogy hétvégente mikor már kocsmába / buliba vok, tudjak telefonálgatni, vagy telefont fogadni , meg nagy ritkán sms, ezt a két funkciot tartalmazza ez a telefon is...
és ha elhagynám akkor 3-4 ezrem bánta nem 30 :) -
#1545 Sony ericsson k510i-m van. Imádom, kb 1.5 éve sőt lassan 2 éve használom. 3szor volt eddig olyan, h lefagyott és hiába szedtem ki az aksit meg raktam vissza utána is xar volt, de csak várni kellett vele egy negyed órát és utána teljesen jó lett.
Havernak k750i van, de neki asszem elromlott a "kontrollere" (a menü navigáló gomb). Enyémmel szerencsére nincsenek ilyen gondok:) -
#1544 mekmonthatom az öszintét? lááááááááááááááááááááááááááááál
bocs :) -
ez az enyim :) -
#1542 én egy ilyennel büszkélkedhetek.......fekete elő- és hátlappal.....
-
#1541 -
#1540 4 éves siemens mc60 :P
kéne már új, főleg azért mert mp4 lejátszóm kezd szarakodni, de másra kell a pénz :C -
#1539 Sony Ericsson!!! -
#1538 nokia ...shit sanyimvan -
#1537 vagynem:) -
Fbn Lx #1536 sztem a mezőny fele a nokiát fogja nyomni :p
én is :D -
#1535 nokia fog nyerni, előre megmondom:) utána lesz a se, utána a samsung majd a siemens...xd