127612
  • Bulykin
    most már nekem se jó, de eddig jó volt:D
  • cicai
    Digi hol van kec?:O
  • LordAdam911
    télleg szar :SAdAS:DASD:AS:DA
  • VRSDM
    [/b]Akinek azt mutatja hogy másra szavazott, mint valójában, ne aggódjon, csak ez a "jelzés" a hibás. a szavazata jó helyre került! Minél előbb javítva lesz! Abilty
  • kas123
    nekem még most is azt mutatja h arra szavaztam :/
    pedig én helyi kábelesre nyomtam :D
  • VRSDM
    amúgy a szavazatotok jó helyre lett tárolva, csak a színezés hogy mire szavaztál az csúszott el. hamarosan javítva lesz.
  • [HUN]FaTaL
    Mostmár jó köszi:)
  • desigo
    igen xD
  • VRSDM
    datanettel problémázóknak most jó?
  • VRSDM
    eddig ismeretlen hibára jöttünk rá, amint megjelenik Ability kolléga javulni fog...
  • desigo
    nekem is..
  • [HUN]FaTaL
    a Datanetet lehetett volna alulra rakni mert így most azt mutatja hogy arra szavaztam...
  • Bulykin
    xD
  • Pepsi Twist
    Tré-online powa................
  • LordAdam911
    t-online pówá
  • Bulykin
    nem
  • Cat 02 #1759
    Mindenki lopja a netet ? :D
  • sweech
    nekem is:O
  • VRSDM
    probléma javítás alatt :)
  • NEOreg3
    nekem is:O
  • Bulykin
    Parisat
  • bulba
    T-Offline.
  • ChuckyHUN
    egyéb helyi fos : lassú, drága UTÁLOM
  • Fbn Lx
    helyi kábel.
    a szolgáltatás mostanában kifogástalan :p hónapok óta nem volt probléma. max nagyobb viharok esetén rövid időre.
    a sebesség már kevésbé kielégítő, 2 megabit.
  • FZoleee
    Egyéb: Tarr :D
  • F1re
    ezek kozul mindent ismerem Invitel,T-online,chello,UPC, es az invitel viszi a palmat most mar en is náluk vok sztem naon joh most 8megabittes netunk van
  • ThisZip
    na ez kész. Berakta a szerk. a Datanet-et, a sárga jelzésem pedig felcsúszott az egyébről a Datanetre.
  • DJ Skyline
    egyéb, helyi wireless, a szolgáltatás sajnos változó minőségű, vannak napok mikor semmi baj, vannak napok mikor egy képet nem tudok feltölteni sehova sem.
  • [HUN]FaTaL
    Helyi kábel (illetve nem helyi mert országos csak kicsi:D). 6/1 megabit és egyelőre maximálisan meg vagyok elégedve a szolgáltatással (3 hónapja).
  • ThisZip
    Zsíros! ;DDD

Amúgy meg egyéb helyi kábel. Az a gond, hogy amikor régen épült a ház, akkor az építő cég megállapodott egy szolgáltatóval, h csak az ő kábeljét vezessék be. Undorító amit művelnek, egy héten 3-4 nap működik rendesen, a többin meg alig megy. Kérdezzük, h mi a helyzet, erre meg mosolyogva a képünkbe vágják, h egy bizonyos százalékot megenged a szerződés szal pofa be.
  • Benny04
    Datanet
  • desigo
    egyéb sux fibernet...
  • VRSDM
    ezt már beraktam mielőtt olvastam, részemről okés a kérdés, szinonímákkal írom majd le :)
  • VRSDM
    közkívánatra ittvan az újabb, annyira nemvagyok otthon a témában, de ha van még nagyobb szolgáltató szóljatok, Ability-nek és berakja, ma nemtudom leszek-e még gépközelben.

jó szavazást! :)
  • David2
    azért kiváncsi lennék a nemre szavazók közül hányan cigiznek, itt meg áltatják magukat
  • ThisZip
    Upsz, thx

(majdnem kiszúrta a szemem )
  • Benny04
    Toplista és archív szavazások
  • kas123
    toplista és archív szavazások
  • ThisZip
    Jah, kicsit érdekes de mind1...

Köv kérdés lehetne az, h mit szeretsz?
    Teljesen leborotváltat.
    Fazonra nyírtat.
    Természetest.

Vagy ez nagyon 18+? :P
    Amugy nincsenek meg vhol az elmúlt szavazások eredményei?
  • Rettenthető
    Ez a kérdés sz*r.
    Aki pénz-, siker- és munkacentrikus az általában tesz a családra..., sztm hülye ötlet volt egy kalap alá venni a 4 dolgot.