127612
  • Rockynhooo
    pffff.... én 2,5 honapot vártam a szívvizsgálatomra ami holnapután lesz, ezek után nem sok jót várok..
  • bardocz
    Nincs jogsim, se kocsim-.-
  • Scottt
    Hogy néz már ki, hogy csak én nem iszom. Majd a busz hazavisz.
  • Cat 02 #40795
    Mamámnak a szemét műtötték télen, és minuszban lazán, mindenféle szemfedő nélkül műtét után áttolták másik épületbe a szabadban... Nem is igen lát azzal a szemével és állandóan fáj neki... De most nem tudunk semmit se tenni.
  • Rundstedt17
    A doktor is ember ő is hibázhat....
  • Hegi90
    :S:S:S

engem most fognak a hónap végén műteni :S
    Igaz a doki a legjobb az országban, de akkoris :S
  • OrioN the S
    :| ez durva
  • VRSDM
    ugyan picit off a téma de elmesélem ezt is.
    osztálytársam 19éves. hobbiszinten testépítő. pici túlsúllyal rendelkezik de melllé piszok izmos is.
    gondjai voltak a szívével. magas vérnyomásból indult az egész.
    element dokihoz. kivizsgálták. kiderült hogy a szívbillentyűi nem jó ütemben mozognak és vagy megműtik, ami egy idegpálya elfagyasztásával jár. vagy élete végéig gyógyszereznie kell magát. aminek soksok mellékhatása van. pl. hirtelen fáradékonyság. szóval vezetés füst. elképzelhető potencia zavarok stb. hogy csak a keményebbeket említsem...

ok. megműtik ugy döntött.
    befeküdt. a 40perces műtét 3 és fél órásra húzodott...
    és mint kiderült "véletlen" egy másik idegpályát is elfagyasztottak.
    előszőr próbálták a hibazálékra fogni, meg a műszer hibájára, mikoris apuka kiverte a balhét, és egy nővér elszólta magát hogy az orvos hibázott.
    okés pereskedés stb.
    a vége az lett hogy még 3műtét. és most 19évesen a srác szíve 90es pulzus felett pacemaker-ről megy... 19évesen egy életre elbaszta a sportolási meg úgy ámblock az egész életét. illetve nem ő. hanem a doktor : /

és akkor így feküdjek be nyugodtan a műtőasztalra :C
    mesélte hogy műtötték a szívét katéterrel, és a takarítónő ott mosott fel a feje mellett, az éppen pihenő doktor leült és telefonált stb.
    akkor micsinálnak ha altatnak közbe?
    felháborító...
  • jhetedikj
    Néha ez, néha az, mikor milyen kedvem van.
  • pyrohun #40789
    Lol, ismerős...

Biciklivel estem, kifordult a bokám és részlegesen szakadt a vádlim (mivel 12 éve járok konditerembe, van némi fogalmam a részleges izomszakadásról). Nem mentem el dokihoz, csak 1 hét múlva, de addigra már egész szépen jártam. A doki megtapogatja, látja hogy sántítva ugyan de tudok járni, de nem küld el sem röntgenre, sem ultrahangra.Szuper, mondom neki: ultrahang, vagy ilyesmi nem kéne? Merthát ugye mégiscsak van valami, fáj, stb... Azt mondja erre nem, ha akarok vegyek bokarögzítőt és kíméljem, de A BICIKLIZÉS JÓT TESZ NEKI! ASD:SD:ASD:ASD:ASD:d Mondom okéviszlát.

Eltelt 6 (azaz HAT) hónap és még mindig időjárásváltozáskor sántítottam néha, mert fájt. Visszamentem, de ezúttal egy másik orvos rendelt épp. Látta, hogy mikor történt a baleset ugye, erre bazmeg ELKÜLD RÖNTGENRE. Mondom neki: doktor úr. 6 hónapja történt a baleset, ha akkor nem tört el, gondolja az eltelt idő alatt igen? Nem baj, mennjek csak el. Oké, röntgen, természetesen minden ok. Visszamegyek, erre közli az az elmebeteg idióta fasz kuruzsló, hogy őszerinte ennek a fájdalomnak semmi köze a biciklis eséshez és teljesen lekezelő hangon beszélt, stb. Ott akkor picit visszafogtam magam, mert olyan szinten lettem ideges, hogy majdnem állonvágtam a hülye barmot...

De egyet eldöntöttem: ha NE ADJ ISTEN egyszer megint el kellene mennem valami sérülés miatt dokihoz és ilyen stílussal találkozom, azonnal feljelentem az orvosi kamaránál - vagy ahol kell. Elegem van ebből, eddig akárhányszor sportsérüléssel mentem el dokihoz, mindig valami dilettáns barom osztotta az észt. És ezek nevezik magukat orvosnak, hát hihetetlen...
  • Rockynhooo
    nevetséges tényleg ami itt megy...
  • milk4
    De most miért hazudsz?
  • Pepsi Twist
    Kényelmet választom, vezetek.
  • milk4

