127612
  • tigeroo
    ne csak nézz, láss is.
    nem szabad sohasem általánosítani. sok esetben az ilyen emberek még értelmesebbek az átlagnál
  • Rundstedt17
    Nem bírom az olyan embereket ennyi.
  • 0Fritz0

• tigeroo
    az ilyenek jók,amikor ki akarod fejezni magad és tényleg a művészet meg az önkifejezés a cél.
    a miami ink-ben volt egy nő, kigyógyult a rákból, egy tündért akart magára tetoválni, ahogy játszik és buborékokat fúj. a tetováló húzta a száját mert nem akart ilyen játszóházi meseszereplőt rajzolni... aztán megkérdezte hogy mitis jelentenek a buborékok...a gyógyulásának különböző stádiumait szimbolizálta, realizáció, magány, remény, az utolsó legnagyobb buborék pedig az élet. szóval nagyon tetszett...

szóval van különbség az ilyen emberek és a diszkós jakuzák között..

#40907: vicc
  • Dzsini
    a nevemhez illően dzsinnek a vádlikon :)
  • szjuca
    Az a lényege szerintem, hogy nem szabad elkapkodni, hanem alaposan átgondolni, mind a mintát, mind a helyét, mert ez egy életre szól.
    Én is több év óta szerettem volna már, lehet megvan már 10 éve is, de tavaly lett ötletem, hogy hová és mit varrassak. Nem bántam meg, a rá fordított időt sem, nem akartam beleesni a tömegdivatcukimuki tetkók hibájába. Most nem fényezni akarom magam, a jobb bokám köré csináltattam egy körbefutó tetkót ez sem különösebben egyedi, de mégsem tartom tömegcuccnak.

Ismerek egy csajt pl., nagyvilági nő, duci alkatú volt, varratott a hasára a köldöke vonalába 2 delfint mk. oldalra. Lefogyott, s most 2 ebihala van a hasán.
  • VRSDM
    szerk.1
    a felon c. filmben volt egy gyilkos faszi, aki lemészárolt csomó embert (ezért volt halálra ítélve), azokat ölte meg akik megölték a gyerekét, megerőszakolták a feleségét, és aztán megölték őt is...
    namost neki volt a kezére tetoválva három ilyen naptárcetli (az az amerikai-s egy cetli egy nap és le kell tépdesni) az első cetlin volt a gyereke születése. a gyerek és felesége halálának ideje, és a 3. meg üres volt. azon nem volt dátum. a film végén mielőtt meghal (feláldozza magát egy másik fasziért hogy ő kimehessen) meséli el hogy a 3. cetli az amikor találkozik majd a családjával .

és ez pl. szép.
    de sok az idióta béna szar tetkó.
  • jackcsabi
    Egyet értek. Aki menözésböl csináltat tetkót az kicsit azért szánalmas...
    Az más ha azért csinálja mert tetszik neki. Én például biztosan fogok majd :)
  • cement
    Még nincs, de szeretnék.
  • Rundstedt17
    Soha nem csináltatnék, hülyeségnek tartom, mert...
    Csak konzumidióták csináltatnak vagy felelőtlen emberek,ronda izé.
  • szjuca
    Akkor oké.

Klikk "válasz erre"
  • VRSDM
    amúgy nagyon sok embernek nem áll jól szerintem, sok ember rakat magára mert menő a tigris meg a sárkány meg a nonfiguratív. meg aranyos a pillangó meg a kolibiri a bokán egy nőnek.

ez a része szerintem felejtős és gáz.
    az hogy ennek ie megvan a kúlturája és valakinek (pl. igazi motorosok) leolvasható az egész élete a tetkókból mint egy könyv az megint más :)
  • baunty
    nem ez VRSDM nek szolt csak kozben 3an megeloztek:)
  • szjuca
    34.
  • tigeroo
    hehe ez jó!:)

mondjuk nekemis 1-2 kéne. sok ember (főleg rocksztár) tele van pingálva, szerintem az egyáltalán nem jó. főleg mikor mindenféle összevisszaságokat rak magára (kabbala meg nonfiguratív divatfaszságok)
  • baunty
    hany eves vagy?:D
  • szjuca
    Van, szeretem, nem bántam meg, kéne méééééééég.
  • tigeroo
    az ékszereket én sem állom. még az órákat sem.
    de a tetoválás az másról szól...

Dzsini: ha szabad érdeklődni, neked milyen van?
  • VRSDM
    nincs nem is akarok semmiféle buta kínai faszomságokat stb.
    egyedül annyi hogy ha felnőttkoromban is úgy élek ahogy most, szóval példaként. ha 30évesen is kb. így , szóval lazán nem pedig szandálzokni és öltönytéma lesz az egyéniségem. szóval ha maradok olyan amilyen vagyok (most már csak kinyögöm) :D akkor a gyerekeim arcát szeretném az alkarjaimra tenni.
    feleséget nem. az bármikor változhat :D
  • 89
    non-figuratívok tudnak jók lenni...talán lesz, még gondolkodom rajta...
  • Benny04
    soha nem csináltatnék, hülyeség -.-
  • ba32107
    Van akinek jól áll, 99% hogy nekem nem kell, de nem zárom ki teljes mértékben. Uccsóra nyomtam.
  • BaliBoy
    ögrí
  • Picar77
    Még nincs, de szeretnék.

• G_ArchAngel #40893
    lexarom, de egyebkent nem tartom ertelmes dolgonak sem a tetovalast, sem a testekszereket...
  • Dzsini
    van, szeretem. azért csináltattam.
  • tigeroo
    Még nincs, de szeretnék.

1féle(csak egyszerűbb tollal)

meg egy sasszárnyat a lapockámra (vagy totem)
  • FZoleee
    Soha nem csináltatnék, hülyeségnek tartom, mert...
    nem tetszenek, ennyi :D
  • OrioN the S
    Van,lesz, szeretem, szerintem jó dolog.
  • zsutyesz
    Soha nem csináltatnék, de nem azért, mert hülyeségnek tartom, hanem mert utálom a fájdalmat és a tűt meg főleg. Még a fülbelövéskor is elájultam, úgyhogy asszem ebből sem kérek :D

Vannak nagyon szép, ízléses tetkók.
  • Mersant
    egyik sem. tetszenek a tetkok, de nekem nem allna jol, nem tudnek olyat ami eletem vegeig tetszene stb. szal nyomjatok egy "csak az eredmeny erdekel" valaszt is...koszi ;)
  • Unreal1942
    Nincs vele bajom. Nem zárom ki, hogy nekem is lesz egyszer.
  • jackcsabi
    Még nincs, de szeretnék.
    <3
  • Carlos
    Még nincs, de szeretnék.

• LordVenom
    Van, szeretem, szerintem jó dolog.

Egy bizonyos önkifejezése az embernek. De aki divatból,meg menőségből csináltat,az szánalmas.
  • DJS8
    Kényelmet választom, vezetek.

• SötétBarom
    Hol az asszony iszik hol én. HA mindketten, akkor taxi. Kinőttem má' az ittas vezetésből :D
  • kifli
    hmm jó kis desing :)
  • tecnocraft
    Iszok + Taxi. Ha mindenhova taxival jársz (kivéve ugye a délutáni csúcsforgalmat) akkor is olcsóbban jössz ki mint ha legálisan fent akarnál tartani mindenestől egy kocsit.

UFF

UI.: le lehet szerződni a taxitársaságokkal és úgy még olcsóbb, van egy x összeg csupán amit náluk kell hagyni, és még kedvezőbb a tarifa.
  • Lyukasbogrács
    a szobaantenna áramszedőként is szolgál