127612
-
#1775 most már nekem se jó, de eddig jó volt:D -
#1774 Digi hol van kec?:O -
#1773 télleg szar :SAdAS:DASD:AS:DA -
#1772 [/b]Akinek azt mutatja hogy másra szavazott, mint valójában, ne aggódjon, csak ez a "jelzés" a hibás. a szavazata jó helyre került! Minél előbb javítva lesz! Abilty -
#1771 nekem még most is azt mutatja h arra szavaztam :/
pedig én helyi kábelesre nyomtam :D -
#1770 amúgy a szavazatotok jó helyre lett tárolva, csak a színezés hogy mire szavaztál az csúszott el. hamarosan javítva lesz. -
#1769 Mostmár jó köszi:) -
#1768 igen xD -
#1767 datanettel problémázóknak most jó? -
#1766 eddig ismeretlen hibára jöttünk rá, amint megjelenik Ability kolléga javulni fog... -
#1765 nekem is.. -
#1764 a Datanetet lehetett volna alulra rakni mert így most azt mutatja hogy arra szavaztam... -
#1763 xD -
#1762 Tré-online powa................ -
#1761 t-online pówá -
#1760 nem -
Cat 02 #1759 Mindenki lopja a netet ? :D -
#1758 nekem is:O -
#1757 probléma javítás alatt :) -
#1756 nekem is:O -
#1755 Parisat -
#1754 T-Offline. -
#1753 egyéb helyi fos : lassú, drága UTÁLOM -
Fbn Lx #1752 helyi kábel.
a szolgáltatás mostanában kifogástalan :p hónapok óta nem volt probléma. max nagyobb viharok esetén rövid időre.
a sebesség már kevésbé kielégítő, 2 megabit. -
#1751 Egyéb: Tarr :D -
F1re #1750 ezek kozul mindent ismerem Invitel,T-online,chello,UPC, es az invitel viszi a palmat most mar en is náluk vok sztem naon joh most 8megabittes netunk van -
#1749 na ez kész. Berakta a szerk. a Datanet-et, a sárga jelzésem pedig felcsúszott az egyébről a Datanetre. -
#1748 egyéb, helyi wireless, a szolgáltatás sajnos változó minőségű, vannak napok mikor semmi baj, vannak napok mikor egy képet nem tudok feltölteni sehova sem. -
#1747 Helyi kábel (illetve nem helyi mert országos csak kicsi:D). 6/1 megabit és egyelőre maximálisan meg vagyok elégedve a szolgáltatással (3 hónapja). -
#1746 Zsíros! ;DDD
Amúgy meg egyéb helyi kábel. Az a gond, hogy amikor régen épült a ház, akkor az építő cég megállapodott egy szolgáltatóval, h csak az ő kábeljét vezessék be. Undorító amit művelnek, egy héten 3-4 nap működik rendesen, a többin meg alig megy. Kérdezzük, h mi a helyzet, erre meg mosolyogva a képünkbe vágják, h egy bizonyos százalékot megenged a szerződés szal pofa be. -
#1745 Datanet -
#1744 egyéb sux fibernet... -
#1743 ezt már beraktam mielőtt olvastam, részemről okés a kérdés, szinonímákkal írom majd le :) -
#1742 közkívánatra ittvan az újabb, annyira nemvagyok otthon a témában, de ha van még nagyobb szolgáltató szóljatok, Ability-nek és berakja, ma nemtudom leszek-e még gépközelben.
jó szavazást! :) -
#1741 azért kiváncsi lennék a nemre szavazók közül hányan cigiznek, itt meg áltatják magukat -
#1740 Upsz, thx
(majdnem kiszúrta a szemem ) -
#1739 Toplista és archív szavazások -
#1738 toplista és archív szavazások -
#1737 Jah, kicsit érdekes de mind1...
Köv kérdés lehetne az, h mit szeretsz?
Teljesen leborotváltat.
Fazonra nyírtat.
Természetest.
Vagy ez nagyon 18+? :P
Amugy nincsenek meg vhol az elmúlt szavazások eredményei? -
#1736 Ez a kérdés sz*r.
Aki pénz-, siker- és munkacentrikus az általában tesz a családra..., sztm hülye ötlet volt egy kalap alá venni a 4 dolgot.