Nem szoktam alkoholt inni és még jogsim is csak januárban lesz.
  • VRSDM
    jól példázza a helyzetet hogy elmentünk . vártunk 1 órát. röntgen . aztán
    " hát ez nincs eltörve "
    srác: " de hát doktorúr. meg se bírom mozdítani. tört már mindenem, tudom milyen ha törött"
    "fiam. nem tud olvasni? azt írtam oda hogy nincs eltörve! viszlát"
    jöttünk haza. ez volt pénteken.
    szombat.vasárnap eltelik, nem javul a helyzet, hétfőn elmentünk egy másik sztkba.
    mint kiderült a könyöke keresztbe és hosszába is el volt törve...

ennyit a magyar orvostudományról. meg arról hogy mennyire volt ez vészhelyzet, ha a váci doki simán hazaküldte duplatöréssel... :/
  • Benny04
  • LoDMaSt
    Nincs a KRESZ-ben vmi olyasmi, hogy különleges, v vészhelyzetben vezethet olyan ember is pölö, akinek nincs is jogsija?
  • VRSDM
    zéró toleranciával nem igazán értek én sem egyet.
    nemrég volt 1hónapja hogy bicikliztünk a pályánkon. és az egyik srác eltörte a könyökét. namost 4kor még megittam egy sört a pályán (nincs most biciklim, csak kimentem fotózni a srácokat, és mellé ittam egy sört)
    namost keze eltörött szülők nem voltak otthon. szóval maradt ádi aki elvigye fél8kor a közeli kórházba (kb. 15km) totál nem éreztem magamban a sört. egyet amúgysem, ennyi óra után izzadva csomót meg főőőleg nem.

szóval az egy jogsi ugrás lett volna ha igazoltatnak. ellenben 100%ig józan. döntőképes. jó refelekkel rendelkező sofőr voltam. faszság az egész...
  • clio1616v
    ha iszok alkoholt akkor is vezetek, mert ha iszok is csak nagyon keveset, ha többet innék akkor azt csak otthon és nem társaságban, szeretem tudni, hogy mit csinálok
  • Freeda Krueger
    BKV-val járok,nem izgat a dolog.
    Ha vezetni fogok,biztos kibírom majd.
  • immovable
    Tehát az uccsó előtti lehetőség az első kettő halmaza. :)
  • immovable
    Utolsó előtti opció az iszik vagy vezet lehetőség. Néha iszik s akkor busz vagy vonat, vagy akármi, vagy néha vezet s nem iszik. SZVSZ
  • Molnibalage
    Igazad van. Viszont még az alsó két opciót is összeadva 25% héba hóba. Minden negyedik ember? Hát még ez is elég meredek...
  • immovable
  • Rockynhooo
    Városon belül bicikli... de már azzal is vigyázni kell mert ittas biciklizésért 5ezerre büntetnek. Ha olyan városba megyünk ami messze van akkor vonat vagy busz... ha esetleg egy közelebbi városba akkor van ,hogy akad haver aki bevállalja ,hogy nem iszik csak alk. mentes sört... de ezzel is már párszor pórul jártunk mert mi még maradtunk volna hajnal 4ig , de ő már éjfélre kiégett :|
  • LordVenom

Van,amikor vezetek,de nem iszok,van amikor iszok,de akkor nem vezetek. A kettőt együtt nem gyakorlom.
  • Katarina 60
    Kényelmet választom,vezetek.
    Mert muszáj betartani, NO TOLERANCIA !
    De ha Mo.is megtudnának állni az emberek egy pohár sörnél,felesnél,pezsgőnél,szerintem beleférne.
    Külföldön az alkohol szint után büntetnek,nem azután hogy megettél egy konyakmeggyes csokit.
  • QuippeR
    3% (azaz egy ember) vezet ivás után, az első lehetőség azt jelenti, hogy nem iszik, hanem vezet. tessék tovább gyakorolni az értő olvasást.
  • sb1
    Hogy néz már ki, hogy csak én nem iszom. Majd a busz hazavisz.

Vagy a taxi, vagy a söfőrszolgálat, vagy valaki :D
  • tigeroo
    uh durva a szavazás állása :/

busz/vonat ftw. mire hazagyaloglunk, ki is józanodunk :D
  • Molnibalage
    Azért elszomorít, hogy cirka 40% piásan vezet és 20% néha. 60%? Majdnem 2/3-ad? Ilyen arányban az Alkotmányt megváltoztatják...

Ezek után csoda, hogy olyan az ország morális helyzete amilyen? Megáll az ember esze...
  • Unreal1942
    Néha ez néha az. Taxi általában ha buliba kell menni.
  • fery02
    Látom szavazott már Pepsi is. :)

Am egyszerűen megoldom a problémát: nem szoktam már mostanában haverokkal mászkálni sehova.
  • Carlos

• Molnibalage
    Nincs jogsim még ne italozás mellett én bizony nem vezetek az tuti... A busz helyett meg inkább taxi vagy ha elvisz valaki akkor örülök neki.
  • zsutyesz

Másfél évig volt autóm, az idő alatt egy kortyot nem ittam, mert még a szomszédba is kocsival mentünk. :) Imádok vezetni.
  • Corrupt
  • VRSDM
    haverokkal mindig elosztjuk hogy ki nem iszik. de általában mindenki és vonat :D
  • bogyoka
    Nem hiányzik. Ide nem való a politika
  • Fbn Lx
    a hasonlat: tökéletes